Zinnat 500 sarcina

18-11-2018
Roxanarn
Nu este medic/terapeut
Roxanarn
Buna ziua,

Nu stiu inca daca am ramas insarcinata, astept sa intarzie ciclul pentru a putea face testul de sarcina, dar atunci cand eram la ovulatie am incercat sa concepem.

De 2 zile ma simt foarte rau, cu temperatura de pana la 38.8 grade - in urma unei infectii in gat si pana acum am luat doar paracetamol la recomandarea medicului. Am sunat medicul cand am vazut ca tot crestea temperatura si mi-a recomandat sa iau zinnat. Eu as putea sa rezist la febra, vreau doar sa nu ii fac mai rau copilului (in cazul in care am ramas insarcinata).

As mai avea nevoie de o parere, sa imi spuneti va rog daca zinnatul ar putea afecta fatului. As fi cam in 3 saptamani de sarcina tinand cont de prima zi a ultimului ciclu. Sa merg la urgente? Nu stiu ce ar trebui sa fac. Poate e doar o simpla raceala, mentionez ca ar fi prima sarcina si sunt speriata.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul