Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că începând din luna martie Elit Medical devine Novus Medical. Numele se schimbă, dar angajamentul nostru de a îmbunătăți toate aspectele călătoriei spre a vă ajuta să găsiți răspunsurile la preocuparile despre sănătatea dumneavoastră va continua.
ROmedic Cabinete medicale Ploiesti Cabinete Cardiologie Cardiologie Ploiesti

Servicii total gratuite:

Oferim servicii decontate prin contract CNAS pentru urmatoarele servicii: Analize medicale, Consultatie Cardiologie + ECG, Consultatie Diabet Zaharat si Boli Metabolice

Programare

Punct de recoltare analize medicale: Strada Vasile Lupu, nr. 2, bloc 32 EF, parter, Ploiești, Prahova

Consultații de specialitate și recoltare analize Sâmbăta: B-dul Republicii, nr. 143, bloc 31 B1 – B2, parter, Ploiești, Prahova


Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că Elit Medical devine Novus Medical.
Numele se schimbă, dar angajamentul nostru de a îmbunătăți toate aspectele călătoriei spre a vă ajuta să găsiți răspunsurile la preocuparile despre sănătatea dumneavoastră va continua.
Încă de la începuturile noastre, acum 16 ani, ne-am propus să oferim servicii medicale cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri.
Deși suntem într-un proces de schimbare, vrem să vă asigurăm că echipa noastră va rămâne aceeași și vom continua să vă oferim servicii medicale de calitate.
Noul nostru brand este o reflectare a ceea ce suntem și a ceea ce credem.
Scopul nostru este să ajutăm pacienții în dorința lor de a avea o stare optimă de sănătate, prin profesionalismul echipei medicale, a procedurilor de lucru respectate și a aparaturii medicale de ultimă generație, iar noul nostru brand reflectă acest angajament.
Credem că fiecare persoană merită să se simtă confortabil și în siguranță când vine la medic și ne angajăm să le oferim pacienților noștri un mediu relaxant, unde primesc tratamentul de care au nevoie.
Novus este mult mai mult decât un nume - este o promisiune de a practica medicina așa cum a fost concepută. Cuvântul “novus” înseamnă noutate, angajamentul de a aduce în tratamentul oamenilor informațiile din ghidurile clinice actualizate și aparatură medicala care să ajute în rezolvarea problemelor fiecăruia.
Acesta este angajamentul pe care ni-l luăm în activitatea de zi cu zi față de comunitățile pe care le deservim.
Informații complete obtineti la numărul de telefon 0244595038 sau in chat-ul de pe site-ul nostru.
Vă mulțumim pentru încredere și suntem nerăbdători să ne revedem în clinica noastră cu un nume nou și cu un aspect pe care-l îmbunătățim continuu!

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

15-04-2022
Elena Preda, 62 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Servicii prompte, de calitate. Personal comunicativ.

09-06-2020
Bruckner Octavian, 52 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism și respect.

31-10-2019
Tender Vasilica, 86 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare