Ajutați-mă - medabon pentru intrerupere, de doua ori

06-04-2022
Anemona Maria
Nu este medic/terapeut
Anemona Maria
În luna ianuarie am luat medabon. A decurs totul bine. Acum am rămas iar însărcinată, am crezut că îmi doresc sarcina dar nu este așa. Vă rog să nu mă judecați (am crescut singura un copil după ce soțul meu ne-a părăsit. Acum sunt intr-o relație nouă dar mă tem că și el mă va părăsit după nașterea copilului și nu vreau să mai trec prin ce-am trecut). Am fost la medic și mi-a spus ca pot lua medabon pt întrerupere. Nu i-am spus ca am luat și în ianuarie. Se poate întâmpla ceva? Ce mă sfătuiți? Sa-i spun medicului că am luat și în ianuarie? A trecut cineva prin astfel de experiență cu medabon?
7 comentarii
0
08-04-2022, ora 20:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De ce nu dati copilul spre adoptie in conditiile in care nu ati putea sa il cresteti? Sunt atatea familii care ar vrea sa creasca un suflet si nu pot face copii...
Orice hotarare ati lua, medicului trebuie sa ii spuneti adevarul.
Pe viitor incercati sa cunoasteti mai bine persoana cu care doriti sa aveti o relatie. Sa dovedeasca ca este responsabila, ca poate sa formeze o familie alaturi de dv. si de copilul dv., ca poate sa ii fie tata. Avortul este un mare pacat cu repercusiuni in viata de mai tarziu a familiei. Eu nu as avea relatii sexuale, in special neprotejate, cu un barbat care nu imi este sot, in special in conditia vulnerabila in care va aflati. Trebuie sa va asigurati ca barbatul cu care sunteti este un adevarat cap de familie, care sa va ocroteasca si sa aiba grija de dumneavoastra, de copilul pe care il aveti si de cei care se vor naste. Prin fapte, nu prin vorbe.
Luati legatura cu Asociatia Sfanta Alexandra Imparateasa. Ei va pot da mai multe sfaturi in acest sens.
0
23-04-2022, ora 19:47
Cristina9191
Nu este medic/terapeut
Cristina9191
Sunt în aceeași situație… ce să facem ? Eu în 9 mai merg la medic
0
03-05-2022, ora 15:40
Tote
Nu este medic/terapeut
Tote
Bună, îmi poți spune și mie, te rog cum au decurs lucrurile, ți-a spus doctorul ceva? Mulțumesc
0
03-05-2022, ora 16:14
Anemona Maria
Nu este medic/terapeut
Anemona Maria
Bună ziua. Discutați cu medicul dvs despre riscuri și reacții adverse. Fiecare organism reacționează în felul său. Eu nu am avut probleme.
0
05-05-2022, ora 14:42
Mirabela15
Nu este medic/terapeut
Mirabela15
Buna ziua!
Nu știu dacă ați rezolvat problema, dar eu am fost in situația Dvs.M-am simțit rău, dar a decurs totul bine.N-am întrebat nici medicul.Am făcut de capul meu dar din fericire a ieșit totul bine
0
05-05-2022, ora 21:15
Tote
Nu este medic/terapeut
Tote
Buna, voiam să știu doar daca mai poți rămâne iar însărcinată după două avorturi medicamentoase ! Mulțumesc
1
31-05-2022, ora 09:20
Fifo
Nu este medic/terapeut
Fifo
Pentru cine mai întreabă, da, poti folosi medabon de 2 ori la scurta perioadă. Pe prospect scrie doar ca nu este recomandat sa il folosesti imediat a doua lună după avort. Nu e recomandat ! Nu ca nu e posibil. Avortul medicamentos este sigur, inofensiv, si nu te lasa cu sechele ca cel chirurgical. Pentru cine mai comenteaza aiurea, cu avortul care e păcat si cu dat spre adoptie, și ca trebuie sa cunosti persoana cu care faci sex, îi transmit sa se maturizeze si sa se modernizeze, sa nu ne întoarca cu 100 de ani în urmă. Anticonceptionalele pe care le iau femeile luna de lună au repercursiuni mai grave asupra sanatatii decat un avort medicamentos. Decat sa fim mai atente, și in caz ca se întamplă sa luam o decizie matură. In educatia sexuala ar trebui sa fie promovat si avortul medicamentos, in cazul in care celălalte metode au dat greș. Cred ca si pilula de a doua zi e mai toxica decat medabon, se foloseste maxim de 2 ori pe an. Deci aveti o sarcina nedorita, cereti cu voce tare medabon ! Nu va distrugeti viata, mai ales cele tinere, ca si cum nu exista avort medicamentos, fiti informate, ca nu biserica se scoala de 3 ori pe noapte sa hraneasca un bebeluș, plus alte greutăti, ea doar va ia bani grași de botez !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  •