AVC si Stop Miocardic - Centrul Vital Bucuresti

©

Autor:

AVC si Stop Miocardic - Centrul Vital Bucuresti
Un articol din 2019 evidentiaza că 4 persoane mor în fiecare oră în România din cauza unui accident vascular cerebral si statisticile arata ca numarul este in crestere. Dacă acest număr este real și într-adevăr 4 persoane mor în România la fiecare oră din cauza unui accident vascular cerebral, atunci cel puțin inca 4 oameni care au suferit un accident vascular cerebral nu vor muri dar viața lor va fi limitată, cum ar fi: paralizie, tulburări de vorbire, etc.

Ce este moartea subită cardiacă? Moartea subită a inimii este confundată de mulți cu infarctul miocardic. Cu toate acestea, în timp ce simptomele unui atac de cord durează de obicei câteva ore, moartea subită cardiacă este adesea imprevizibilă: poate apărea la pacienții cu sau fără boli cardiace cunoscute, cu maximum o oră între debutul primelor simptome și deces.

În urmă cu câțiva ani, medicii specialisti au dezvoltat un dispozitiv care ne oferă o estimare a riscului de accident vascular cerebral și de moarte subită cardiacă. Instrumentul este simplu de utilizat, nedureros și are o precizie de 97%. În plus față de medici, o serie de asociații sportive au început să folosească dispozitivul. În România, acest instrument este deja disponibil la Centrul Vital din București. Puteți obține mai multe informații despre aceasta la centru unde aveti si posibilitatea de a le testa.

Adresa Centrului Vital: Bcuresti, sector 3, Str. Baba Novac, nr. 20 A. Compania care operează centrul Vital este Alternative Shop Europe SRL

Data actualizare: 28-07-2021 | creare: 28-07-2021 | Vizite: 1739
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune: