Petroleum - Petrol alb

©

Autor: Redacția ROmedic

- alergii si sensibilitati la mancaruri si substante chimice - Persoana care are nevoie de Natrum muriaticum poate reactiona in multe feluri la substante alergenice - cu dureri de cap, rani bucale, simptome de alergie la polen, probleme respiratorii, dureri de spate sau oboseala. Durerile de cap tind sa se agravaze la sfarsitul diminetii si inceputul dupa-amiezii, iar astmul se poate agrava seara. Aceste persoane par de obicei rezervate si nu le place sa fie consolate atunci cand sunt suparate. Alte indicatii pentru acest remediu sunt pofta de sare si setea puternica.

 

- dermatita atopica si eczeme - Acest remediu este indicat pentru persoanele cu piele extrem de uscata si cu tendinte de crapare, in special la varfurile degetelor si in palme. Eczemele se agraveaza iarna, cu crapaturi adanci care adesea sangereaza. Persoana are o senzatie de frig dupa ce se scarpina. Mancarimile se agraveaza noaptea si de la caldura in pat. Pielea se infecteaza cu usurinta si se poate intari de la iritatii cronice.

 

- rau de miscare - Senzatie de gol si greata in stomac, insotita de transpiratii reci si salivare excesiva. Sunt posibile dureri in ceafa. Mancarea si caldura pot aduce o ameliorare usoara.

 

- psoriazis - Remediul este indicat pentru persoane cu probleme psihice agravate de trairi emotionale stresante. Petroleum este indicat in special pentru peroanele cu piele extrem de uscata si probleme ce implica palmele si varfurile degetelor. Persoana poate avea o senzatie de frig dupa ce se scarpina, iar pielea se infecteaza usor si este dura si groasa. Mancarimea se agraveaza in timpul noptii si de la caldura din pat. Persoanele care au nevoi ede acest remediu au tendinta de a avea rau de miscare.


Data actualizare: 10-02-2010 | creare: 07-12-2008 | Vizite: 8979
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!