Rog ajutor in legatura cu punte dentara radiografie atasata

30-06-2021
chirilacatalin90
Nu este medic/terapeut
chirilacatalin90
Am fost si eu in iarna si am pus 2 punti sus zirconiu cermica dupa cum se observa din radiografia atasata iar la cea de pe dreapta din radiografie unde este extras dintele in mijloc atunci cand e frig afara sau stau in aer conditionat sub lucrare imi apare puroi de il aduni cu unghia exact intre gingie si lucrare.Ce ma nedumereste este acea bucatica de obiect intre sinus si extractie acolo sus si nu stiu ce este, ma gandeam ca de acolo provine infectia.Daca mai puteti observa si alte infectii sub plombe sau obturatii canale va rog sa imi raspundeti.Am zis sa ma adresez aici inainte de a merge din nou la medic ca sa stiu cu ce ma confrunt si stiind ca aici chiar sunt oameni care se pricep. Va multumesc anticipat !

Am atasat si poza la radiografie pe acest link :

https://ibb.co/L6wD6b5
1 comentarii
0
03-07-2021, ora 14:18
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Faceti o radiografie retroalveloara in partea stanga sus, acolo unde se vede acea tija metalica, o sa vedem cu exactitate ce este acolo.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: