informare: colonix sau colon cleanse

30-04-2008
ina1
Nu este medic/terapeut
ina1
buna am tot citit despre colonix sau colon cleanse si rezultatele miraculoase, e adevarat a folosit cineva? am probleme mari cu digestia, nu stiu ce sa ma mai fac, simt k innebunesc cateodata, am incercat ceaiuri dar odata ce mi se obisnuieste stomacul cu ele nu-si mai fac efectul, poate cineva sa-mi mai recomande ceva? sincer nu stiu unde sa mai caut sau pe cine sa mai intreb de metode.
astept raspuns.
4 comentarii
0
30-04-2008, ora 00:00
Cosmin_B
Nu este medic/terapeut
Cosmin_B
De colonix am auzit si eu ca cica ar fi bun (il folosesc si vedetele din afara... am auzit asta la un documentar pe VH1 ce avea ca subiect dieta la vedete cu regim detoxifiere etc.). In timp se formeaza pe peretii colonului niste depuneri de hrana nedigerata care capata un aspect de cauciuc (multi sustin ca de aici ar porni toate bolile). In vest e deja o moda clisma cu cafea, medicamente de genul colonixului pentru detoxifiere. Colonixul e adus din afara si stiam ca e cam scump (100 de euro parca... pentru o luna)
0
01-05-2008, ora 00:00
ina1
Nu este medic/terapeut
ina1
cum dumnezeu e clisma aia cu cafea?
0
01-05-2008, ora 00:00
Cosmin_B
Nu este medic/terapeut
Cosmin_B
Deci am vazut pe viu pe BBC Prime. Era o emisiune tip Big Brother dar tema era detoxifierea. Eu mai auzisem de clisma cu cafea dar am zis ca este o gluma pana am vazut la emisiunea asta.
Asadar era ca un fel de galeata agatata undeva sus. Galeata aceasta avea in ea cafea (cum se face cafeaua normala; trebuie sa fie un pic calduta). Din fundul galetii iesea un furtun care avea al cap un fel de supapa (ca la sticla de sifon). Capatul acela se introducea in anus si se apasa pe "tragaci".
Probabil cafeaua dizolva mai bine resturile ramase lipite de peretii colonului / intestinului...
0
27-05-2008, ora 00:00
Daniela2008
Nu este medic/terapeut
Daniela2008
Un produs pe baza de plante facut special pentru curatarea colonului care actioneaza din interior este mult mai eficient decat orice clisma. Si in plus ajuta si in alte probleme de constipatie, balonare, hemoroizi, colon iritabil sau infectie cu candida, si sa nu uitam ca mai elimina si toxinele din organism. Suficient de complex incat sa merite incercat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sfaturi pentru o bună digestie
  •