SwissMED este o clinică de recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie în Sector 5 dotată cu tehnologii avansate care asigură un proces de reabilitare funcțională personalizat în funcție de istoricul medical al fiecărui pacient.
ROmedic Cabinete medicale Sector 5 Cabinete Medicină generală Medicină generală Sector 5

Platforma Robotizată cu Huber 360 Evolution

Platforma Robotizată cu Huber 360 Evolution

 

Antrenament Neuro-Fizic cu platforma multiaxială Huber 360 Evolution

 

Huber 360 Evolution este un aparat de antrenament revoluționar, care utilizează tehnologia de control al mișcării pentru a îmbunătății controlul neuromuscular și performanța generală prin antrenarea celor patru elemente fundamentale ale mișcării: postură și echilibru, flexibilitate și mobilitate, rezistență și întărire dinamică.

 

Beneficii:

  • Creșterea forței musculare - prin utilizarea aparatului Huber 360 Evolution, pacienții pot efectua o varietate de exerciții care au ca scop creșterea forței și tonusului muscular, ceea ce poate fi deosebit de benefic pentru pacienții care se recuperează după o intervenție chirurgicală sau accident.

  • Ameliorarea durerii - exercițiile efectuate pe aceasta platformă ajută la ameliorarea durerii, prin reducerea inflamației și a tensiunii musculare. De asemenea, antrenamentul pe aparat poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și a metabolismului, contribuind la reducerea durerii și la accelerarea procesului de vindecare.

  • Creșterea flexibilității și a mobilității - pacienții pot efectua exerciții care au ca scop creșterea flexibilității și mobilității articulare și a coloanei vertebrale, ceea ce poate fi deosebit de important pentru pacienții care suferă de afecțiuni cronice, cum ar fi artroza.

  • Îmbunătățirea posturii - exercițiile pe Huber 360 Evolution ajută la îmbunătățirea posturii și a alinierii corpului, ceea ce poate ajuta la reducerea durerii și la prevenirea leziunilor.

  • Personalizarea antrenamentului - exercițiile în platforma robotizata pot fi personalizate în funcție de nevoile individuale ale pacienților, astfel încât aceștia să poată obține un antrenament optim și eficient în fiecare sesiune. Acest lucru poate fi deosebit de important pentru pacienții care se recuperează după un accident sau o intervenție chirurgicală, care necesită un plan de recuperare adaptat la starea lor de sănătate și nivelul lor de condiție fizică.

Un beneficiu colateral al platformei robotizate Huber 360 Evolution este stimularea neuroplasticității.

Cercetările au arătat că la nivelul creierului se pot dezvolta noi conexiuni neuronale prin exerciții cognitive sau fizice regulate, ceea ce poate îmbunătăți abilitățile cognitive și motorii. De asemenea, neuroplasticitatea poate juca un rol important în recuperarea după o leziune cerebrală, precum un accident vascular cerebral sau o traumă craniană, prin reorganizarea conexiunilor neuronale și dezvoltarea de noi circuite neuronale care să preia funcțiile pierdute.

Neuroplasticitatea este o caracteristică esențială a creierului și joacă un rol important în învățare, dezvoltarea abilităților și recuperarea după leziuni sau afecțiuni cerebrale.

 

Listă de servicii SwissMed Clinic:

Ortopedie

Orteze BREG

Infiltrații intra-articulare Monovisc / Cingal

PRP

Terapia cu celule STEM

Terapia TECAR

Laser MLS 

Unde Scurte

Curenti TENS

Drenaj Limfatic (presoterapie)

Electroterapie

Decompresie vertebrală / Elongații vertebrale

Kinetoterapie

Antrenament NEURO-FIZIC cu platforma robotizată HUBER 360 Evolution

Masaj Yumeiho

Masaj Reflexoterapie

Masaj Segmentar

Medicina Regenerativă

Medicina Hiperbară

Ozonoterapie

Remodelare corporală

 

Medici / Kinetoterapeuți:

Dr. George VISCOPOLEANU

Dr. Gigi TEODORU

Dr. Mihai BĂICAN

Dr. Maria DINU

Kinetoterapeut Dragoș CRISTEA

Kinetoterapeut Tibor SZATMARI

Asist. Medical Generalist Maria NUȚĂ

Asist. Medical Generalist Aurelia PROFIR

 

SwissMED Clinic

031 9917

www.swiss-med.ro

Str Gara Dealul Spirii nr 2, București

 

 

 
Programare