SwissMED este o clinică de recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie în Sector 5 dotată cu tehnologii avansate care asigură un proces de reabilitare funcțională personalizat în funcție de istoricul medical al fiecărui pacient.
ROmedic Cabinete medicale Sector 5 Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Sector 5

Dermatologie estetică și cosmetică medicală în Sector 5

Dermatologia este o specialitate medicală importantă, care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor cutanate și a unghiilor, precum și cu îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii. Un consult dermatologic poate ajuta la menținerea unei pielii sănătoase și frumoase, precum și la prevenirea și tratamentul bolilor de piele.

 

Vă asteptăm în clinica SwissMED pentru un consult dermatologic, un lucru important pentru pacienții care prezintă afecțiuni cutanate, dar și pentru cei care doresc să prevină apariția bolilor de piele și să își îmbunătățească sănătatea pielii. Un dermatolog poate oferi pacienților sfaturi și recomandări privind igiena pielii, alimentația și stilul de viață sănătos, precum și sfaturi de prevenire a bolilor de piele.

 

SwissMED Clinic oferă servicii estetice, cum ar fi procedurile de umplere a ridurilor, tratamente pentru pigmentarea pielii și eliminarea pistruielor și a petelor solare, tratamente pentru rejuvenarea și strălucirea pielii precum și proceduri de remodelare corporala: criosculptare cu echipamentul Define, Hydrafacial pentru hidratarea și luminozitatea tenului dar și epilare definitivă cu ultima generație de echipamente, dioda Primelase.

 

Medici / Asistenți medicali:

Dr. Maria DINU

Asist. Medical Generalist Maria NUȚĂ

Asist. Medical Generalist Aurelia PROFIR

 

SwissMED Clinic

031 9917

www.swiss-med.ro

Str Gara Dealul Spirii nr 2, BucureștiListă servicii:

 
Programare