Stres.. anxietatea mea a intrecut orice limita

29-10-2021
Elenafris
Nu este medic/terapeut
Elenafris
Buna, de cateva luni anxietatea mea a intrecut orice limita. Simt stresul la aproape orice gand si imi e foarte greu sa controlez asta. In ultimele 3, 4 luni nu tin minte sa fi avut momente mai lungi de relaxare. In ultima luna am luat-o razna complet datorita unor probleme de sanatate in familie si s-au instalat atacurile de panica.
Luna asta nu mi-a venit nici mentruatia. Sunt in ziua 33 si de aproximativ 2 zile am inceput sa am cat de cat simptome de menstruatie, asta insemnand dureri abdominale si de spate la intervale cat de cat mari de timp. De obicei aceste simptome apareau cu o saptamana inainte in cazul meu dar acum nu am simțit nimic pana acum. Toata chestia asta m-a dus cu gandul la sarcina. Si gandul asta m-a stresat exagerat de mult, insa, si acum vine partea amuzanta, sunt virgina. Singurele momente intime avute de mine au fost in timpul masturbarii pe care am inceput s-o fac de cand am aflat ca diminuează stresul. Am inceput sa caut ca nebuna pe internet sanse de a ramane insarcinata fara contact sexual si o gramada de chestii de acest fel, si asta m-a panicat si mai mult, constientizand, in acelasi timp, ca e imposibil cazul unei sarcini in cazul meu, care nu am luat niciodata contact cu o cantitate vizibila de sperma, asta daca nu am atins din greseala o oarecare suprafata contaminata cu o cantitate invizibila care, nu stiu in ce fel, sa fi ajuns in interiorul meu=)). Si astea sunt gandurile mele zi de zi..si gandurile astea imi provoaca un stres inutil.
Intrebarea mea e cum as putea scapa de aceste ganduri? Si daca cineva ma poate si pe mine informa cauza intarzierii menstruatiei, daca cumva e vorba, prin absurd, de o sarcina:))
2 comentarii
0
29-10-2021, ora 21:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu se poate ramane insarcinata decat dupa penetrare neprotejata. :))
0
29-10-2021, ora 21:27
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Reveniti cu postare pe aceleasi subiect? Daca nu, exista o persoana care a postat pe acelasi subiect si i s-a raspuns.

Este necesar sa va tratati anxietatea, prin tratament medicamentos si psihoterapie. Altfel, va va face probleme, din nou si din nou.
Povestea cu mastrubarea este doar un alt subiect de care anxietatea s-a agatat, asa cum face ea de obicei, iar dumneavoastra, cautand aiurea pe internet, nu faceti decat sa o alimentati si mai mult.

Incercati sa va informati, cu masura, din surse specializate, profesioniste, medicale
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici