ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

Cateva detalii: pret, structura temporala a sedintelor

Cateva detalii: pret, structura temporala a sedintelor
Autor: Nicoleta Boghianu

In cazul in care doriti sa faceti terapia doar pentru a va elibera de stres, pentru a va simti foarte bine, linistiti, calmi, energizati, si pentru a invata tehnicile de autohipnoza, sedintele de 50 min. (varianta minima), sunt suficiente.

Dar experienta traita in transa se reduce, desigur, si ea.

Daca exista si o problema mai particulara, sunt mai indicate sedintele complete, de 90 - 120 minute.

 

Sedinta de 90 minute este o hipnoza fractionata care contine:


- “tehnici de relaxare cu imagerie dirijata pentru diminuarea si eliminarea simptomului si clarificarea obiectivelor de viata (au si alte obiective terapeutice) – cu acestea puteti lucra singuri, oricand doriti sa va simtiti bine (in autohipnoza);


- “hipnoza ericksoniana” (“transa principala”, “relaxare profunda cu scenarii psihoterapeutice lungi si sugestii directe, pentru atingerea obiectivelor “) – terapia "in sine";

 

”Iau medicamentul si, desi poate nu stiu exact  cum funcioneaza, disconfortul a disparut, problema s-a rezolvat".

 

Exista multa literatura despre mecanismele care functioneaza in sugesto-terapie (“tehnici spirituale”, “mintea vindeca corpul”) si a postat si fiul meu, psih. Victor Adrian Gavrilov,  multe articole  pe site. Le puteti citi…

 

Cand telefonati pentru programare, va recomand sa cititi inainte informatiile de pe site-ul cabinetului, ca sa stiti exact: ce fac, cat dureaza o sedinta si  cat costa.

In timpul sedintelor, veti inchide telefoanele. Inregistrarea sedintelor, fara acordul meu, este total interzisa, conform legii.

 

Numar sedinte: :

ciclul I: 5-13 sedinte (“sesiuni”); intre  transa a 5-a  si a 6-a se introduce antrenamentul autogen Schultz pe care il puteti invata intr-o singura sedinta; aveti acces la videoclip si puteti lucra apoi, singuri, pentru a obtine si a intari efectele pozitive ale relaxarii..

ciclul II: 5-13 sedinte (“sesiuni”); 2 transe de baza + 3 module principale: "Sanatate"; "Iubire"; "Bani".

Ciclul II are si 4 module optionale: "Durere"; "Iertare"; "Echilibrare energetica"; "Evoluitie spirituala".

 

Terapia cu care lucram are 100 de sedinte de 50 de minute.Toate aceste sedinte au fost inregistrate. Dintre acestea,14 sedinte au fost facute videoclip-uri, de psih.Adrian Victor Gavrilov si le-am postat pe you tube,  pentru lucrul individual. In cadrul programului de hipnopsihoterapie din cabinet, folosim unele scenarii (scurte) doar din 3 videoclip-uri. Terapia in cabinet este mult mai complexa, din toate punctele de vedere.

 

Frecventa: 1-3 sedinte/saptamana. Se poate si mai rar dar, dupa o pauza mai mare de o saptamana, se diminueaza mult efectele daca nu lucrati singuri cu tehnicile invatate in timpul sedintelor, sau/si cu videoclipurile postate de noi pe you tube.

Puteti repeta, in cadrul cabinetului, orice sedinta doriti dv., de cate ori doriti. Repetitiile au rol de fixare si stabilizare, consolidare (mentinere) si chiar amplificare a efectelor pozitive ale sugesto-terapiei.

O sedinta de hipnoza ericksoniana de 90 min., repetata la cerere, costa mai putin cu 30%  pentru ca  dureaza doar 50 min. Se repeta doar scenariile psihoterapeutice. Desigur, ea poate fi prelungita cu "discutii" ( + 50 ron./30 min.).

Repetitiile se fac pana cand obtineti efectul dorit si, de asemenea, ori de cate ori, facand o pauza prea mare (nu ati lucrat nici macar 5 minute pe zi), simptomele reapar.

Cercetarile au aratat ca un lucru foarte important, atunci cand oamenii fac autohipnoza, este sa faca autohipnoza macar 5 minute, in fiecare zi, la un timp stabilit dinainte de ei insisi, numit "timpul pentru hipnoza". In acel moment au practic o intalnire cu ei insisi, si este probabil cea mai importanta intalnire din acea zi. Hipnoza este un raspuns conditionat: cu cat o faci mai des, cu atat o faci mai bine. Si cu cat o faci mai bine, cu atat efectele sunt mai puternice, apar mai rapid si devine mai utila si doresti s-o faci mai des ..si devii tot mai bun la ea... si este si mai utila, si  mai eficienta. Si astfel intri intr-un ciclu extrem de benefic. Si orice om merita macar 5 minute, zilnic, din timpul lui  pentru el insusi. Folositi-l pentru a face autohipnoza si a va bucura de ea, astfel incat sa fiti sanatosi, sa va eliberati de stresul cotidian, inerent, sa aveti o stare de spirit foarte buna.

In mod ideal, experienta dintr-un videoclip de 40-60 minute, poate fi repetata in 5-10 minute.(fara videoclip). Scopul nu este sa stam cat mai mult timp in transa ci sa obtinem aceleasi efecte pozitive intr-un timp cat mai scurt, singuri,fara vedoclip si apoi sa ne traim din plin viata. Autohipnoza, invatata si practicata, ne ajuta sa fim independenti de terapeut, de videoclipuri, astfel incat  sa ne simtim bine oricand dorim noi.

 

A.Psih.specialist, hipnopsihoterapeut Nicoleta Boghianu:

 

Anunt :

Azi, 1 martie 2018 anuntam ca, incepand cu data de 1.06.2018, psih. hipnopsihoterapeut Nicoleta Boghianu ofera urmatoarele servicii :

1.Hipnopsihoterapie – sedinte de 2 ore, care vor costa 250 ron; nu va exista posibilitatea prelungirii sedintelor (nici macar contra cost).;

2. Hipnoza clinica, clasica si moderna (ericksoniana):

– sedinte de 90 min., al caror cost este 200 ron.; 

-- sedinte de 60 min. al caror cost este 150 ron.

3. Dezvoltare personala prin tehnici de relaxare si imagerie dirijata:

 • sedinte de 50 min, al caror cost este 100 ron.

Sedintele de 50-60 min si cele de 90 min. se pot prelungi cu maxim 30 min. (contra cost).

Puteti alege, oricand, orice varianta. Pentru cei care nu-si permit, finaciar, sedintele complete (de 2 ore/sed.), ar fi bine ca macar primele doua sedinte, de pregatire, si una sau doua transe sa le luati in varianta completa (ciclul I: 2 sed. pregatire+11 transe hipnotice). 

Exista si posibilitatea sa luati terapia la “pachet de servicii psihologice”.In acest caz aveti  ultima sedinta, din fiecare ciclu, gratuita.

 

Pretul unei sedinte la psiholog, psihoterapeut Victor Adrian Gavrilov ramane 120 ron/90 min. Ofera si el pachete de servicii psihologice.

 

I.Evaluare psihologica; se poate face si ca scop in sine, fara continuarea cu sedinte de hipnopsihoterapie. In acest caz, ea contine doua sedinte, una de 50 min./100 ron, in care se face testarea psihologica pentru evidentierea anumitor aspecte ale personalitatii dv.; in a doua sedinta (90 min./150 ron) se comunica rezultatul examinarii psihologice.

 

II.Hipnopsihoterapie si dezvoltare personala:

 

1.antrenamentul autogen Schultz.; 100 ron/50 min,

2.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata;100 ron/50 min.

3.hipnoza ericksoniana;150 ron/60 min

4.hipnopsihoterapie clasica si moderna; 200 ron/90 min. sau 250 ron/120 min.

5.meditatie ghidata; 100 ron/50 min.

6.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + AT-Schultz; 200 ron/90 min.

7.AT-Schultz cu imagerie dirijata; 120 ron/60 min.

8.AT-Schultz + pregatire; 150 ron/90 min.

9.sedinte de pregatire; 150 ron/60 min.;  200 ron/90 min.; 250 ron/120 min. -  contin tehnici de relaxare cu imagerie dirijata.

10.psihoterapie si consiliere psihologica ("discutii"); 120 ron/50 min;

11.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + "discutii" ; 150 ron/90 min.

12.hipnoza ericksoniana + "discutii" ; 200 ron/90 min.

13.psihoterapie de grup, in hipnoza (relaxare profunda); 25 ron/ora.

 

Costul total al terapiei depinde de:

 

1.varianta de "pregatire":

 

- completa: doua sedinte;

- medie: o sedinta;

- scurta, cu inductia transei hipnotice.

 

2. de tipul de sugestoterapie pentru care optati;

 

- Hipnopsihoterapie clasica si moderna; 90 min/sed.

- Hipnoterapie ericksoniana; 60 min/sed;

- Tehnici de relaxare cu imagerie dirijata; 50 min/sed;

- Antrenament autogen Schultz; 50 min/sed.

- AT-Schultz cu imagerie dirijata; 60 min/sed.

-Tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + AT-Schultz; 90  min/sed.

 

In principiu, o ora (60 min.) de hipnopsihoterapie costa:

150 ron., la psih Nicoleta Boghianu;

100 ron., la psih. Adrian Victor Gavrilov.

 

Exceptie fac tehnicile de relaxare cu imagerie dirijata si antrenamentul autogen Schultz care costa:

100 ron/50 min.,  la psih. specialist Nicoleta Boghianu;

80 ron/50 min., la psih.Adrian Victor Gavrilov.

 

Recomandam sedintele complete care costa:

250 ron/120 min., la psih Nicoleta Boghianu;

120 ron/90 min., la psih. Adrian Victor Gavrilov.

 

In cazul in care unele persoane doresc sa vorbeasca mai mult (sa povesteasca, sa intrebe, etc.) si sedinta se prelungeste peste timpul programat, atunci se plateste in functie de timpul alocat.

Este indicat ca aceste discutii sa aibe loc intr-o sedinta separata de sedinta de hipnoza, pentru a va bucura in totalitate de efectul benefic (liniste, calm, stare de bine) al relaxarii.

 

Este important sa cititi care este structura temporala a sedintelor, pentru a va sintetiza informatiile astfel incat sa va incadrati in timpul pe care vi l-ati prestabilit, deoarece, daca stati mai mult, platiti cat stati.

 

Structura generala a unei sesiuni de 90 min:

- 20 min:diferite tehnici de relaxare si scenarii psihoterapeutice scurte.

- 15 min. : discutie preliminara;

- 40 min: transa hipnotica : scenarii psihoterapeutice de baza, scenarii specifice si sugestii directe, pentru atingerea obiectivelor terapiei.

- 15 min.: discutie post-transa.

 

Psih.Nicoleta Boghianu face numai terapie individuala (nu lucreaza cu grupuri), lucreaza, de regula, cu sedinte complete, de 2 ore (“varianta maxima”). La cerere, lucreaza si  cu sedinte de 60 - 90 min. (“varianta medie” si “varianta minima” de hipnopsihoterapie -  sunt descrise pe prima pagina a acestui site), care sunt foarte eficiente mai ales  pentru probleme mai usoare sau pentru dezvoltare personala. Lucreaza numai face-to-face (nu lucreaza online, nici la telefon sau prin mesaje, asta este total exclus!) si lucreaza numai  in conditii de confort psihologic pentru ambii actori (client, terapeut).Terapia poate fi oprita, in orice moment, de catre oricare din cei doi actori (terapeut, client). Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii, conform legii.

 

Terapia cu sedinte complete, de 2 ore, contine toate tehnicile si scenariile psihoterapeutice cu care se lucreaza in acest cabinet si se poate extinde atat cat va doriti (exista si module optionale si programe hipno-psihoterapeutice speciale). Indiferent de terapeutul cu care lucrati, recomandam sedintele complete.


Cine doreste, poate sa faca aceasta terapie si pe fragmente, sau folosind o singura tehnica  - schimbandu-se mereu scenariile  -  cu psih., psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov;

Terapia luata pe fragmente costa, la finalul terapiei, mai mult.

 

Frecventa sedintelor o stabiliti dv.

 

Unii  doresc sa faca psihoterapie  doar cu antrenament autogen  Schultz care  este terapie in sine.

In acest caz, este necesar sa faceti, la inceput, o sedinta de  pregatire care contine:

- o relaxare cu imagerie dirijata,

- se stabilesc obiectivele,

- se face un test de sugestibilitate 

- un alt test specific pentru AT (care poate evidentia 64 simptome),

- se dau informatii despre tehnica.

 

Sedinta dureaza 90 min. sau 120 min.(dv. alegeti varianta preferata).

Incepand cu a doua sedinta, se lucreaza numai  AT Schultz si dureaza 50 min/sed. Se pot lua si variantele de 60 min.(cu imagerie dirijata), 90 min., 120 min.( cu tehnici de relaxare si imagerie dirijata; hipnoza fractionata + discutii). Cum doriti.

Se lucreza in transa hipnotica si pe structura unei sedinte hipno-psihoterapeutice.

De obicei, aceasta tehnica o introducem intre transa a 5-a si a 6-a.

O singura sedinta contine atat  "pregatirea" cat si tehnica AT .

Sedinta completa contine si o relaxare cu imagerie dirijata  cu un scenariu psihoterapeutic foarte important.

O singura sedinta  este suficienta pentru a  invata aceasta tehnica  pentru ca persoanele au invatat  deja sa intre in transa, au facut deja doua sedinte de  pregatire si cinci transe hipnotice, cu sau fara tehnici de relaxare cu imagerie dirijata.

Din acest motiv, tehnica Antrenament autogen Schultz, aplicata si ea in transa, se invata foarte usor.

Apoi puteti sa  lucrati foarte usor cu videoclipul:

 

 

 

II. Psih.practicant,hipnopsihoterapeut Adrian Victor Gavrilov:

Cod personal: 19294

Cabinet individual de psihologie Victor Adrian Gavrilov;

nr. inreg. CPR: 1 CT 6880 / 17.02.2017;

CIF: 37220153

Telefon: 0744 812 076

Email: victor87adrian@gmail.com

ID. Skype: victor87adrian@gmail.com

 

I.Evaluare psihologica; se poate face si ca scop in sine, fara continuarea cu sedinte de hipnopsihoterapie. In acest caz, ea contine doua sedinte, una de 50 min./50 ron, in care se face testarea psihologica pentru evidentierea anumitor aspecte ale personalitatii dv.; in a doua sedinta (90 min./80 ron) se comunica rezultatul examinarii psihologice.

 

II.Hipnopsihoterapiesi dezvoltare personala:

 

 • hipnopsihoterapie clasica si moderna: 120 ron/90 min;
 • hipnoza ericksoniana: 100 ron /60 min;
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata: 80 ron/50 min;
 • antrenament autogen Schultz: 80 ron/50 min;
 • antrenament autogen Schultz  cu  imagerie dirijata: 100 ron/60 min;
 • antrenament autogen Schultz + pregatire : 120 ron/90 min.
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + AT-Schultz: 120 ron/90 min. sau 250 ron/ 120 min.
 • meditatii ghidate: 80 ron/50 min.
 • psihoterapie si consiliere psihologica ("discutii"): 80 ron/50 min.
 • sedinte "de pregatire": 100 ron/60 min/sed..;contine o tehnica de relaxare cu imagerie dirijata.
 • sedinte "de pregatire" cu doua tehnici de relaxare cu imagerie dirijata/sed : 120 ron/ 90 min./sed. 

 

Psihoterapie grup mic (2-5 persoane):

40 ron/60 min; 60 ron/90 min;

 

Psihoterapie grup mare (10 persoane):

25 ron/60 min;

35 ron/90 min;

50 ron/120 min.

 

 • Terapie online:
 •  
 • 120 ron/90 min; hipnopsihoterapie clasica si moderna;
 • 100 ron/60 min; hipnoza ericksoniana ;
 • 80 ron/50 min; tehnici de relaxare cu imagerie dirijata ;
 • 80 ron/50 min; antrenament autogen Schultz;
 • 100 ron/60 min; antrenament autogen Schultz  cu imagerie dirijata.
 • 120 ron/90 min.; tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + antrenament autogen.
 • 100 ron/60 min.;120 ron /90 min.sedintele de pregatire.

 

 Dupa sedintele de pregatire, puteti continua, daca doriti sa mergeti mai incet, cu 1-3 sedinte de relaxare cu imagerie dirijata. Apoi continuati fie cu hipnoza ericksoniana, fie cu alte sedinte de relaxare cu imagerie dirijata sau cu antrenament autogen Schultz.(in trei variante).

Daca aveti cat de cat experienta in relaxare (mai ales cei care au lucrat deja cu videoclipurile de pe site-ul cabinetului), puteti sa incepeti direct cu sedinta 1, transa de explorare. 

Este preferabil, totusi, sa incepeti cu cele 3 sedinte de relaxare cu imagerie dirijata pentru ca ele contin scenarii psihoterapeutice foarte importante  pentru mersul terapiei.

 

Recomandam, desigur, terapia cu sedinte complete, cu respectarea tuturor etapelor hipnopsihoterapiei.

 

Psih.psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov face atat terapie individuala cat si terapie in/de  grup. Lucreaza, de regula, cu sedinte complete, de 90 min. (“varianta maxima”). La cerere, lucreaza si  cu sedinte de 50-60 min. (“varianta medie” si “varianta minima” de hipnopsihoterapie -  sunt descrise pe prima pagina a acestui site), care sunt foarte eficiente mai ales  pentru probleme mai usoare sau pentru dezvoltare personala. Lucreaza atat face-to-face cat si online (dar nu prin telefon sau prin mesaje, asta este total exclus!) si lucreaza numai  in conditii de confort psihologic. Terapia poate fi oprita, in orice moment, de catre oricare din cei doi actori (terapeut, client). Si,  desigur, nu poate fi obligat sa lucreze cu cineva, daca nu doreste acest lucru, conform cu drepturile psihologului din codul etic al psihologilor.

 

STRUCTURA TEMPORALA A SEDINTELOR:

 

1.Structura generala a unei sedinte de 90 min:

20 min: diferite tehnici de relaxare si scenarii psihoterapeutice scurte.

15 min. : discutie preliminara;

40 min: transa hipnotica: scenarii psihoterapeutice de baza, scenarii specifice, sugestii directe, pentru atingerea obiectivelor terapiei;

15 min.: discutie post-transa.

 

2.Structura generala a unei sedintede 50 min.:

10 min.: discutie preliminara;

30 min.: transa hipnotica:scenarii psihoterapeutice de baza ,un scenariu specific (scurt),cateva sugestii directe, pentru atingerea obiectivelor terapiei;

10 min.: discutie post-transa.

 

Structura unei sedinte de 50 min, repetate la cerere :

 30 min transa hipnotica;

 

3.Structura generala a unei sedinte de 30 min .:

5 min.: discutie preliminara;

20 min.: diferite tehnici de relaxare si diferite scenarii psihoterapeutice (scurte);

5 min. : discutie post-relaxare.

 

4.Structura generala a Antrenamentului autogen SCHULTZ 

Avem trei variante:

 

A.Sedinte de 50 min.:

40 min., relaxare Schultz (A.T.) cu sugestii directe centrate pe simptom si pentru atingerea obiectivelor terapiei;

10 min., discutie post-transa.

 

B. Sedintele de 60 min:

50 min., AT Schultz cu imagerie dirijata;

10 min., discutie post-transa.

 

C.Sedinte de 90 min:

20 min., tehnici de relaxare cu imagerie dirijata;

10 min., discutie preliminara;

50 min., relaxare Schultz;

10 min., discutie post-transa. 5.

 

5.Tehnici de relaxare cu imagerie dirijata:

a. tehnici de relaxare cu imagerie dirijata; 50 min.

b.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata  +  sugestii directe pentru atingerea obiectivelor; 60 min.

c.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata  +  "discutii"; 90 min.

 

Fond muzical pentru autohipnoza  si pentru terapia online:

 Frederic Delarue : ” Music of the Soul”- a healing ghift to  humanity 

 

 

PROGRAME HIPNOPSIHOTERAPEUTICE, oferite in acest cabinet  

 

1.Nasterea fara dureri cu ajutorul hipnozei (in trei variante pshoterapeutice; sunt descrise aici): 50-90min/sedinta; 6-9-11 sedinte;

2.Autohipnoza (detalii aici): 5 sedinte; sedinte de 50 minute sau sedinte de 90 minute;

3.Training autogen Schultz; 6-12 sedinte: sedinte de: 50min; 60min; 90 minute;

4.Linistea inimii (pentru eliminarea anxietatii; sentimente de frica, neliniste, griji, fobii, atacuri de panica): 7-10 sedinte; sedinte de 50 minute sau sedinte  de 90 minute;

5.Pacea mintii (pentru eliminarea depresiei; sentimente de tristete, vinovatie, neputinta, suparare, furie): 7-10 sedinte; 50/90min/sedinta;

6. Armonie interioara (pentru echilibru emotional; liniste interioara, calm, relaxare, energie, putere personala): 7 sedinte50/90min/sedinta;

7.Un drum, o menire (clarificarea obiectivelor de viata, de suflet): 10 sedinte; 50/90min/sedinta;

8.Libertatea de a alege (eliminarea dependentelor de alcool, tutun, droguri, jocuri de noroc, substante, etc):10 sedinte ( 7 sedinte pentru echilibru interior +3 sedinte centrate pe simptom si clarificarea obiectivelor de viata); 50/90min/sedinta;

Exista si varianta, intensiva si foarte complexa, de 5 transe hipnotice (echilibru emotional, invatarea autohipnozei, eliberarea de dependenta)

Exista  o varianta si  mai scurta, de doua sedinte (una pentru pregatire si a doua pentru administrarea scenariului si a sugestiilor centrate pe simptom, sedinta care poate sa fie suficienta, daca persoana continua sa lucreze singura(autohipnoza ), insa de obicei cea de-a doua sedinta se repeta, in aceeasi forma sau cu alt scenariu, pana cand se obtine efectul dorit; 90 min./sedinta;

9. Hipnoza in terapia durerii cronice : 12-24  sedinte; 50/90 min.

10. Autocunoastere  si dezvoltare personala ; 12-24 sedinte; numarul sedintelor poate fi atat cat doriti si sunteti dv. dispusi sa fie. Sedintele (sesiunile) pot sa fie  de  50-60 min. sau  de 90 min., cum doriti dv.

Avem structurate 100 de sesiuni.

 

Programe speciale

Sunt, intr-un fel, doar “initieri”.
Pentru aprofundari, pe linia evolutiei spirituale, puteti cauta un mentor sau un maestru spiritual.
De obicei aceste programe se fac dupa  ciclul I al terapiei de baza.
Unele dintre ele le puteti privi ca pe niste “curiozitati” sau “metafore” care va pot aduce unele  informatii interesante si utile.

 

1.Calatorii in vieti anterioare: 3-5 sedinte; 90 min/sedinta;

Pentru cei care stiu, deja, sa intre in transa hipnotica: 1-2 sedinte;

2. Pentru ultima oara…(“mesaj din lumea de dincolo”); 3-5 sedinte; 90 min/sedinta.

Pentru cei care stiu, deja, sa intre in transa hipnotica: o sedinta. Uneori doua sedinte.

3. Vocea interioara (comunicarea cu mintea subconstienta):  2-3 sedinte; 50/90 min..

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, 1-2 sedinte.

4. Iertarea (vindecarea unor traume din trecut: identificare, catharsis, restructurare cognitiva): 3-5 sedinte.

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, 2-3 sedinte;50/90 min.

5. Iubirea(relatia de cuplu, dragoste, sexualitate, gelozie, depasirea tristetii dupa ruperea/pierderea unei relatii): 3-7 sedinte; 50/90 min./sedinta;

6. Iubirea de sine (incredere in sine, imagine pozitiva de sine, acceptare…): 3-5 sedinte; 50/90 min./sedinta

7. Evolutie spirituala (entitati luminoase, voce interioara, intalnirea cu sinele superior): 3-9 sedinte;50/90 min./sedinta;

8. Echilibrare energetica: 5 sedinte; 30/50 min./sedinta;

9. Stare de bine (liniste, calm, relaxare, energie): 3 sedinte30/50/90 min/sedinta;

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, este suficienta si o singura sedinta.

 

Confidentialitatea demersului psihologic este total asigurata, conform legii.

https://monitorulpsihologiei.files.wordpress.com/2017/10/contract-de-prestari-servicii-psihologice.pdf  

 

TERMENI ȘI CONDIȚII

Informare cu privire la politica de confidențialitate și de protecție a datelor cu caracter personal

"Respectăm dreptul dumneavoastră la viață privată, iar website-ul nostru a fost conceput pentru a vă respecta acest drept, precum și pentru a păstra datele dumneavoastră în siguranță.

Ce înseamnă date cu caracter personal?

Date cu caracter personal se consideră a fi acele date care sunt legate de o persoană și care fac posibilă identificarea acelei persoane prin legătura dintre persoana respectivă și aspectul care o poate identifica. Exemple de astfel de date: nume și prenume, localitate, e-mail, imaginea video sau foto care permite identificarea persoanei etc.

Ce date colectăm?

Datele personale pe care le colectăm sunt cele pe care ni le furnizați în vederea accesului la evenimentele noastre și la transmisiile ocazionale ale emailurilor de informare.

Datele dumneavoastră sunt în siguranță cu noi

Nu punem datele dumneavoastră la dispoziția terțelor părți decât în condițiile prevăzute de lege, către entitățile împuternicite în cadrul contractelor realizate în vederea îndeplinirii obiectului nostru de activitate în condiții optime, și cu respectarea drepturilor dumneavoastră.

Sub nicio formă nu vindem datele dumneavoastră, nici individual, nici ca parte a unei baze de date.”

 

"Hipnoza pentru eliberarea de endorfine" :


 

"Hipnoza pentru eliberarea de stres" :