English version
EN version ROmedic Cabinete medicale Ploiesti Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Ploiesti

Nutriție și dietetică în Ploiesti

Te gândești să faci o schimbare în stilul tău de viață, însă programul tău este destul de încărcat?

 

Sigur știai că nutriția reprezintă studiul nutrienților din alimente, modul în care organismul îi folosește și relația dintre dietă, sănătate și boală.
O alimentație bună este mult mai mult decât ceva care să-ți umple stomacul – ceea ce mănânci îți poate afecta sănătatea, energia și bunăstarea în atât de multe moduri.

 

  Dar care este importanța alimentației?

 
O dietă sănătoasă pe tot parcursul vieții promovează rezultatele sănătoase ale sarcinii, susține creșterea, dezvoltarea și îmbătrânirea normala, ajută la menținerea unei greutăți corporale sănătoase și reduce riscul de boli cronice conducand la bunăstarea generală.

 

 

Am creat un nou PACHET DE NUTRIȚIE ce ți se potriveste perfect și de acum ai control de specialitate video online!

 

Tehnologia ne ajută foarte mult, așa că iată cât de simplu este să beneficiezi de acest pachet:

 

Pasul 1
Te programezi la unul dintre medicii noștri nutriționiști prin următoarele modalități:
  • Dai click pe butonul de programare online din pagina de start a site-ului nostru și completezi formularul cu datele personale. În timp util un operator al clinicii te va contacta pentru a confirma solicitarea ta.
  • Ne poți scrie direct pe chatul din site unde vom fi conectați permanent în programul de lucru al clinicii pentru informațiile necesare.
  • Poți efectua un apel către clinica noastră. Dacă apelul tău nu poate fi preluat imediat, nu îți face griji, revenim către tine în cel mai scurt timp!

Mai multe informații regăsești și la secțiunea contact din site.

 

 

Pasul 2
Te prezinți fizic la consultația inițială unde ți se face evaluarea compoziției corporale, se discută istoricul medical și se stabilesc obiectivele: ce dorești să obții și ce ești dispus să faci pentru a îți atinge obiectivul.

Medicul te va informa apoi asupra următoarei etape ce se va desfășura online timp de 4 săptămâni, prin apeluri video cu ajutorul aplicației Zoom. La finalul consultației se vor stabili următoarele programări pentru aceste controale. Înainte de fiecare control online vei primi un email din partea medicului nutriționist cu datele de logare.

Atenție! Dacă nu ai primit emailul de confirmare a întâlnirii, te rugăm să verifici să nu se fi rătăcit și în spam.

 

 

Pasul 3
Urmezi apoi 4 controale ce se desfășoară #ONLINE, de oriunde te-ai afla! În fiecare săptămână te vei afla în strânsă legătură cu medicul tău nutriționist, ce îți va oferi suport pe tot parcursul programului tău, în timp real.

O dietă sănătoasă și echilibrată este o parte importantă a menținerii sănătății și te poate ajuta să te simți cât mai bine oferind organismului tău nutrienții de care are nevoie în fiecare zi, menținând în același timp obiectivul zilnic de calorii pentru pierderea în greutate.

 

 

Pasul 4
Dupa încheierea controalelor online vei reveni in clinică pentru evaluarea lunară a rezultatelor. Vei repeta analiza corporală și vei primi asistența necesară pentru atingerea obiectivelor tale.

Cu ajutorul specialiștilor noștri găsești resursele despre nutriție care să te ajute să acorzi atenție la ce, când, cât de des, de ce și cât de mult consumi alimente și băuturi. Acestea oferă energia și nutrienții de care ai nevoie pentru ați îmbunătăți sănătatea, a gestiona bolile și a reduce riscul de îmbolnăvire.

 

 

Toate acțiunile prezentate sunt incluse în noul pachet de nutriție pentru care vei achita o singură dată, când te prezinți în clinică la consultația inițială.

Dacă te-ai hotărât să faci schimbarea, echipa noastră de medici nutriționiști îți stă la dispoziție cu ajutorul controalelor online,
pe care le poți susține din confortul casei tale.

 

PROGRAMARE https://elitmedical.ro/pachet-nutritie-onlineListă servicii:

 
Programare