Reincepem activitatea in cabinet din 18.05.2020, cu programare.
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

Cateva detalii: pret, structura temporala a sedintelor

Cateva detalii: pret, structura temporala a sedintelor
Autor: Nicoleta Boghianu

"Abordarea psihoterapeutica eclectica cu utilizarea tehnicilor provenind din terapia cognitiv comportamentala, terapia familiei, terapia centrata pe obiective si solutii, programare neurolingvistica, etc"

http://www.hipnozaclinica.ro/etapeleformarii.php

 

Puteti opta pentru: 

-hipno-psihoterapie (sedinte mai complexe). Sesiunile pot fi de  45 min (varianta medie), sau de 90 min./ sed. (workshop-uri) - varianta maxima.

-dezvoltare personala prin tehnici de relaxare cu imagerie dirijata  sau /si Antrenament autogen Schultz -sedinte de 45 min - varianta minima.

 

Daca alegeti dezvoltarea personala prin tehnici de relaxare si imagerie dirijata si/sau antrenament autogen Schultz, se poate  face o testare psihologica pentru evidentierea unor aspecte ale personalitatii dumneavoastre. Rezultatul examinarii psihologice il primiti in  urmatoarea sedinta.

 

In cazul in care doriti sa faceti terapia doar pentru a va elibera de stres, pentru a va simti foarte bine, linistiti, calmi, energizati, si pentru a invata tehnicile de autohipnoza, sedintele de 45 min. (varianta minima), sunt suficiente.

Dar experienta traita in transa se reduce, desigur, si ea.

Daca exista si un obiectiv mai specific, sunt mai indicate sesiunile complete.

 

Preturi:

1.Psiholog, hipnopsihoterapeut practicant autonom Victor Adrian Gavrilov:

 • 150 ron/45 min. – hipnoza ericksoniana.
 • 150 ron/45 min. – tehnici de relaxare cu imagerie dirijata sau/si antrenament autogen Schultz.
 • 200 ron/75 min. – hipnopsihoterapie.

 

 • 2.Psiholog, hipnopsihoterapeut specialist Nicoleta Boghianu

Sedintele nu se pot prelungi.

 

 • 200 ron/45 min.- tehnici de relaxare cu imagerie dirijata si/sau antrenament autogen Schultz ("Relaxare Schultz").
 • 200 ron/45 min –  hipnoterapie clasica si moderna, ericksoniana.
 • 300 ron/75 min. - psihoterapie in relaxare (45 min.)+ informatii (30 minute, maxim!).
 • 400 ron/90 min - hipnopsihoterapie (sesiuni complete)

 

 

Sesiunile complete sunt construite pe structura unor ateliere de lucru (workshop-uri).

 

Sesiunile complete contin:


- “tehnici de relaxare cu imagerie dirijata pentru diminuarea si eliminarea simptomului si clarificarea obiectivelor de viata (au si alte obiective terapeutice) – cu acestea puteti lucra singuri, oricand doriti sa va simtiti bine (in autohipnoza);


- “hipnoza ericksoniana” (“transa principala”, “relaxare profunda cu scenarii psihoterapeutice lungi si sugestii directe, pentru atingerea obiectivelor “.

 

”Iau medicamentul si, desi poate nu stiu exact  cum funcioneaza, disconfortul a disparut, problema s-a rezolvat".

 

Exista multa literatura despre mecanismele care functioneaza in sugesto-terapie (“tehnici spirituale”, “mintea vindeca corpul”) si a postat si fiul meu, psih. Victor Adrian Gavrilov,  multe articole  pe site. Le puteti citi…

 

Cand telefonati pentru programare, va recomand sa cititi inainte informatiile de pe site-ul cabinetului, ca sa stiti exact ce facem, cat dureaza o sedinta, cat costa si multe alte lucruri importante.

In timpul sedintelor, veti inchide telefoaneleInregistrarea sedintelor, fara acordul nostru, este interzisa, conform legii.

 

Numar de sesiuni: :

ciclul I: 5-13 sesiuni:

-2 sesiuni de pregatire;

-10 sesiuni de hipnoterapie

- o sesiune antrenamentul autogen Schultz pe care il puteti invata intr-o singura sedinta; aveti acces la videoclip-ul postat de noi pe you tube si puteti lucra apoi, singuri, pentru a mentine si a intari efectele pozitive ale relaxarii.

 

ciclul II: 5-13 sesiuni;

-2 sesiuni de baza 

-3 module principale:

"Iubire";

"Bani".

"Sanatate".

 

Ciclul II are si 4 module optionale:

"Durere";

"Iertare";

"Echilibrare energetica";

"Evoluitie spirituala".

 

Terapia cu care lucram are 100 de sedinte de aprox. 45 de minute.Toate aceste sedinte au fost inregistrate (asa cum lucram cu ani in urma, si adaptate pentru respectiva persoana). Unele sedinte au fost facute videoclip-uri, de psih.Adrian Victor Gavrilov si le-am postat pe you tube,  pentru lucrul individual. In cadrul programului de hipnopsihoterapie din cabinet folosim unele scenarii (scurte) doar din 3 videoclip-uri. Terapia in cabinet este mult mai complexa, din toate punctele de vedere.

 

Frecventa: 1-3 sedinte/saptamana. Se poate si mai rar dar, dupa o pauza mai mare de o saptamana, se diminueaza mult efectele daca nu lucrati singuri cu tehnicile invatate in timpul sedintelor, sau/si cu videoclipurile postate de noi pe you tube.

Puteti repeta, in cadrul cabinetului, orice sedinta doriti dv., de cate ori doriti. Repetitiile au rol de fixare si stabilizare, consolidare (mentinere) si chiar amplificare a efectelor pozitive ale sugesto-terapiei. 

Repetitiile se fac pana cand obtineti efectul dorit si, de asemenea, ori de cate ori, facand o pauza prea mare (nu ati lucrat nici macar 5 minute pe zi), simptomele reapar.

Cercetarile au aratat ca un lucru foarte important, atunci cand oamenii fac autohipnoza, este sa faca autohipnoza macar 5 minute, in fiecare zi, la un timp stabilit dinainte de ei insisi, numit "timpul pentru hipnoza". In acel moment au practic o intalnire cu ei insisi, si este probabil cea mai importanta intalnire din acea zi. Hipnoza este un raspuns conditionat: cu cat o faci mai des, cu atat o faci mai bine. Si cu cat o faci mai bine, cu atat efectele sunt mai puternice, apar mai rapid si devine mai utila si doresti s-o faci mai des ... si devii tot mai bun la ea... si este si mai utila, si  mai eficienta. Si astfel intri intr-un ciclu extrem de benefic. Si orice om merita macar 5 minute, zilnic, din timpul lui  pentru el insusi. Folositi-l pentru a face autohipnoza si a va bucura de ea, astfel incat sa fiti sanatosi, sa va eliberati de stresul cotidian, inerent, sa aveti o stare de spirit foarte buna.

In mod ideal, experienta dintr-un videoclip de 40-60 minute, poate fi repetata in 5-10 minute.(fara videoclip). Scopul nu este sa stam cat mai mult timp in transa ci sa obtinem aceleasi efecte pozitive intr-un timp cat mai scurt, singuri,fara vedoclip si apoi sa ne traim din plin viata. Autohipnoza, invatata si practicata, ne ajuta sa fim independenti de terapeut, de videoclipuri, astfel incat  sa ne simtim bine oricand dorim noi.

 

A.Psiholog, hipnopsihoterapeut specialist Nicoleta Boghianu:

 

1.Hipnopsihoterapie 

-sesiuni de 90 min/ sed.).

Aceste sesiuni sunt structurate pe schema unor ateliere de lucru si contin:

 • informatii 
 • trairea experientelor in stare de relaxare si hipnoza;
 • discutii post-transa .

2. Hipnoza clinica, clasica si moderna (ericksoniana):

-sedinte de 45 min./200 ron.

3. Dezvoltare personala prin tehnici de relaxare si imagerie dirijata si/sau Antrenamentautogen Schultz

-sedinte de 45 min/ 200 ron.

 

Puteti alege, oricand, orice varianta. Pentru cei care nu-si permit, finaciar, sesiunile complete (de 90 min/ sed.), ar fi bine ca macar primele doua sedinte de pregatire si una sau doua transe sa le luati in varianta completa, maxima.

Ciclul I al terapiei contine 2 sesiuni de pregatire + 11 sesiuni de terapie.

 

Exista si posibilitatea sa luati terapia la “pachet de servicii psihologice”.In acest caz aveti  ultima sedinta, din fiecare ciclu, gratuita. Plata pachetului se face cel mai tarziu la sfarsitul primei sedinte de terapie - "transa de "explorare", sedinta nr. 3.

 

Pretul unei sedinte la psiholog, psihoterapeut Victor Adrian Gavrilov este 180 ron/90 min. Ofera si el pachete de servicii psihologice, in aceleasi conditii.

 

Servicii psihologice oferite de acest cabinet:

 

I.Evaluare psihologica; se poate face si ca scop in sine, fara continuarea cu sedinte de hipnopsihoterapie. In acest caz, ea contine doua sedinte, una in care se face testarea psihologica pentru evidentierea anumitor aspecte ale personalitatii dv.; in a doua sedinta se comunica rezultatul examinarii psihologice.

 

II.Hipnopsihoterapie si dezvoltare personala:

1.sedinte de pregatire; 

2.hipnopsihoterapie; 

3.hipnoterapie clasica si moderna;

4.antrenamentul autogen Schultz.; 

5.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata

6.meditatie ghidata; 

7.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + AT-Schultz; 

8.AT-Schultz cu imagerie dirijata;

9.AT-Schultz + pregatire; 

10.psihoterapie si consiliere psihologica ("discutii");.

11.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + "discutii" ;

12.hipnoza ericksoniana + "discutii" ; .

13.psihoterapie ericksoniana: (contine o relaxare cu imagerie dirijata)

 

14.psihoterapie de grup, in hipnoza (relaxare profunda); 25 ron/ora.(grup mare, de 20-25 persoane).

 

 

Costul total al terapiei depinde de:

 

1.varianta de "pregatire":

 

- completa: doua sedinte;

- medie: o sedinta;

- scurta, cu inductia transei hipnotice din prima sedinta.

 

2. de tipul de sugestoterapie pentru care optati;

 

- Hipnopsihoterapie;  sesiuni complete de 90 min/ sedinte.

- Hipnoterapie clasica si moderna, ericksoniana; 45 min/sed;

- Tehnici de relaxare cu imagerie dirijata; 45 min/sed;

- Antrenament autogen Schultz; 45 min/sed.

- AT-Schultz cu imagerie dirijata; 45 min/sed.

-Tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + AT-Schultz; 90  min/ sed.

 

Este important sa cititi care este structura temporala a sedintelor, pentru a va sintetiza informatiile astfel incat sa va incadrati in timpul pe care vi l-ati prestabilit.

 

 

Psih.Nicoleta Boghianu face numai terapie individuala (nu lucreaza cu grupuri). Lucreaza numai face-to-face (nu lucreaza online, nici la telefon sau prin mesaje, asta este total exclus!) si lucreaza numai  in conditii de confort psihologic pentru ambii actori (client, terapeut).Terapia poate fi oprita, in orice moment, de catre oricare din cei doi actori (terapeut, client).

 

Terapia cu sesiuni complete contine toate tehnicile si scenariile psihoterapeutice cu care se lucreaza in acest cabinet si se poate extinde atat cat va doriti (exista si module optionale si programe hipno-psihoterapeutice speciale). Indiferent de terapeutul cu care lucrati, recomandam sesiunile complete.


Cine doreste, poate sa faca aceasta terapie si pe fragmente, sau folosind o singura tehnica  - schimbandu-se mereu scenariile  -  cu psih., psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov;

Terapia luata pe fragmente costa, la finalul terapiei, mai mult.

 

Frecventa sedintelor o stabiliti dv.

 

Unii  doresc sa faca psihoterapie  doar cu antrenament autogen  Schultz care  este terapie in sine.

In acest caz, este necesar sa faceti, la inceput, o sedinta de  pregatire care contine:

- o relaxare cu imagerie dirijata,

- se stabilesc obiectivele,

- se face un test de sugestibilitate 

- un alt test specific pentru AT (care poate evidentia 64 simptome),

- se dau informatii despre tehnica.

 

 

Incepand cu a doua sedinta, se lucreaza numai  AT Schultz si dureaza 50 min/sed. Se pot lua si variantele de 90 min./sed ( cu "discutii"),  sau sesiuni de100 min./2 sed.( cu tehnici de relaxare si imagerie dirijata; hipnoza fractionata + discutii). Cum doriti.

Se lucreza in transa hipnotica si pe structura unei sedinte hipno-psihoterapeutice.

De obicei, aceasta tehnica o introducem intre transa a 5-a si a 6-a.

O singura sedinta contine atat  "pregatirea" cat si tehnica AT .

Sesiuneacompleta contine si o relaxare cu imagerie dirijata  cu un scenariu psihoterapeutic foarte important.

O singura sedinta  este suficienta pentru a  invata aceasta tehnica  pentru ca persoanele au invatat  deja sa intre in transa, au facut deja doua sedinte de  pregatire si cinci transe hipnotice, cu sau fara tehnici de relaxare cu imagerie dirijata.

Din acest motiv, tehnica Antrenament autogen Schultz, aplicata si ea in transa, se invata foarte usor.

Apoi puteti sa  lucrati foarte usor cu videoclipul:

 

 

 

II. Psiholog, hipnopsihoterapeut practicant autonom Adrian Victor Gavrilov:

Cod personal: 19294

Cabinet individual de psihologie Victor Adrian Gavrilov;

nr. inreg. CPR: 1 CT 6880 / 17.02.2017;

CIF: 37220153

Telefon: 0744 812 076

Email: victor87adrian@gmail.com

ID. Skype: victor87adrian@gmail.com

 

I.Evaluare psihologica; se poate face si ca scop in sine, fara continuarea cu sedinte de hipnopsihoterapie. In acest caz, ea contine doua sedinte, una in care se face testarea psihologica pentru evidentierea anumitor aspecte ale personalitatii dv.; in a doua sedinta se comunica rezultatul examinarii psihologice.

 

II.Hipnopsihoterapiesi dezvoltare personala:

 • sedinte de pregatire cu tehnici de relaxare cu imagerie dirijata : 200 ron/ 75 min./sed. 
 • hipnopsihoterapie: 200 ron/75 min;
 • hipnoterapie clasica si moderna, ericksoniana: 150 ron / 45 min;
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata:150 ron/ 45 min;
 • antrenament autogen Schultz: 150 ron/45 min;
 • antrenament autogen Schultz  cu  imagerie dirijata: 150 ron/45 min;
 • antrenament autogen Schultz + pregatire : 200 ron/75 min.
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + AT-Schultz: 200 ron/75 min. 
 • meditatii ghidate: 150 ron/45 min.
 • psihoterapie si consiliere psihologica ("discutii"): 150 ron/45 min.
 • sedinte "de pregatire": 150 ron/45 min/sed..;contine o tehnica de relaxare cu imagerie dirijata.

 

Psihoterapie grup mic (2-5 persoane):

 

 

Psihoterapie grup mare (10-25 persoane):

 

 

Terapie online

Preturile sunt aceleasi.

 

Psih.psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov face atat terapie individuala cat si terapie in/de  grup. Lucreaza, de regula, cu sedinte complete, de 75 min. (“varianta maxima”). La cerere, lucreaza si  cu sedinte de 45 min. ( varianta minima si medie de hipnopsihoterapie -  sunt descrise pe prima pagina a acestui site), care sunt foarte eficiente mai ales  pentru probleme mai usoare sau pentru dezvoltare personala. Lucreaza atat face-to-face cat si online (dar nu prin telefon sau prin mesaje, asta este total exclus!) si lucreaza numai  in conditii de confort psihologic. Terapia poate fi oprita, in orice moment, de catre oricare din cei doi actori (terapeut, client). 

 

STRUCTURA TEMPORALA A SEDINTELOR:

 

1.Structura generala a unei sesiuni de 90 min/sed.:

Sesiunile sunt structurate pe schema unor ateliere de lucru si contin:

 • informatii ;
 • trairea experientelor in stare de relaxare si hipnoza;
 • discutii post-transa.

 

 

Structura generala a unei sedinte de 90 min:

20 min: diferite tehnici de relaxare si scenarii psihoterapeutice scurte.

15 min. : discutie preliminara;

40 min: transa hipnotica: scenarii psihoterapeutice de baza, scenarii specifice, sugestii directe, pentru atingerea obiectivelor terapiei;

15 min.: discutie post-transa.

 

2.Structura generala a unei sedintede 45 min.:

10 - min.: discutie preliminara;

40 min.: transa hipnotica:scenarii psihoterapeutice de baza ,un scenariu specific (scurt),cateva sugestii directe, pentru atingerea obiectivelor terapiei;

10 min.: discutie post-transa.

 

 

3.Structura generala a Antrenamentului autogen SCHULTZ 

Avem trei variante:

 

A.Sedinte de 45 min

 discutie preliminara;

 relaxare Schultz (A.T.) cu sugestii directe centrate pe simptom si pentru atingerea obiectivelor terapiei;

 discutie post-transa.

 

B. Sedintele de 45 min:

 discutie preliminara;

 AT Schultz cu imagerie dirijata;

discutie post-transa.

 

C.Sedinte de 90 min:

 tehnici de relaxare cu imagerie dirijata;

 discutie preliminara;

 relaxare Schultz;

 discutie post-transa. 5.

 

4.Tehnici de relaxare cu imagerie dirijata:

a.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata;

b. tehnici de relaxare cu imagerie dirijata  +  sugestii directe pentru atingerea obiectivelor; 

c.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata  +  "discutii";

Fond muzical pentru autohipnoza  si pentru terapia online:

 Frederic Delarue : ” Music of the Soul”- a healing ghift to  humanity 

 

 

PROGRAME HIPNOPSIHOTERAPEUTICE, oferite in acest cabinet  

 

1.Nasterea fara dureri cu ajutorul hipnozei (in trei variante pshoterapeutice; sunt descrise aici):  6-9-11 sedinte;

2.Autohipnoza (detalii aici): 5 sedinte; 

3.Training autogen Schultz; 6-12 sedinte;

4.Linistea inimii (pentru eliminarea anxietatii; sentimente de frica, neliniste, griji, fobii, atacuri de panica): 7-10 sedinte; 

5.Pacea mintii (pentru eliminarea depresiei; sentimente de tristete, vinovatie, neputinta, suparare, furie)7-10 sedinte; 

6. Armonie interioara (pentru echilibru emotional; liniste interioara, calm, relaxare, energie, putere personala): 7 sedinte

7.Un drum, o menire (clarificarea obiectivelor de viata, de suflet): 10 sedinte;

8.Libertatea de a alege (eliminarea dependentelor de alcool, tutun, droguri, jocuri de noroc, substante, etc):10 sedinte ( 7 sedinte pentru echilibru interior +3 sedinte centrate pe simptom si clarificarea obiectivelor de viata); 

Exista si varianta, intensiva si foarte complexa, de 5 transe hipnotice (echilibru emotional, invatarea autohipnozei, eliberarea de dependenta)

Exista  o varianta si  mai scurta, de doua sedinte (una pentru pregatire si a doua pentru administrarea scenariului si a sugestiilor centrate pe simptom, sedinta care poate sa fie suficienta, daca persoana continua sa lucreze singura(autohipnoza ), insa de obicei cea de-a doua sedinta se repeta, in aceeasi forma sau cu alt scenariu, pana cand se obtine efectul dorit; 

9. Hipnoza in terapia durerii cronice : 12-24  sedinte;

10. Autocunoastere  si dezvoltare personala ; 12-24 sedinte; numarul sedintelor poate fi atat cat doriti si sunteti dv. dispusi sa fie.

 

Programe speciale

Sunt, intr-un fel, doar “initieri”.
Pentru aprofundari, pe linia evolutiei spirituale, puteti cauta un mentor sau un maestru spiritual.
De obicei aceste programe se fac dupa  ciclul I al terapiei de baza.
Unele dintre ele le puteti privi ca pe niste “curiozitati” sau “metafore” care va pot aduce unele  informatii interesante si utile.

 

1.Calatorii in vieti anterioare: 3-5 sedinte;

Pentru cei care stiu, deja, sa intre in transa hipnotica: 1-2 sedinte;

2. Pentru ultima oara…(“mesaj din lumea de dincolo”); 3-5 sedinte;

Pentru cei care stiu, deja, sa intre in transa hipnotica: o sedinta. Uneori doua sedinte.

3. Vocea interioara (comunicarea cu mintea subconstienta):  2-3 sedinte;

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, 1-2 sedinte.

4. Iertarea (vindecarea unor traume din trecut: identificare, catharsis, restructurare cognitiva): 3-5 sedinte.

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, 2-3 sedinte;

5. Iubirea(relatia de cuplu, dragoste, sexualitate, gelozie, depasirea tristetii dupa ruperea/pierderea unei relatii): 3-7 sedinte; 

6. Iubirea de sine (incredere in sine, imagine pozitiva de sine, acceptare…): 3-5 sedinte;

7. Evolutie spirituala (entitati luminoase, voce interioara, intalnirea cu sinele superior): 3-9 sedinte;

8. Echilibrare energetica: 5 sedinte; 

9. Stare de bine (liniste, calm, relaxare, energie): 3 sedinte;

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, este suficienta si o singura sedinta.

 

Confidentialitatea demersului psihologic este total asigurata, conform legii.

https://monitorulpsihologiei.files.wordpress.com/2017/10/contract-de-prestari-servicii-psihologice.pdf  

 

 

 

"Hipnoza pentru eliberarea de endorfine" :


 

"Hipnoza pentru eliberarea de stres" : 

 

 

 

 

 
Programare