Durere in zona plamanilor!

10-10-2016
SuntCalm
Nu este medic/terapeut
SuntCalm
Buna ziua, am o problema urata! Am dureri in zona plamanilor, asta dupa ce ieri am avut frisoane si putina greață. Am fost expus la frig in ultimele zile. Nu dispun de un medic pentru ca nu sunt in România . Un mic sfat va rog, dispun doar de coldrex, ampicilina, oxacilina si sandor sinus..!
2 comentarii
0
23-05-2019, ora 17:29
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Hristos a Înviat! Durerea este localizată sau difuză? Aveți febră (care este temperatura măsurată)? Durerea este constantă sau este accentuată la inspir, tușit, râs? Mai aveți și alte simptome? Eliminați ceva? Dacă da, ce culoare are (albicioasă, galbenă, arămie, verzuie)? Cel mai indicat este să mergeți la spital pentru un consult medical (auscultație pulmonară, anamneză, examen fizic) și investigații imagistice (radiografie, CT toracic dacă este cazul). Aștept să-mi răspundeți. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi binecuvântată!
0
06-04-2022, ora 01:02
Tiberiuus
Nu este medic/terapeut
Tiberiuus
Domnule dr. Ciubotariu, vad ca ati raspuns mai sus unui alt pacient, si voiam sa va rog sa va dati o parere despre simptomatologia mea. Recent am avut niste dureri puternice in gat, si in urma unor pastile de gat am expectorat o sputa galbui-maronie cu sange in ea si o consistenta mai solida. In acelasi timp ma confrunt si cu dureri in zona plamanilor. Tin sa mentionez ca nu am o tusa excesiva, am o tusa usoara dimineata. Pot fi probleme cu plamanii ? Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: