Dr. Awada Chaalan

  • Telefon: (cabinet)
  • Localitate: Bucuresti
  • Loc de muncă actual: Clinica Dentica
  • Specialitate: Chirurgie dento-alveolară (dentară)
Awada Chaalan

Dr. Chaalan Awada a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, Facultatea de Medicina Dentara. A continuat specializarea in domeniul Chirurgiei Dento-Alveolare in cadrul Spitalului de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala “Prof. Dr. Dan Theodorescu” din Bucuresti.

Am ales profesia de medic avand-o model permanent pe mama mea, de la care am invatat si am dezvoltat sentimentul satisfactiei de a ajuta oamenii si placerea de a socializa. Faptul ca pot ajuta oamenii sa-si recapete increderea in ei si zambetul pe care si-I doresc este si principalul motiv pentru care am ales chirurgia orala ca domeniu de specialitate.

Am ales sa colaborez cu Clinica Dentica, pentru ca aici am sansa sa colaborez cu medici specialisti in ale caror valori profesionale ma regasesc si alaturi de care pot sa pun bazele unor reabilitari orale la cel mai inalt nivel. Aici interactionez cu pacientii care au nevoi medicale din cele mai diverse, inteleg si respecta implicatiile unui act medical, iar acest lucru creeaza premisele unei relatii medic-pacient confortabila si empatica.