Utilizarea uleiurilor cosmetice naturale pentru un păr sănătos și bogat

©

Autor:

Uleiurile cosmetice naturale sunt foarte utile pentru păr - asta susțin mulți trihologi. De fapt, produsele organice nu numai că oferă multe beneficii părului deteriorat și lipsit de viață, dar sunt și ieftine în comparație cu serurile de marcă și alte produse de înfrumusețare. Uleiurile au un efect pozitiv asupra scalpului, structurii părului, protejează împotriva despicării și hrănesc vârfurile.
Uleiuri cosmetice
Uleiurile naturale sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile lor incredibile. Compoziția lor se distinge prin cel mai bogat complex de oligoelemente, substanțe active și vitamine care pot avea un efect benefic asupra podoabei capilare. Mai jos vă vom prezenta câteva din uleiurile naturale pentru păr, recomandate de către medicii trihologi, care pot fi procurate la un preț rezonabil pe magazinul online Makeup.

Ulei de argan

Aproape 80% din ulei este format din acizi grași. Acest produs are un efect benefic asupra structurii fiecărui fir de păr, hrănește activ și hidratează. Folosit în mod regulat, va stimula creșterea șuvițelor, va netezi firele rebele și va oferi părului un aspect frumos.

Ulei de ricin

Un remediu eficient care previne căderea părului și acționează ca un stimulator al creșterii acestuia. Are un efect pozitiv asupra structurii - reface și netezește fiecare fir, fiind potrivit pentru vârfuri despicate. Se spală ușor și nu lasă urme grase.
Uleiuri cosmetice

Ulei de cocos

Uleiul se distinge printr-o concentrație mare de acizi grași și oligoelemente care pot fi ușor absorbite în scalp. Datorită acestei proprietăți, toate beneficiile ingredientelor pătrund adânc în structura fiecărui fir de păr, saturându-le cu substanțele nutritive necesare.

Ulei de jojoba

Produsul este util pentru șuvițe: întărește, hrănește, hidratează, oferă strălucire naturală și restabilește elasticitatea.

Ulei de avocado

Acest produs conține o cantitate mare de vitamine. Ele ajută la refacerea structurii părului și la hidratarea acestuia.
Uleiuri cosmetice

Ulei de castor

Este folosit ca un remediu eficient pentru a elimina problema căderii părului și uscaciunii. Proprietățile vindecătoare ale produsului natural ajută la întărirea foliculilor de păr și la activarea proceselor naturale de creștere a acestuia, oferă podoabei capilare un aspect sănătos și strălucitor. Poate fi folosit sub formă pură sau în combinație cu alte produse.

Conform părerii trihologilor, uleiurile cosmetice naturale redau părului sănătatea pierdută, hidratează și previn căderea acestuia. Fiind utilizate în mod regulat, veți avea o podoabă capilară bogată și frumoasă.

Data actualizare: 17-12-2021 | creare: 17-12-2021 | Vizite: 3161
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune: