ROmedic Cabinete medicale Suceava Cabinete Psihologie Psihologie Suceava

Te confrunți cu stres continuu, comportamente de tip obsesiv-compulsiv, probleme emoționale sau de cuplu? Copilul tău are comportamente repetitive – ticuri, fobii, dificultăți de adaptare, tulburări de comportament? Ai nevoie de aviz și evaluare psihologică pentru angajare sau pentru obținerea permisului de conducere? Cabinetul de Psihoterapie Șaramet Marius este deschis pentru servicii complete de psihologie, la tarife avantajoase.

 

Sunt aici să te ascult, să te susțin și să te ghidez, să găsim împreună cele mai bune soluții pentru restabilirea confortului și echilibrului interior, care îți vor schimba viața. Vrei să afli mai multe despre tine, să te descoperi și să îți dezvolti anumite abilități? Aici poți găsi soluții eficiente și personalizate pentru ca tu să duci viața pe care ți-o dorești.

 

Oricine se poate confrunta la un moment dat cu dificultăți, cu anumite tulburări, anxietate, frici, sau pur și simplu poate avea dorința de schimbare, de nou, de dezvoltare. Astfel, psihoterapia nu este utilă și indicată doar în situații grave, ci și pentru autocunoaștere, dezvoltare personală, motivare. Vrei să îți îmbunătățești anumite aspecte ale vieții? Apelează cu încredere la serviciile unui psiholog.

 

Aici puteți beneficia nu doar de psihoterapie individuală sau de grup, ci, așa cum am amintit mai sus, și de servicii de dezvoltare personală pentru adulți și copii, psihologia muncii, psihologia transporturilor, evaluări și avizări psihologice pentru personalul firmelor de pază și protecție etc.

 

Te aștept într-un cadru intim, plăcut și relaxant, unde vei fi întâmpinat cu seriozitate și respect, dar în același timp cu empatie și căldură, din dorința de a stabili o legătură între terapeut și client.

 

Rezervare Consultatie On-line: https://psihoterapiesuceava.ro/rezervare/

 

Facebook: https://www.facebook.com/Psihoterapie-Suceava-1446680545425525/

 

Website: http://www.psihoterapiesuceava.ro/ | https://terapieneurofeedback.ro


Te aștept cu drag!

Ultimele recomandări de la pacienți:

05-10-2020
Manuela, 50 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

05-10-2020
Manuela, 50 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Primul psihoterapeut din NE-ul României care aplică Neurofeedback. Recomand cu încredere.

23-03-2018
Iulia, 28 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu toata încrederea !


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare