Reiki Usui Tibetan pentru întreținerea sistemului imunitar, cu Maestrul Bogdan Prosperio

©

Autor:

Reiki Usui Tibetan pentru întreținerea sistemului imunitar, cu Maestrul Bogdan Prosperio
Reiki Usui Tibetan reprezintă o metodă naturală de prevenție a disfuncțiilor organismului în condițiile actuale de stres, dietă deficitară sau sedentarism. Pentru buna funcționare a sistemului imunitar, avem nevoie de echilibrul și armonia stilului nostru de viață. Felul în care alimentația, exercițiile fizice, vârsta, calitatea somnului, stresul psihologic și alți factori influențează răspunsul imun al organismului este continuu cercetat de specialiști și există dovezi că toți acești factori au o înrâurire directă asupra sistemului nostru imunitar.

Pentru o bună stare de spirit și o bună condiție fizică, vă recomandăm practicarea metodei terapeutice Reiki Usui Tibetan, cu multiple avantaje: activarea endorfinelor și creșterea sentimentului de bucurie, corectarea posturii fizice astfel încât energia să curgă mai ușor, destinderea articulațiilor pentru a elibera energia blocată, ameliorarea insomniei, eliberarea energiilor preluate de la alți oameni și din mediul înconjurător, oxigenarea celulelor și eliberarea dioxidului de carbon, activarea sistemului imunitar.

Bolile virale sunt o provocare în lumea modernă, cu atât mai mult cu cât virusurile creează mutații rapide și deosebit de periculoase pentru organismul uman. Principala noastră preocupare este în aceste condiții modalitatea prin care ne putem proteja pe noi înșine. Pentru a combate infecția virală, sistemului nostru imunitar trebuie să fie activ. Stresul pe termen lung este un inamic de temut al sistemului imunitar. Anxietatea, depresiile și alte tulburări psiho-emoționale determină creierul să descarce cantități mari de hormoni ai stresului, cum este cortizolul, iar în această situație hipofiza și timusul, glandele considerate temelia imunității, vor avea o performanță redusă.

În condiții de stres constant, imunitatea noastră, adică mecanismul de apărare al organismului scade, corpul nostru devenind vulnerabil la orice atac viral sau bacterian.

Reiki Usui Tibetan este o metodă de terapie recunoscută in Medicina Integrativă, pentru diminuarea si chiar eliminarea stresului.

Prin terapia Reiki Usui Tibetan, este restabilit fluxul de energie al Forței Vitale în glandele hipofizare și timus. Terapeutul Reiki Usui Tibetan este un releu prin care energia forței de viață ghidată spiritual rezolvă dezechilibrele energetice din organism. Odată ce fluxul de energie circulă liber prin meridiane și centri energetici, imunitatea organismului poate să facă din nou față infecțiilor virale și bacteriene.

Pentru obținerea unei imunități optime, vă invităm la cursurile de Reiki Usui Tibetan si Tehnici cu Lumină Divină susținute de Maestrul Bogdan Prosperio.

Maestrul Bogdan Prosperio susține atât cursuri Reiki la clasă, față în față, cât și cursuri Reiki online, având o experiență de peste 30 de ani în domeniu și de peste 8 ani în transmiterea la distanță a inițierilor. Este de notat faptul că terapia Reiki Usui Tibetan se realizează și la distanță, cu aceeași eficiență înregistrată cu prezența persoanei la cabinet. Spațiul și timpul nu constituie bariere în cazul acestei terapii.

Potrivit cercetărilor realizate în cadrul Centrului de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals), Reiki Usui Tibetan reduce anxietatea, depresia și durerea la pacienții cu patologii cronice. Terapia Reiki este acceptată în spitalele și clinicile din America pentru eficiența sa dovedită de a îmbunătăți condiția pacienților.

Cercetările științifice în domeniul medicinei energetice sunt în desfășurare deja de câteva decenii. Cele mai interesante rezultate ale experimentelor de transmitere a energiei de vindecare la distanță sau prin aplicarea palmelor arată că: energia Reiki vine dincolo de planul fizic, beneficiile sale nu depind de distanța dintre terapeut și persoana tratată, iar efectele sale pozitive depășesc cu mult placebo. Experimentele au fost realizate cu persoane cărora li s-au prelevat probe de sânge înainte și după inițierea Reiki, confruntate cu probele unui grup de control, format din persoane care nu au primit inițiere/acordaj Reiki. Au fost măsurate valorile hemoglobinei și ale hematocritului, care s-au modificat cu un procent semnificativ în urma inițierii Reiki gradul 1, ceea ce a pus în evidență calitatea energiei Reiki de a restabili echilibrul energetic și fizic pentru fiecare individ în parte. Analizele persoanelor din grupul de control, care nu au primit inițiere Reiki, nu au arătat nici o modificare semnificativă a valorilor hemoglobinei și hematocritului. Am relatat aici doar un experiment dintre cele descrise de Wendy S. Wetzel în Jurnalul său de terapie holistică intitulat ”Vindecarea prin Reiki, O perspectivă fiziologică”, publicat prima oară pe 1 martie 1989.

Un studiu de cercetare de la Spitalul Hartford, Connecticut, arată că Reiki a îmbunătățit somnul pacienților cu 86%, a redus durerea în proporție de 78%, a redus starea de greață cu 80% și a redus anxietatea din timpul sarcinii cu 94%.

Menționăm doar câteva dintre spitalele din Statele Unite ale Americii unde tratamentul Reiki, inițierea și instruirea Reiki sunt disponibile: Memorial Sloan Kettering, Cleveland Clinic, New York Presbyterian, Yale Cancer Center, Mayo Clinic, Brigham & Women’s Hospital.
Reiki Usui Tibetan este un sistem natural de armonizare a energiei care constă în punerea mâinilor pe principalii centri energetici ai corpului uman, cu scopul de a restabili sănătatea fizică, mentală, emoțională și spirituală.

Între a trata o afecțiune și a vindeca o afecțiune este o diferență substanțială. Vindecarea vine de la Dumnezeu. În procesul terapeutic este implicat în primul rând pacientul al cărui stil de viață trebuie să se schimbe prin modificări de dietă, de program de lucru, de mentalitate și mai ales prin mărirea credinței. Terapeutul, prin împuternicirea pe care o are, pune pacientul pe frecvența de vibrație a vindecării și mai departe pacientul va menține această vibrație prin determinare personală. Metoda de terapie Reiki Usui Tibetan nu poate fi utilizată ca substitut al diagnosticării și îngrijirii medicale specializate, dar poate completa și susține tratamentele clasice, atenuând chiar efectele secundare ale medicamentelor și accelerând procesele de refacere ale organismului, fără a garanta vindecarea.

Enumerăm doar câteva dintre afecțiunile care pot fi tratate cu energie Reiki: toate bolile digestive, reumatismul, bolile circulatorii și bolile de inimă, dacă nu au survenit în urma infarctului, bolile de ochi, afecțiuni ale sistemului endocrin, boli psihosomatice, distonia neurovegetativă.

Energia Reiki vine din sursa nelimitată de iubire și înțelepciune a Forței Spirituale Supreme. Beneficiul și valoarea vindecătoare ale energiei Reiki sunt fără limită. Reiki Usui Tibetan este o cale cu potențial nelimitat: prin relaxare și reducerea stresului, această metodă terapeutică declanșează procesul natural de vindecare a organismului, punând bazele creșterii spirituale.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale energiei Reiki este abilitatea de a ghida practicantul către cele mai bune decizii pentru propria viață. Energia Reiki poate fi trimisă către situații dificile de viață, pentru deblocarea unor relații sau pentru schimbări pozitive de atitudine sau de concepție privind evenimente sau persoane.

Cele mai dificile situații de viață se pot transforma în experiențe vindecătoare când le tratăm cu energie Reiki, și putem primi noi oportunități de dezvoltare personală, de prosperitate și succes.

Energia Reiki are multe calități pe care știința nu le poate încă explica, astfel că cercetările privind această terapie și alte metode alternative de tratament vor conduce la noi teorii privind natura realității. Va fi revoluționat modul de gândire în societate, ceea ce va crea noi atitudini, valori și credințe în fiecare domeniu de activitate, până la schimbarea de paradigmă mult așteptată pentru restabilirea armoniei planetare. Fondatorul terapiei Reiki, Dr. Mikao Usui, credea în rolul revoluționar pe care Reiki îl va avea în soluționarea problemelor umanității. Pe măsură ce dezvoltarea tehnologică atinge culmi nebănuite, împlinirea pe plan spiritual a oamenilor devine un scop din ce în ce mai urgent: teama, competiția, separatismul, demonstrațiile de forță, egocentrismul și lăcomia, care au motivat până acum lumea, vor fi transformate în compasiune, încredere, întrajutorare, iubire necondiționată. Această expansiune a conștiinței globale a fost anticipată de mulți înțelepți care au prevăzut un triumf al adevăratelor valori spirituale într-o epocă apropiată de fericire și iluminare a ființelor umane.

Reiki reprezintă un instrument ideal de facilitare a procesului de vindecare al umanității, transformând frica de schimbare în compasiune și încredere, deoarece Reiki vine de la Sursa Spirituală Supremă a Universului unde unitatea constituie o realitate.

Pentru a pătrunde în tainele Reiki Usui Tibetan, Maestrul Bogdan Prosperio vă stă la dispoziție pentru cursuri și inițieri de calitate fără riscuri, precum și pentru terapie. Puteți completa formularul de contact de pe website (www.bogdanprosperio.ro) sau puteți suna direct la telefon: 0744991848.

Notă importantă:

  • Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007 şi completează lucrul cu alte forme de tratament medical sau psihologic.
  • În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.
  • Reiki nu înlocuiește consultul medical de specialitate și tratamentul medical alopat.

Data actualizare: 14-06-2021 | creare: 14-06-2021 | Vizite: 935
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!