Body bebeluși de la Little Prints, confortabile în orice anotimp

©

Autor:

Body bebeluși de la Little Prints, confortabile în orice anotimp
Părinții sau cei care au devenit părinți în ultima vreme știu mai bine: bebelușul are nevoie de îngrijiri delicate, deoarece pielea lui fină este deosebit de sensibilă în contact cu tot ceea ce îl atinge.

Fie că vorbim aici de produse de îngrijire cosmetică, fie că vorbim de îmbrăcăminte sau lenjeria de pat, un lucru este sigur. Totul trebuie să fie confortabil și să respecte standardele după care au fost concepute toate aceste produse.

Un ajutor de nădejde pentru proaspeții părinți o reprezintă acele magazine care nu fac rabat la calitate și aduc pe piață doar produse special concepute pentru bebeluși și copii. Un asemenea magazin de nișă este și Little Prints, care poate fi găsit pe pagina oficială littleprints.ro.

Îngrijirea bebelușului în timpul sezonului cald

Chiar dacă este vară și afară temperaturile sunt ridicate, nu înseamnă că bebelușii nu vor fi îmbrăcați corespunzător, nici prea gros, dar nici prea subțire pentru că vremea este înșelătoare. Ideal este să se achiziționeze acele piese de îmbrăcăminte care au în componență bumbac într-o cantitate mai mare.  

Acestea au calitatea de lăsa pielea să respire, dar și de a o proteja de agenții externi, cum ar fi soarele, în primul rând. Apoi mai este și avantajul că, după spălări repetate, acestea nu se deteriorează atât de repede ca niște produse din materiale obișnuite.

Un produs multifuncțional care este ideal în zilele de vară, dar nu numai, poate fi un body bebelusi de la Little Prints.

Un body prietenos cu pielea bebelușului

Un produs de îmbrăcăminte multifuncțional este și un body confecționat din bumbac organic, un material prietenos atât cu pielea bebelușului, cât și cu mediul înconjurător.

Acesta poate fi purtat încă din primele zile de viață și până la prima aniversare, deoarece poate fi cumpărat pe mărimi specifice.

Materialul din care este confecționat e potrivit chiar și pentru pielea foarte sensibilă, părinții să nu își facă griji că nu se va potrivi cu micuțul lor.

Una dintre cele mai bune alegeri atât din punct de vedere calitativ, cât și funcțional, acest body mai beneficiază și de elemente de fixare ușoare pentru a face mai rapid accesul la schimbarea de scutec. Acestea nu sunt alergice și nu conțin plumb sau nichel.

Culoarea unui asemenea body este dată de coloranți netoxici și ecologici.

Mărimi diferite, dar și modele diferite de body

Atât pentru fete cât și pentru băieți, modelele diferă în funcție de vârstă, dar și de preferințe. Astfel, pe site se găsesc modele atât cu mâneci lungi pentru momentele mai reci ale zilei, dar și variante cu mânecă scurtă pentru vremea mai însorită.

Fie că sunt colorate într-un roz pal delicat, fie că prezintă modele abstracte sau sunt vesel colorate cu motive de tip jungle sau curcubeu, acestea sunt piese indispensabile bebelușilor în primele luni de viață, deoarece sunt confortabile, ușor de îmbrăcat și se pot asorta cu restul pieselor de îmbrăcăminte cumpărate anterior. Se recomandă spălarea la o temperatură de maxim 30 de grade.

Pentru mai multe detalii privind aceste produse, dar nu numai, accesați site-ul principal.

Contact: hello@littleprints.ro

Data actualizare: 04-08-2022 | creare: 04-08-2022 | Vizite: 472
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune: