Ora de Vis - program audio - 13 sesiuni de hipnoterapie .
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

Videoclipurile cabinetului cu acces public; divinitatatea din noi insine

Videoclipurile cabinetului cu acces public; divinitatatea din noi insine
Autor: Victor Adrian Gavrilov

Fiinta inseamna a fi insufletit,

a vrea ,

a actiona,

a deveni."

F.Nietzsche -" psihoterapia existentiala" .

 

"-Toate acestea nu esti tu insuti, isi zice sufletul tanar. nimeni nu-ti poate construi podul peste care tocmai tu trebuie sa pasesti peste raul vietii, nimeni in afara de tine insuti.

Exista ce-i drept nenumarate carari si punti si semizei dispusi sa te treaca raul; dar numai cu pretul tau insuti; te-ai pune zalog si te-ai pierde. Exista un singur drum in lume pe care nu poate merge nimeni in afara de tine...

 

- Incotro duce?

 

-Nu intreba, urmeaza-l...

 

-Dar cum ne regasim pe noi insine?

 

- Cum se poate cunoaste omul?

Este un lucru tenebros si ascuns...

In felul acesta va trebui sa coboare in putul fiintei sale."

F.Nietzsche

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLjZUwaB117wXhJHF_nnoLvD-QbpvBdk7O

 

 

Videoclipurile postate pe you tube nu sunt transele din ciclul I al terapiei. Terapia este cu mult mai complexa, iar sedintele au alta structura, alte scenarii psihoterapeutice, alte sugestii centrate pe obiectiv. Mici asemanari sunt doar in doua videoclipuri, dar si in acestea structura este alta si exista si multe alte lucruri in plus… ce tin de specificitatea cazului…. Singurul care este intr-o masura mai mare asemanator, este Antrenamentul autogen Schultz… dar pentru a putea lucra cu el, este recomandabil sa faceti cel putin 5 transe in cabinet.Si in cazul lui, structura, ritmul, scenariile psihoterapeutice se schimba mereu, in functie de fiecare subiect in parte, de obiectivul psihoterapiei si de stadiul terapiei.

 

Din ciclul II al terapiei nu exista nimic (niciun videoclip) pe you tube. Este foarte important sa invatati sa intrati in transa cu un hipnoterapeut, pentru ca, astfel,veti reusi sa invatati foarte repede (in heterohipnoza) si veti putea profita la maximum de transele postate pe you tube. Avantajul pe care il ofera acest cabinet este ca puteti lucra cu videoclipurile postate pe you tube, atat intre sedinte cat si dupa incheierea terapiei, ori de cate ori doriti sa va simtiti foarte bine.

 

Aveti acces la toate cele 15-16 videoclipuri postate pe you tube, stiind din start ca acestea nu sunt ceea ce se  face in cabinet dar va pot fi extrem de utile atunci cand le practicati.

 

https://terapie-in-hipnoza.ro/microprograme

 https://www.youtube.com/playlist?list=PLjZUwaB117wU_dQs6UJG0a7xbOG5Ee3_Y

 

 

 

 

 

 
Programare