Dinte mai inalt

06-11-2018
Geo1993
Nu este medic/terapeut
Geo1993
Buna ziua! Am o problema la dintii din fata jos, in sensul ca unul dintre acestia este situat un pic mai in spate si este mai inalt ca restul. Pana acum nu m-a deranjat in niciun fel, doar estetic, atunci cand vorbesc si rad. Am impresia ca chiar a mai crescut putin in ultima perioada, desi am 25 de ani si cred ca nu mai este valabil acest proces. Ce as putea sa fac ca sa aduc dintele la nivel cu ceilalti? Mentionez ca in copilarie am purtat aparat dentar deoarece am arcada mai mica si am avut toti dintii inghesuiti, iar maselele de minte inca nu mi-au crescut complet.
2 comentarii
1
06-11-2018, ora 22:31
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna seara, este important de verificat dacă faptul ca dintele pare “ mai înalt” nu se datorează faptului ca s-au modificat poziția dinților. Este indicat sa faceți o radiografie iar apoi sa va vada un medic și clinic pentru a va determina situația. In radiografie se văd și molarii de minte.
1
07-11-2018, ora 08:26
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Este posibil ca molarii de minte partial erupti sa ii modifice pozitia dintelui.
De obicei molarii de minte care nu au loc pe arcada sa erupa preseaza pe dintii vecini, iar cei mai afectati sunt dintii frontali deoarece au radacini mai slabe.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Contenția după purtare aparat dentar
  •