Dr. Deaconu Dana

  • Telefon: 0743410314
  • Localitate: Ramnicu Valcea (Valcea)
  • Loc de muncă actual: Denta Clinic
  • Specialitate: Stomatologie
  • Competențe: Estetică dentară
Deaconu Dana

A absolvit în 2014 facultatea de medicină dentară a Universității „Titu Maiorescu”, București. Obișnuită să fie în lumina reflectoarelor și antrenată să dea tot ce are mai bun pentru binele echipei, dr. Dana Deaconu a trecut în plan secundar o carieră strălucită, de 11 ani, în handbal, concentrându-și cea mai mare parte a energiei creatoare asupra stomatologiei. Totuși, acest lucru nu a împiedicat-o să fie, în continuare, un model în handbalul feminin vâlcean.

Fire perfecționistă și echilibrată, pasionată de frumos, și-a găsit vocația în estetica dentară, realizând în prezent cele mai reușite lucrări de înfrumusețare la nivel regional. Colaborarea fructuoasă cu diverse cabinete de tehnică dentară din țară, precum și interesul pentru inovație și permanentă adaptare la noile tendințe în materie de estetică o recomandă ca fiind cea mai bună alegere pentru un zâmbet de succes!

Educație și Formare:

2008 – 2014: Facultatea de Medicină Dentară, Universitatea „Titu Maiorescu”, București.

Cursuri:

„Totul despre izolarea cu diga + cazuri clinice dificil de rezolvat fără izolarea adecvată cu diga”, București, martie 2017.

„Endo innovations – The Route to successful Endodontics, New systems for your daily practice – Theory and hands-on: Root canal preparation and obturation systems”, Langenau, March 2017.

„Managementul produselor moderne de umplere” – Princess basic injection techniques of fillers, Sibiu, noiembrie, 2016.

„Actualități în utilizarea tehnicilor moderne din praxis în medicina dentară”, București,  20-22 octombrie 2016.

„ARDS Implants System – științe fundamentale în Implantologia Orală”, București, 30 septembrie 2016.

„Zilele paro-protetice ale AMSPPR”, București, 3-5 martie 2016.

„Restaurări Estetice Directe și Indirecte în zonele anterioare și posterioare”, Quintessence International Romania – Dental Education Division, 27-28 noiembrie 2015.

„Interferențe multidisciplinare în medicina dentară. Atingerea obiectivelor de sănătate și estetică a tratamentului stomatologic, printr-o evaluare corectă și utilizarea unor tehnici fiabile de succes”, București, 19-21 noiembrie 2015.