SwissMED este o clinică de recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie în Sector 5 dotată cu tehnologii avansate care asigură un proces de reabilitare funcțională personalizat în funcție de istoricul medical al fiecărui pacient.
ROmedic Cabinete medicale Sector 5 Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Sector 5

Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare în Sector 5

 

SwissMED Clinic vă pune la dispoziție o gamă completă de terapii dedicate recuperării medicale și sportive cu cele mai performante echipamente și protocoale clinice dinamice, pentru a spori și accelera vindecarea (pentru cele mai mici leziuni, până la recuperarea post operatorie), precum și performanța minții și a corpului:

 

- Platforma multiaxială Huber 360 Evolution:

     Specializat în reabilitarea osteo-articulară și musculară, HUBER 360® EVOLUTION integrează proprietăți fără precedent și mărește aria aplicațiilor sale pentru a vă sprijini mai bine în activitatea de zi cu zi și pentru a vă îmbunătăți eficiența.

Antrenamentul neurofizic este un antrenament unic care implică atât abilitățile fizice, cât și cognitive. Sesiunile sunt eficiente, motivante și distractive.

Cu HUBER 360® EVOLUTION, terapeuții pot trata mai mult de 90% din tulburările convenționale. Folosirea acestuia oferă beneficii semnificative în tratarea patologiilor gleznei, genunchiului, șoldului, umărului, patologiilor neurologice, artroză, Parkinson. În plus, este un antreament potrivit în pregătirea pentru sporturile de iarnă.

Beneficiul colateral al platformei HUBER 360® EVOLUTION este stimularea neuroplasticității.

Neuroplasticitatea definește capacitatea creierului de a se adapta și de a forma noi conexiuni neuronale și, cel mai important, poate contribui la recuperarea după diferite boli neurologice. Formarea de noi legături între neuroni au scopul de a resuscita o funcție pierdută din cauza unei leziuni sau a unei boli, sau de a potența funcțiile deja existente. 

 

- Hidrokinetoterapia individuală - bazinul Hydrophysio

     După orice tip de accidentare sau intervenție chirurgicală, creșterea mobilității este prima prioritate. Bazinul nostru, HYDROPHYSIO ajută pacienții să-și sporească mobilitatea articulațiilor, permițându-le în același timp să lucreze la nivelul lor de confort. Mersul pe banda de alergare subacvatică ajută la reducerea durerii, elimină frica de cădere sau de rănire. Imponderabilitatea apei reduce impactul asupra articulațiilor și mușchilor, ceea ce permite reabilitarea să înceapă mult mai devreme decât prin metodele tradiționale de kinetoterapie.

 

- Decompresia vertebrală - masa de elongații Triton 6M

Terapia de decompresie este un tratament inovator care implică întinderea mecanică minuțioasă a coloanei vertebrale, este un mod blând, neinvaziv, de a ameliora instantaneu presiunea legată de disc, de a stimula fluxul de sânge prin coloana vertebrală și de a promova vindecarea pe termen lung.

 

- Mișcare pasivă continuă - gama de aparate ARTROMOT

Prin mișcare ușoară, aparatele ARTROMOT® reușesc cu succes să reducă considerabil rigiditatea articulară și inflamația, iar mobilizarea articulațiilor se realizează ușor de către aparat.

Dispozitivele CPM sunt utilizate în prima fază de reabilitare în urma unei proceduri chirurgicale sau a unei traume ale țesuturilor moi. Obiectivele primei faze de reabilitare sunt: ​​controlul durerii postoperatorii, reducerea inflamației, asigurarea mișcării pasive într-un anumit plan de mișcare și protejarea țesutului afectat. Mișcarea pasivă este realizată de un dispozitiv ARTROMOT care mobilizează articulația printr-un interval controlat de mișcare; intervalul exact depinde de articulație, dar în majoritatea cazurilor amplitudinea este crescută în timp.

 

- Infiltrații intra-articulare - Cingal, PRP, celule STEM

Cingal are în componența sa Acid Hialuronic și corticosteroid. Corticosteroidul reduce inflamația din articulația genunchiului, oferind o ameliorare rapidă a durerii chiar în câteva zile de la injectare, în timp ce componenta de acid hialuronic acționează în paralel pentru a oferi o ameliorare a durerii de lungă durată, de până la 6 luni.

 

- Fizioterapie la cel mai performat nivel

Fizioterapia ajută la restabilirea funcțiilor motorii atunci când o persoană  este afectată de leziuni, boli sau dizabilități. SwissMed dispune de cele mai performate echipamente in materie de: laser de mare putere MLS M8, terapia TECAR, elctrostimulare, unde scurte, presoterapie, curenti TENS, etc.

 

- Ozonoterapie

 

- Terapia individuală cu oxigen hiperbaric

Terapia cu oxigen hiperbaric (HBOT) este o metodă sigură, eficientă şi 100% naturală de a reduce inflamația (fiind vorba de un mediu 100% oxigen), de a accelera vindecarea rănilor și de a crește performanțele fizice și cognitive.

HBOT este un tratament natural, neinvaziv, în care un pacient respiră 100% oxigen de calitate medicală, la o presiune atmosferică crescută. HBOT poate crește concentrația de oxigen în organism cu până la 1.200% - acest lucru îi conferă potențialul de a avea beneficii extraordinare pentru sănătate.

 

 Listă servicii:


Medici / terapeuți:

 
Programare