Yasmine a doua folie
Stiu ca anticonceptionalele yasmine ofera protectie si in timpul celor 7 zile de pauza, dar eu in cele 7 zile de pauza am avut diaree(bineinteles, nu in toate zilele de pauza in vreo 2) vreau sa stiu daca in a opta zi cand iau pastila din a doua folie sunt protejata sau nu. Multumesc anticipat
2 comentarii
Nu ati iesit de sub protectie.
Legatura dintre diaree si anticonceptionale este urmatoarea: diareea poate sa scada trecerea anticonceptionalelor din intestin in sange. Odata ce au trecut deja in sange, cum ar fi in zilele de pauza, nu mai conteaza daca avem diaree sau nu.
Legatura dintre diaree si anticonceptionale este urmatoarea: diareea poate sa scada trecerea anticonceptionalelor din intestin in sange. Odata ce au trecut deja in sange, cum ar fi in zilele de pauza, nu mai conteaza daca avem diaree sau nu.
multumesc mult, si eu m-am gandit ca deja si-au facut efectul atata timp cat eu nu am mai luat iar ele imi ofera protectie, dar vroiam sa ma asigur, multumesc din nou!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??