SwissMED este o clinică de recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie în Sector 5 dotată cu tehnologii avansate care asigură un proces de reabilitare funcțională personalizat în funcție de istoricul medical al fiecărui pacient.
ROmedic Cabinete medicale Sector 5 Cabinete Remodelare corporală Remodelare corporală Sector 5

Kinetoterapie

Kinetoterapie

Kinetoterapia este o ramură a terapiei fizice care se concentrează pe utilizarea exercițiilor fizice și a mișcării pentru a restabili, menține și îmbunătăți funcția fizică a pacienților. Această formă de terapie se concentrează pe dezvoltarea și aplicarea unor programe personalizate de exerciții fizice, adaptate nevoilor și obiectivelor specifice ale pacientului.

 

La SwissMED Clinic, în cadrul sesiunii de kinetoterapie, terapeutul evaluează pacientul și stabilește un plan individualizat de tratament care poate include o varietate de tehnici, cum ar fi: exerciții de întindere, exerciții de forță, mișcări pasive și active, manipulari segmentare și alte tehnici specializate.

Unul dintre avantajele majore ale kinetoterapiei este faptul că este o formă non-invazivă de tratament care nu utilizează medicamente sau intervenții chirurgicale. Prin urmare, este o opțiune sigură și eficientă pentru pacienții care doresc să își îmbunătățească funcția fizică și să evite tratamente mai invazive.

Kinetoterapia este adesea utilizată pentru tratarea unei game largi de afecțiuni și probleme de sănătate, cum ar fi accidentele vasculare cerebrale, leziuni sportive, dureri de spate și probleme musculo-scheletale. În plus, gimnastica medicală poate fi utilizată ca o formă de prevenție pentru a reduce riscul de leziuni și a îmbunătăți sănătatea generală.

Pe lângă beneficiile fizice, kinetoterapia poate ajuta și la îmbunătățirea stării mentale și a stării de spirit a pacienților. Exercițiile fizice regulate pot ajuta la reducerea nivelului de stres, anxietate și depresie, deci la o îmbunătățire generală a sănătății mintale și emoționale.

 

 

Listă de servicii SwissMed Clinic:

Ortopedie

Orteze BREG

Infiltrații intra-articulare Monovisc / Cingal

PRP

Terapia cu celule STEM

Terapia TECAR

Laser MLS 

Unde Scurte

Curenti TENS

Drenaj Limfatic (presoterapie)

Electroterapie

Decompresie vertebrală / Elongații vertebrale

Kinetoterapie

Antrenament NEURO-FIZIC cu platforma robotizată HUBER 360 Evolution

Masaj Yumeiho

Masaj Reflexoterapie

Masaj Segmentar

Medicina Regenerativă

Medicina Hiperbară

Ozonoterapie

Remodelare corporală

 

Medici / Kinetoterapeuți:

Dr. George VISCOPOLEANU

Dr. Gigi TEODORU

Dr. Mihai BĂICAN

Dr. Maria DINU

Kinetoterapeut Dragoș CRISTEA

Kinetoterapeut Tibor SZATMARI

Asist. Medical Generalist Maria NUȚĂ

Asist. Medical Generalist Aurelia PROFIR

 

SwissMED Clinic

031 9917

www.swiss-med.ro

Str Gara Dealul Spirii nr 2, București

 

 
Programare