Simularea Examenului de Admitere la Medicină, Ediția a XIV-a

Data publicării: 22-03-2023

Data: 27 mai, 2023
Web: https://simulare.ssmb.ro

Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB), alături de UMFCD, are plăcerea de a organiza a XIV-a ediție a Simulării Examenului de Admitere la Medicină din București pe data de 27 mai 2023.

Simularea este un proiect emblematic al SSMB menit să aducă în același cadru actuali studenți la Medicină și viitoare generații, împărtășind din experiențele lor și astfel venind în sprijinul elevilor din clasele a 11-a și a 12-a ce se pregătesc pentru susținerea Examenului de Admitere.

Pentru desfășurarea evenimentului nostru, aflat deja la a XIV-a ediție, sunt implicați anual peste 900 de voluntari, studenți la medicină, pentru a crea o experiență fidelă admiterii celor peste 3700 de participanți.

După desfășurarea Simulării propriu-zise, participanții au ocazia să se familiarizeze cu viața de student și să afle despre oportunitățile pe care facultatea noastră le oferă, în cadrul UMFCD Students’ Fair. De la cursuri de prim ajutor în cadrul Centrului de Inovație și eHealth (CIeH) și workshopuri de chirurgie, până la schimburi de experiențe cu Erasmus și proiecte de cercetare medicală, inclusiv Medicină Spațială, pe toate le vor putea descoperi la Târg participanții dornici de a face primii pași spre o carieră medicală.
Sursa: Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB), 22-03-2023, Vizualizari 242
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.