Intarziere CM
Buna ziua,
Am avut relatie intima (neprotejat)cu prietena mea cu o zi inainte de ovulatie, prima zi de cm (sangerare) a fost pe 28 august, sangerare 4 zile, durata 32 zile) in luna septembrie nu i.a venit deloc... i.a revenit pe 5 octombrie posibil sa fie menstruatie peste sarcina? Inca nu a facut testul de sarcina.
Sincer ne dorim un bebe!
Multumesc!
Am avut relatie intima (neprotejat)cu prietena mea cu o zi inainte de ovulatie, prima zi de cm (sangerare) a fost pe 28 august, sangerare 4 zile, durata 32 zile) in luna septembrie nu i.a venit deloc... i.a revenit pe 5 octombrie posibil sa fie menstruatie peste sarcina? Inca nu a facut testul de sarcina.
Sincer ne dorim un bebe!
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua!
Cel mai sigur este sa faca un test de sarcina si daca nu este sigura de rezultatul acestuia sa faca o analiza a sangelui Beta hcg a carei valoare daca este peste 5 muI indica o sarcina. Controlul ginecologic este foarte important mai ales la inceputul sarcinii pentru a vedea daca este pozitionata unde trebuie. Stiti sigur ca era la ovulatie? Are menstruatia regulata sau a facut teste de ovulatie? Menstruatia "peste sarcina" este una slab cantitativa si coloristica difera de cea normala, adica este mai rozalie/maronie. Succes si sa fie cum va doriti!
Cel mai sigur este sa faca un test de sarcina si daca nu este sigura de rezultatul acestuia sa faca o analiza a sangelui Beta hcg a carei valoare daca este peste 5 muI indica o sarcina. Controlul ginecologic este foarte important mai ales la inceputul sarcinii pentru a vedea daca este pozitionata unde trebuie. Stiti sigur ca era la ovulatie? Are menstruatia regulata sau a facut teste de ovulatie? Menstruatia "peste sarcina" este una slab cantitativa si coloristica difera de cea normala, adica este mai rozalie/maronie. Succes si sa fie cum va doriti!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1imi intarzie ciclul
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 117de ce nu imi vine menstruatia???
- 8de ce nu-mi vine ciclul menstrual?
- 4as putea fi insarcinata?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 2Nu mi-a venit ciclu
- 2contraceptive
- 3Intarzierea menstruatiei(nu sunt gravida!)...astept raspuns
- 14de ce intarzie asa mult menstruatia?
- 0intarziere menstruatie
- 5Menstruatie intarziata
- 3Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
- 1Întârziere menstruație
- 1Lipsa menstruatie
- 1Menstruatie intarziata!
- 9Menstruatie tot nu a venit
- 2Sunt gravidă?
- 0Ciclu nu vine
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: