SwissMED este o clinică de recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie în Sector 5 dotată cu tehnologii avansate care asigură un proces de reabilitare funcțională personalizat în funcție de istoricul medical al fiecărui pacient.
ROmedic Cabinete medicale Sector 5 Cabinete Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Sector 5

Fizioterapie - Recuperare medicală cu tehnologie revoluționară

Fizioterapie - Recuperare medicală cu tehnologie revoluționară

Fizioterapia este o modalitate eficientă de a trata o gamă largă de afecțiuni care implică mușchii, nervii sau articulațiile. Terapia fizică are multiple efecte benefice, printre care:

 • Calmează durerea, având efect antialgic
 • Elimină inflamațiile articulare și musculare, fiind considerată un tratament antiinflamator
 • Reduce contracturile musculare, oferind un efect decontracturant
 • Relaxează mușchii, având efect miorelaxant
 • Elimină umflăturile cauzate de infiltrarea unui lichid seros în țesuturile subcutanate prin utilizarea de metode precum curentul diadinamic, interferențial, aplicarea de ultrasunete, laser, Tecar, drenaj limfatic, masaj și ultrascurte.

 

Înțelegem importanța sănătății dvs, așa că vă oferim îngrijire medicală de înaltă calitate, susținută de tehnologie avansată, la SwissMed Clinic:

 

 • TERAPIA TECAR

 

Prin furnizarea unei cantități specifice de energie, Terapia Tecar crește fluxul sanguin, îmbunătățind astfel hrănirea și oxigenarea celulelor și accelerarea eliminării toxinelor.

 

De asemenea, îmbunătățește elasticitatea țesutului conjunctiv, reduce rigiditatea articulațiilor, durerile musculare și spasmele și facilitează absorbția echimozelor (vânătăilor) și edemului.

 

Datorită energiei furnizate, fiecare celulă participă la regenerarea țesutului prin interacțiuni morfologice, chimice și electrice.

 

Vasodilatația indusă de căldură crește schimbul de substanțe favorizând drenajul zonei inflamate și afluxul de celule reparatoare.

 

Terapia TECAR prin Fisiowarm ajută la:

- Durere acută și cronică

- Afecţiuni ale coloanei vertebrale şi ale articulaţiilor periferice

- Tulburări articulare, ale sistemului vascular si limfatic

- Tulburări ortopedice ale sistemului nervos periferic

- Reabilitare articulară

- Entorse

- Tulburări musculare

- Rezultatele intervenției chirurgicale de reabilitare

- Traumatisme sportive

- Cicatrici
- Tendinopatie

- Aplicatii estetice

 

 • LASER DE MARE PUTERE - MLS M8 - sigur, neinvaziv și nedureros!

 

Laserul MLS M8 este un dispozitiv medical inovator de terapie cu laser, ce utilizează o tehnologie de ultimă generație pentru a oferi o terapie eficientă și rapidă în tratarea durerii și inflamației musculoscheletale.

 

Datorită terapiei cu laserul de mare putere, MLS M8, pacientul poate depăși rapid faza acută a durerii cu rezultate durabile, găsind o mai bună calitate a vieții și revenind într-un timp scurt la activitățile normale ale vieții de zi cu zi, cum ar fi sportul, munca și viața socială. De fapt, Terapia cu laser MLS nu numai că poate ajuta la depășirea simptomelor dureroase tipice ale afecțiunilor musculo-scheletale, dar reprezintă și o unealtă valoroasă pentru reabilitare, deoarece promovează eficient recuperarea funcțiilor care au fost compromise de intervenții chirurgicale sau traumatisme.

 

Terapia cu laserul de mare putere, MLS M8, este eficientă pentru următoarele afecțiuni:

 • artroza
 • nevralgie brahială
 • bursită
 • durere cervicală
 • contuzii
 • hematoame / edeme
 • durere de șold
 • durere articulară
 • durere de genunchi
 • durere lombară
 • contracturi musculare
 • leziuni musculare
 • fasciită plantară
 • durere sciatică
 • plăgi
 • întindere
 • tendinită
 • ulcere

 

 

 • ELECTROTERAPIE

 

Electroterapia este folosită pentru a trata durerea. În plus față de a oferi ameliorarea durerii, reduce tensiunea mușchilor responsabili de durerea din zona gâtului și spatelui. Reducerea tensiunii musculare din zona gâtului protejează împotriva migrenelor, o afecțiune care cauzează dureri insuportabile. Reducerea tensiunii musculare din zona spatelui previne mai multe probleme de spate care pot duce la dizabilitate sau intervenții chirurgicale.

 

Îmbunătățește amplitudinea mișcărilor și mobilitatea. Spasmele musculare reduc amplitudinea mișcărilor iar electroterapia este folosită pentru a îmbunătăți amplitudinea mișcărilor și mobilitatea. Fizioterapeutul furnizează un curent electric pentru a stimula mușchii, pentru a reduce inflamatia și a îmbunătăți amplitudinea mișcărilor. De asemenea, electroterapia menține tonusul și forța musculară.

 

 

 • UNDE SCURTE

Undele scurte reprezintă o modalitate eficientă și sigură de a ajuta la recuperarea țesuturilor moi afectate de leziuni, inflamații sau dureri. Undele scurte pot penetra în straturile profunde ale țesuturilor, ajutând la creșterea fluxului sanguin și la îmbunătățirea circulației limfatice iar acest lucru poate duce la reducerea inflamației și a durerii, accelerând procesul de vindecare. De asemenea, undele scurte pot fi utilizate pentru a îmbunătăți flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor și pot ajuta la restabilirea forței musculare după o leziune.

 

Tratamentul cu unde scurte poate fi personalizat în funcție de nevoile individuale ale pacientului, făcându-l o alegere potrivită pentru o gamă largă de afecțiuni și tipuri de leziuni.

 

 

 • Presoterapia - Drenajul Limfatic cu Lymphastim 

 

Sistemul Lymphastim reprezintă o modalitate avansată și eficientă de a trata afecțiunile limfatice și circulatorii. Sistemul utilizează o tehnologie inovatoare de compresie pneumatică pentru a stimula circulația sanguină și limfatică, ajutând astfel la eliminarea edemelor, a umflăturilor și a durerii asociate acestora.

 

Lymphastim oferă o varietate de opțiuni de tratament personalizate iar cu ajutorul accesoriilor specializate, sistemul poate fi folosit pentru a trata o gamă largă de afecțiuni, precum limfedemul, edemele post-operatorii, boala varicoasă și insuficiența venoasă cronică.

 

Ușor de utilizat și confortabil pentru pacient, această tehnologie furnizează un nivelul optim de compresie și tratament:

- reduce durerea

- reduce inflamația

- reduce edemul

- recuperare mai rapidă și mai eficientă după o intervenție chirurgicală sau o leziune.

 

Presoterapia prin Lymphastim reprezintă o soluție avansată și personalizată pentru tratarea afecțiunilor limfatice și circulatorii, care poate aduce beneficii semnificative pentru pacienți, ajutându-i să se simtă mai bine și să se recupereze mai repede.

 

 

Personalul SwissMed este pregătit să asigure tratamente complexe, folosind aparatură de ultimă generație.

 

Listă de servicii SwissMed Clinic:

Ortopedie

Orteze BREG

Infiltrații intra-articulare Monovisc / Cingal

PRP

Terapia cu celule STEM

Terapia TECAR

Laser MLS 

Unde Scurte

Curenti TENS

Drenaj Limfatic (presoterapie)

Electroterapie

Decompresie vertebrală / Elongații vertebrale

Kinetoterapie

Antrenament NEURO-FIZIC cu platforma robotizată HUBER 360 Evolution

Masaj Yumeiho

Masaj Reflexoterapie

Masaj Segmentar

Medicina Regenerativă

Medicina Hiperbară

Ozonoterapie

Remodelare corporală

 

Medici / Kinetoterapeuți:

Dr. George VISCOPOLEANU

Dr. Gigi TEODORU

Dr. Mihai BĂICAN

Dr. Maria DINU

Kinetoterapeut Dragoș CRISTEA

Kinetoterapeut Tibor SZATMARI

Asist. Medical Generalist Maria NUȚĂ

Asist. Medical Generalist Aurelia PROFIR

 

SwissMED Clinic

031 9917

www.swiss-med.ro

Str Gara Dealul Spirii nr 2, București

 

 
Programare