Lesbianismul

©

Autor: Redacția ROmedic

Lesbianismul

Lesbianismul este definit ca fiind atractia fizica si emotionala a unei femei fata de alta femeie.

 

Majoritatea oamenilor de stiinta de astazi sunt de acord ca orientarea sexuala este cel mai probabil rezultatul unei interactiuni complexe de factori de mediu, cognitivi si biologici. Psihologii considera ca orientarea sexuala nu reprezinta o optiune constienta, care sa poata fi schimbata de bunavoie.Asta inseamna ca lesbienele nu pot fi "convertite" de barbati talentati si priceputi in timpul actului sexual.

 

Cele mai comune contacte sexuale intre femei sunt: sexul oral si masturbarea reciproca. Unele femei lesbiene folosesc in acest sens un vibrator sau un penis artificial.

Ca si in cazul heterosexualismului exista lesbiene care nu au orgasm din diverse motive, psihologice sau fiziologice.

 

Lesbianismul este, se pare, mai acceptat de societate decit homosexualitatea masculina, iar pornografia dedicata barbatilor e plina de scene cu relatii intre femei. O fata cu inclinatii bisexuale e considerata chiar cool in multe medii si fetele folosesc deseori, in cluburi si discoteci, aceasta metoda de a infierbanta imaginatia masculina: danseaza intre ele, mimeaza mangaieri, sau chiar se saruta.


Data actualizare: 20-12-2013 | creare: 09-01-2007 | Vizite: 7556
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune:

Forumul ROmedic - întrebări și răspunsuri medicale:
Pe forum găsiți peste 500.000 de întrebări și răspunsuri despre boli sau alte subiecte medicale. Aveți o întrebare? Primiți răspunsuri gratuite de la medici.
  intră pe forum