Novus Medical - continuăm călătoria. Oameni care tratează. Inimi care îngrijesc.
English version
EN version ROmedic Cabinete medicale Ploiesti Cabinete Otorinolaringologie-ORL Otorinolaringologie-ORL Ploiesti

Servicii total gratuite:

Oferim servicii decontate prin contract CNAS pentru urmatoarele servicii: Analize medicale, Consultatie Cardiologie + ECG, Consultatie Diabet Zaharat si Boli Metabolice

Programare

Punct de recoltare analize medicale: Strada Vasile Lupu, nr. 2, bloc 32 EF, parter, Ploiești, Prahova

Consultații de specialitate și recoltare analize Sâmbăta: B-dul Republicii, nr. 143, bloc 31 B1 – B2, parter, Ploiești, Prahova

 

Novus Medical

Continuăm angajamentul nostru de a îmbunătăți toate aspectele acestei calatorii spre a vă ajuta să găsiți răspunsurile la preocupările despre sănătatea dumneavoastră.

Această călătorie este posibilă datorită pregătirii medicilor noștri și a membrilor echipei pe care comunitățile noastre de pacienți au ajuns să îi cunoască și să le încredințeze sănătatea lor.

Încă de la începuturile noastre, acum 16 ani, ne-am propus să oferim servicii medicale cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri.

La Novus Medical ne concentrăm pe nevoile pacienților și le oferim un tratament personalizat, bazat pe înțelegerea profundă a problemelor de sănătate și a stilului de viață. Împreună cu echipa noastră de medici și specialiști dedicați, ne asigurăm ca fiecare pacient să primească atenție și îngrijire de calitate, cu un accent puternic pe empatie și comunicare deschisă.

Scopul nostru este să ajutăm pacienții în dorința lor de a avea o stare optimă de sănătate, prin profesionalismul echipei medicale, a procedurilor de lucru respectate și a aparaturii medicale de ultimă generație.

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

03-04-2023
Barbu Alexandru Laurențiu, 57 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

15-04-2022
Elena Preda, 63 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Servicii prompte, de calitate. Personal comunicativ.

09-06-2020
Bruckner Octavian, 53 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism și respect.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare