Zinnat 500 sarcina

Buna ziua,
Nu stiu inca daca am ramas insarcinata, astept sa intarzie ciclul pentru a putea face testul de sarcina, dar atunci cand eram la ovulatie am incercat sa concepem.
De 2 zile ma simt foarte rau, cu temperatura de pana la 38.8 grade - in urma unei infectii in gat si pana acum am luat doar paracetamol la recomandarea medicului. Am sunat medicul cand am vazut ca tot crestea temperatura si mi-a recomandat sa iau zinnat. Eu as putea sa rezist la febra, vreau doar sa nu ii fac mai rau copilului (in cazul in care am ramas insarcinata).
As mai avea nevoie de o parere, sa imi spuneti va rog daca zinnatul ar putea afecta fatului. As fi cam in 3 saptamani de sarcina tinand cont de prima zi a ultimului ciclu. Sa merg la urgente? Nu stiu ce ar trebui sa fac. Poate e doar o simpla raceala, mentionez ca ar fi prima sarcina si sunt speriata.
Nu stiu inca daca am ramas insarcinata, astept sa intarzie ciclul pentru a putea face testul de sarcina, dar atunci cand eram la ovulatie am incercat sa concepem.
De 2 zile ma simt foarte rau, cu temperatura de pana la 38.8 grade - in urma unei infectii in gat si pana acum am luat doar paracetamol la recomandarea medicului. Am sunat medicul cand am vazut ca tot crestea temperatura si mi-a recomandat sa iau zinnat. Eu as putea sa rezist la febra, vreau doar sa nu ii fac mai rau copilului (in cazul in care am ramas insarcinata).
As mai avea nevoie de o parere, sa imi spuneti va rog daca zinnatul ar putea afecta fatului. As fi cam in 3 saptamani de sarcina tinand cont de prima zi a ultimului ciclu. Sa merg la urgente? Nu stiu ce ar trebui sa fac. Poate e doar o simpla raceala, mentionez ca ar fi prima sarcina si sunt speriata.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2oxacilina in primele saptamani de sarcina
- 2sarcina cu risc de avort
- 10dureri de urechi si masele in sarcina
- 12arefam in sarcina
- 19nolicin si sarcina
- 8Tinidazol in sarcina
- 5Risc pentru copil
- 3Aspirina in sarcina
- 1radiografia si antibioticul in sarcina
- 2antihipertensive in sarcina
- 17Ce pot sa iau pentru durere de genunchi?
- 1Prea multe antibiotice in sarcina ?
- 1medicamente cu risc in sarcina
- 5Arefam doza dbla
- 1Sunt gravida!
- 13Albendazol in sarcina
- 2Cervugid in timpul sarcinii
- 4Sarcina și schizofrenia tratata cu abilify maintena
- 1Seroxat in sarcina
- 0Sarcina incipienta
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: