bebe de 9 luni nu mai mananca dupa un tratament cu polidin

09-11-2009
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
buna! am o fetita de 9 luni, acu vreo 3 luni a avut un abces fesier de la o infectie cu un stafilococ si a fost nevoie de operatie.dupa operatie au aparut din nou acele bube dar care se trceau dak dadeam pe ele cu zeta o solutie oferita de un medic pediatru.a facut timp de 2 luni tratament injeectabil cu polidin, mentionez ca infectia nu s-a mai manifestat si sper sa nu se mai manifeste.parerea mea este ca dupa acest tratament fetita nu mai vrea sa manance.ea de la inceput a fost cam mofturoasa la mancare, dar niciodata asa, astfel ca de 3 saptmani mananca cam 600-800ml lapte praf MILUMIL 3 in 24 ore.rareori mai mananca putin mar si cate o firimitura de biscuite.pur si simplu i se face greata si scoate mancarea cu limba afara.mentionez ca si laptele i-l dau in somn pentru k altfel nu mai vrea sa il bea cam de la 5 luni.imi este frica sa nu se imblnavesca de stomac mancand doar atat de putin.vitaminele si peritolul dat de dr pediatru nu au efect.ii dau fier si vitamina c in fiecare zi, plus k de 0 saptamana ii dau sirop helmiflores in caz ca are paraziti si nu se arata la analize.analize i-am facut la scaun si sange si nu are nimic decat o mica anemie.eu am impresia ca dupa injectille cu polidin numai vrea sa manance.daca ati mai intalnit asa ceva si ati vrea sa ma ajutati cu un sfat v-as ramane recunoscatoare.va multumesc
64 comentarii 12 3 Înainte ›
0
09-11-2009, ora 15:09
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Tin sa mentionez faptul ca este si mai agitata dar nu stiu sigur daca din cauza eruptiilor dentare sau altceva si somnul il are foarte nelinistit de cand nu mai mancanca.aceste simptoome nu cred ca sunt de la eruptii dentare ca la eruptiile anterioare simptomele nu au fost de o asa amploare.astept sfaturi.scarface daca aveti un sfat il astept.multumesc
0
09-11-2009, ora 15:21
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Sunteti al 5-6 caz aici in forum !
Faceti deja cateva greseli majore pe care le-ati preluat de la medici:

- fierul alopat este FOARTE TOXIC, la bebelusi chiar extrem si ii provocati anemie in mod inconstient
- laptele praf contine prea multe chimicale (si fier destul ) si numai bine nu ii face unui bebelus
- tratamentul cu polidin i-a distrus flora intestinala si sangele
- peritolul este FOARTE toxic, contine Cyproheptadin(hydrochlorid)...
- ii dati si alte vitamine alopate la varsta asta. (ce vitamine ?) Nici macar vitamina C nu este buna la bebelusi...

Pe sleau: intoxicati copilul cu atatea substante si va mirati ca de ce nu mai vrea sa manance !

Daca continuatia asa o sa ajungeti ca si in cazurile celelalte de aici din forum unde la urma doctorii o sa dea din umeri dupa ce in prealabil v-au intoxicat copilul... si sa trageti LUNI de zile dupa acest inceput total pe dos firii unui bebelus.

Daca vreti sa va vindecati copilui trebuie :
- sa lasati toate aceste substante deoparte, tot ce ii dati acum.
- sa ii dati ceai (de fenicul, de salvie sau de galbenele) diluat in loc de lapte pt. 1-2 zile si dupa aceea lapte numai cat bea benevol si diluat si de prererat lapte pasteorizat de la punga (nu luati in seama ce cred doctorii din ziua de azi, noi toti am crescut fara lapte praf) si NU lapte praf.
Organismul copilului este intoxicat de la atatea chmicale.

- mergeti la un medic homeopat care poate ajuta copilul sa elimine toxinele si sa manance din nou normal cu ajutorul unor remedii homeopate fara efecte adverse. Cu toxine chimice nu puteti decat sa faceti rau unui copil.

Si daca nu va vreti sau puteti sa intelegeti lucrurile acestea elementare o sa suferiti ca si saracul copil.
Natura este cruda cu greselile umane...
0
09-11-2009, ora 15:43
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
i-am dat aproximativ 2 saptamani vitamine PIKOVIT la sfatul medicului.aveti totala dreptate despre aceste chimicale.ma voi interesa despre un medic homeopat bun in zona, eu sunt din Botosani dar voi cauta in Iasi.voi asculta sfatu; dumneavoastra si voi face asa cum ati scris in legatura cu laptele praf si ceaiul.sper sa reusesc sa repar greselile facute.
0
09-11-2009, ora 15:55
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
In Iasi puteti sa mergeti la Dr. homeopat Raceanu. Nu l-am gasit in internet, sa va dau adresa dar are cabinet in Iasi.

Nici un copil mic nu are nimic daca bea cateva zile ceai si mananca mai putin lapte. Problema este de la
prea multe chimicale cat si de la medicamentele luate si in plus probabil un tip constitutional mai putin mancacios. Cateva granule homeopate il pun pe picioare repede, mai ales daca schimbati dieta si lasati medicamentele si vitaminele.

Trebuie sa stiti un lucru : Nu exista o SINGURA vitamina sintetica data de doctori care sa NU fie daunatoare !

Doctorul care v-a dat Peritol habar nu are ce da. Pe langa fapul caci contine in mod inutil hydrochlorid, o toxina foarte puternica Cyproheptadin-ul din el este o substanta care blocheaza serotonia, un hormon extrem de esential, mai ales la bebelusi. Copilul devine letargic de la el si i se strica ritmul naural. Se da chipurile sa maresca foamea, in mod artificial, insa prin ce mijloace nenaturale, chiar pervesre.

Halal doctorii care dau astfel de medicamente fara discernamant la bebelusi.
0
09-11-2009, ora 15:55
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
as vrea sa va intreb daca polidinul i-a distrus flora si sangele in mod irecuperabil...sincer m-ati pus pe ganduri...daca cumva cunoasteti un medic homeopat bun din iasi va rog sa imi comunicati.chiar incepand de acu ii dau 2 zile doar ceai si apoi lapte de vaca, apoi mergem la un medic homeopat.daca cumva cunoasteti niste remedii pana ajung la un medic homeopat si aveti timp sa imi scrieti va multumesc anticipat.
0
09-11-2009, ora 15:59
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Si Pikovitul este tot o toxina:

Vitamin A 900i.u.; Vitamin D3 100i.u.; Vitamin B1 1mg; Vitamin B2 1mg; Vitamin B6 0.6mg; Vitamin C 50 mg; Nikotinamid 5 mg; D-Panthenol 2 mg; in 5ml

Toate aceste substante (numite pe nedrept "vitamine) sunt toxice si nu nimic in comun cu cele naturale in afara de numele identic. "Vitamina" A si D sunt cele mai daunatoare, mai ales ca supradozajul deja e daunator.
0
09-11-2009, ora 16:01
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
am primit mesajul acum, va multumesc mult iarasi pentru sfaturi...pentru faptul ca mi-ati deschis ochii mai bine, eram constienta ca atat polidinul cat si fierul...vit c..nu fac bine ptr ca au si chimicale...dar ce-am zis.dr pediatru stie mai multe decat o biata mama disperata sa ii fie bine copilului ei.peritol i-am dat numai 3 zile.daca cumva apar iarasi inflamatii datorate stfilococului probabil medicul o sa ii dea antibiotic puternic...nu o sa ii faca si mai rau decat ii este oare?nici nu mai stii ce sa faci in zilele astea cand toate se bat cap in cap.multumesc
0
09-11-2009, ora 16:04
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Totul se repara, stati linistita !
Pt. asta trebuie numai sa-i dati numai hrana naturala, ceaiuri, sa evitati orice substante chimice si sa mergeti la un medic homeopat. Un copil mic se poate diagnostica chiar si pt. un homeopat foarte greu de la distanta. In principiu ar avea nevoie ori de Calcarea (una din 2 forme diferite) ori de Silicea homeopata, dar este greu de spus fara informatii exacte.
0
09-11-2009, ora 16:12
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pai aici este problema de baza:
omul este disperat si fara cunoastere si se lasa atunci pe mana doctorilor in care oricum are incredere prea mare.

Insa ce este oare mai bine: sa nu faci nimic sau sa faci rau ?
Sa nu faci nimic este mai intelept si mai bine decat sa iei o substanta nociva care strica totul si mai rau.
Cu orice tratament gresit pacientul cade si mai adanc si la urma este f. greu de iesit din acest impas
caci medicamentele au schimbat boala si au agravat-o.

Increderea in doctori se dovedeste in toate cazurile cand este vorba de tratamente cu medicamente FOARTE INSELATOARE.
Doctorii nu au cum sa ajute atata vreme cat nu inteleg ca medicamentel chimice si antibioticele nu vindeca NIMIC.

Mergeti la doctori, faceti analize, lasati sa va puna diagostic,. informati-va, dar NU-i dati copilului NIMIC din ce spune el.
Nici un antibiotic in afara de cazuri periculoase.
In loc sa-i dati medicamente mai bine ii dati apa "chioara" sau ceauiri sau remedii naturiste sau homeopate. Orice este mai bun decat astfel de medicamente. Chiar si timpul vindeca multe mult mai bine decat medicamentele chimice.

Sau mergeti la un medic homeopat sau naturist cand incep problemele sau remaracati ca ceva nu este in regula.

Stafilococul nu se poate combate cu nimic. Apare de la o slabicune in corp care poate fi elininata numai prin intarirea sanatatii si nu prin vanarea lui cu toxine si dispare de indata ce copilul s-a intarit.
0
09-11-2009, ora 16:13
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Imi inchipui ca este foarte greu de diagnosticat de la distanta...pentru ca probabil medicul trebuie s-o vada pe fetita, voi merge saptamana asta la iasi de urgenta cu toate ca mi-am propus sa nu merg in aglomeratie cu fetita avand in vedere gripa asta noua porcina...dar aspectul cu lipsa poftei de mancare nu poate astepta.va multumesc ptr timpul acordat
0
09-11-2009, ora 16:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Off, nu va mai speriati de gripa porcina ! Este o inventie mincinoasa ! Exista doar o gripa normala
ca si in orice iarna. Anul acesta vor insa sa ne faca cadou de craciuni vaccinele pline de toxine si pt. asta trebuie sa ne faca sa credem ca porcii zboara. Si uite ca deja multi cred in minciunile astea.

Cititi articulul despre gripa porcina
forum.romedic.ro/prod/Zece_minciuni_sfruntate_despre_gripa_porcina_034485.html

In orice caz cumparati-va remediile homeopate de mai jos, este bine pt. sa orice mama sa le aiba in casa:
Sulfur CH30, Pulsatilla CH30, Silicea Ch15, Calcarea carbonica CH15, Calcarea phosphorica CH15, Nux vomica CH15, Belladona Ch30, Chamomilla CH30


Deveniti si dvoastra o mama "homeopata" si informata si care inarmata cu remediile si informatiile necesare este mai eficienta decat orice medic pediatru si asa zisii "specialisti" care nu folosesc numai toxine chimcie pt. tratamentul copiilor.
0
09-11-2009, ora 17:15
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
scarface, daca puteti sa imi ziceti un produs homeopat care sa corespunda cat d cat simptomelor ei ca sa cumpere sotul maine dimineata de la o farmacie homeopata din iasi ca sa ii dau pana ce o sa fac programare la un medic homeopat, daca se poate bineinteles.multumesc pt sfaturi
0
09-11-2009, ora 17:18
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
acuma de abia am primit mesajul cu intarziere cred ca din cauza internetului.va multumesc
0
09-11-2009, ora 18:58
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
1. Polidinul nu are cum să distrugă flora şi sângele! El are acţiune numai prin stimularea imunităţii şi într-adevăr în ultimii ani nu se mai recomandă pentru că există riscul să stimuleze prea mult această imunitate. funcţia lui în cazul dvs a fost să creeze nişte anticorpi care să apere împotriva infecţiei cu stafilococ, pentru ca ea să nu mai revină- după cum spuneţi dvs a avut efect.
2. Înainte de vârsta de un an este bine să se evite laptele de vacă (chiar şi cel pasteurizat la pungă) pentru că la unele persoane predispuse există riscul să distrugă anumite celule în pancreas şi omul să ajungă să facă diabet mai târziu. laptele praf existent în zilele noastre e de mii de ori mai bun decât ce aveam noi acum 20 de ani când eram copii- sunt perfect îmbogăţite cu toate mineralele şi vitaminele de care are nevoie copilul, mai ales când cumpăraţi formula adecvată pentru vârsta bebeluşului
3. nici fierul nici vitamina c nu fac rău, dar probabil că vi le dă cu un motiv anume: v-a ieşit anemie la analize sau ceva?
4. uneori bebeluşii, mai ales după o infecţie aşa puternică cum a fost cea cu stafilococ pot avea lipsă a poftei de mâncare total trecătoare- putând fi dată de orice, chiar de erupţiile dentare, nu cred că v-ar strica să încercaţi şi ceva homeopat/naturist pentru creşterea poftei de mâncare
5. nu cred că are vreo relevanţă pentru dumneavoastră că numele ştiinţific al Peritolului este clorhidrat de ciproheptadina. Rolul lui, printre altele este să stimuleze pofta de mâncare şi la bebeluşii/copiii agitaţi să poată dormi. Şi noi când eram mici am luat Peritol şi nu ni s-a întâmplat nimic.
6. Pikovitul este făcut în principal pentru copii şi nu are reacţii adverse, este dat mai ales la copiii care nu au poftă de mâncare sau care sunt prea slabi etc.
7. poate că una dintre greşelile doctorilor este că nu explică suficient de bine de ce dau anumite medicamente şi ce efecte aşteaptă. am văzut asta de multe ori, sunt foarte grăbiţi şi nu au timp să stea să explice frumos pentru ca pacientul să înţeleagă şi să accepte tratamentul. în străinătate, mai ales când se lucrează cu copii/ părinţii lor se insistă foarte mult pe acest aspect de comunicare pentru a nu exista astfel de întrebări şi nelămuriri din partea părinţilor. am cunoscut şi la noi doctori care comunică foarte mult cu părinţii micuţilor, dar recunosc sunt destul de rari. totuşi dacă mai aveţi întrebări şi vreţi să mai aflaţi câte ceva cercetaţi, căutaţi pe internet, nu numai pe forumuri, în cărţi, orice vă ajută. dacă mai aveţi întrebări şi nelămuriri puteţi să mi lăsaţi un mesaj privat şi vă voi ajuta (v-aş trimite chiar cursurile mele recente pentru a vă pune la dispoziţie nişte informaţii cel puţin la sugar- aspecte de nutriţie)
0
09-11-2009, ora 20:17
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Of draga Iuliana,

tu chiar crezi ca tot ce inveti este adevarat si bun de pus in practica cand doctorii (alopati) cu experienta nu reusesc sa faca mai nimic in cele mai multe cazuri ? Uite-te la celelalte cazuri similare ce au facut si spus doctorii. Eu te inteleg ca vrei sa ajuti, insa tu inca nu iti dai seama ca foarte multe lucruri pe care le inveti ( nu toate) sunt gresite si ca cu astfel de lucruri gresite nu vei putea sa faci bine pacientilor orisicat
de mult te vei stradui.

Ia tu fierul acela 2 saptamani si vezi cat de bun este! Fa un "proving" pe corpul tau asa cum se face in homeopatie si nu pe corpul altora (animale si pacienti) sau din auzite si citite.
Ia 2 saptamani toate vitaminele astea inclusiv fierul si raporteaza-ti tie insuti efectul.

Cum poti tu sa crezi oare ca laptele praf (care este facut din lapte de vaca de fapt ) si in pus plin de chimicale poate sa fie mai bun decat laptele de vaca natural ? Crezi ca parintii si bunicii tai au crescuti cu lapte praf ?

"Diabet de la lapte de vaca", doamne doamne ce tampenii va mai invata astia la facultate.
Si laptele praf cu chimicale sa fie mai sanatos ca cel natural. Cine a mai auzit asa ceva !!!

Nu uita in plus ca o toxina are efecte diferite la oameni diferiti, daca nu te-a lichidat pe tine il poate lichida pe altul, mai ales ca tu nu l-ai luat la 8 luni. Sunt decese si de la Paracetamol !

Poti sa ne spui ca studenta la medicina de ce este necesar adausul la clorhidrat in cazul ciproheptadinei ?
De ce nu folosesc si ciproheptadina simpla ?

Wikipedia:
"Cyproheptadine (pronounced /ˌsaɪprɵˈhɛptədiːn/; usually as cyproheptadine hydrochloride, trade name Periactin) is an antihistaminic/anticholinergic and antiserotonergic agent. It acts as a 5-HT2 receptor antagonist and also blocks calcium channels.[1]"

Pe romaneste : "Cyproheptadine blocheaza canalele de calciu la nivel de celula"

Cu alte cuvinte calciul nu mai poate fi asimilat si organismul refuza in mod automat tot ce are calciu mult (laptele). Catave pastile din acest medicament si asimilarea calciului la bebelusi este dereglata si nimeni nu stie de la ce vine, cu atat mai putin doctorii niciodata nu se gandesc ca medicamentele ar putea face rau, nu nu, . Se vor face ulterior tot felul de prezumtii gresite si vor da alte medicamente care vor deregla alte lucruri si la urma ajunge ca in cazurile celorlati copiii de aici care nu mai mananca nimic si doctorii vor da vina pe mame sau vor declara ca este normal asa ceva. Vrei sa ajungi si tu asa ???

Ia zi Iuliana, ca studenta la medicina, cat de folositor este pt. un bebelus in crestere care bea zilnic laptele
sa-i blochez asimilarea calciului in mod artificial cu ajutorul la acest "inofensiv" Peritol ?

( O sa pun intrebarea asta la catva medici si studenti la medicina insa fara a preciza in ce context si voi compara cu eventualul tau raspuns, sa vedem.. ce gandesc doctorii despre blocarea artificiala canalelor de calciu la bebelusi)

Si spune-ne si noua de ce clorhidratii la astfel de substante hormonale ca Serotonina si Cyproheptadin sunt declarate in chimie ca fiind "toxici" si totusi se dau la oameni ca fiind "inofensive" ?

Gesundheitschädlich(Xn) = toxic (ca Hydrochlorid)
Link: de.wikipedia.org/wiki/Serotonin

Iuliana, poti sa crezi ca o injectie data 2 luni de zile cu bacili patogeni nu poate strica flora si sangele cand in homeopatie o singura granula in dilutai 1 la cateva milioane care a avut contact cu un bacil afecteaza organismul ?

Polidinul contine: Strep pyogenes, Strep viridans, Neisseria catarrhalis, Diplococcus pneumoniae, E coli, Klebsiella pneumoniae, Strep faecalis, Strep aureus, "
Intr-o fiola sunt 45 de milioane de bacterii patogene din cele numite mai sus.

Cum sa intareasca sistemul imunitar o injectie cu 45 de milioane de bacterii moarte care fiecare dine el contine mai multe toxine extrem de eficiente ? Cat timp ii trebuie a organismul unui bebelusi sa dea afara acesata mizerie care este intrdusa direct in sange ?
0
09-11-2009, ora 20:44
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Sorry pt. greseli, tastatura asta e cam proasta, repet:
Cum sa intareasca sistemul imunitar o injectie cu 45 de milioane de bacterii moarte, cand fiecare bacterie contine mai multe toxine extrem de eficiente ? Cat timp ii trebuie organismului unui bebelus sa dea afara aceasta mizerie bacteriala care este introdusa DIRECT in sange ?

Ce soc trebuie sa fie pt. organismului unui bebelus de cateva luni care nu a vazut niciodata una din bacteriile de mai sus un polidin cu 10ml format din 9 bacterii diferite (NOUA) cand aceste bacterii nu ajung sa intre niciodata fara aparare direct in sange si cu atat mai putin toate deoadata ????

Ce creier pervers a inventat aceasta metoda de a inocula 45 de milioane de bacterii toxice, fie ele si moarte in sange pentru a intari sistemul imunitar al unui copil ????
0
09-11-2009, ora 22:01
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
aveti dreptate, scarface..oricum...eu am renuntat la toate prostiile pe care le lua bebelusul...ce vreau sa mai intreb..vigantolul asta este bun sau a il inlocuiesc cu altceva?daca ati putea sa imi ziceti c lapte pasteurizat e mai bunsau d la ce firma.ca si aici sunt o multitudine de discutii.
0
09-11-2009, ora 22:18
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
am mai citit pe site si despre apa insorita...nu stiu daca e indicata si in cazul nostru...
0
09-11-2009, ora 23:19
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Buna myreille, da-mi id-ul tau de messnger daca ai (scrie-mi un mesaj aici, da klick pe id-ul meu).
Exista 2 tipuri de lapte: cel pasteorizat numai si cel omogenizat. Cel omogenizat este cel mai prost.
Scrie pe el, cel de la cutie este cel omogenizat.
0
09-11-2009, ora 23:20
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
evident că aruncând informaţia asta cu blocarea canalelor de calciu în ochii cuiva care nu ştie nimic poate să îl facă să intre în panică şi să creadă că ups dintr-o dată de la aceste pastile nu mai asimilează calciu. de fapt nu are absolut nicio legătură cu asta... sunt atâtea mecanisme la nivel celular de care aţi auzit probabil în treacăt şi acum le puneţi în faţa pacienţilor neştiutori. absolut toate substanţele naturale saude om, existente sau neexistente în corpul omului acţionează prin intermediul unui aşa zis "canal"- care este doar o microstructură din organism- aşa circulă informaţia în corpul omului- prin intermediul moleculelor mici de genul calciu, sodiu, potasiu. şi orice substanţă ca să transmită un mesaj chimic va bloca sau deschide un canal sau altul... dar evident sună mai periculos să spui medicamentul v-a blocat calciul din corp şi de aia vă este rău, nu mai ascultaţi doctori. în alte ţări nu v-ar merge aşa pentru că oamenii mai au cât de cât o cunoştiinţă medicală şi nu pot fi păcăliţi cu astfel de frânturi de informaţie.
0
09-11-2009, ora 23:24
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mai are industria farmaceutica un talent sa numeasca aceasi substanta in fel si chip ca nimeni sa nu-si dea seama de ce e foloseste.
Vigantolul are "Colecalciferol". Ghici ce este Colecalciferolul ?
Vitamina D ! Blocheaza sistemul imunitar si calciul. La gunoi cu el.
Foloseste pt. masaj ulei de masline. E cel mai bun.
0
09-11-2009, ora 23:27
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8112184?dopt=Abstract
http://chetday.com/type1diabetescowmilk.htm
Clearly, ingesting cows milk and dairy products made with cows milk doesnt cause diabetes type 1 in everyone. As it is with almost all chronic states of dysfunction, diabetes type 1 tends to arise in children who are genetically predisposed to developing it.

And because there is enough evidence to indicate that ingesting pasteurized and homogenized dairy products can precipitate diabetes type 1 in predisposed children, my feeling is that all parents and expectant parents should be made aware of this link so that they can make informed choices as they raise their children and even during pregnancy.

For children who have diabetes type 1, I strongly recommend limiting or avoiding intake of cows milk and products made with cows milk, as we just dont know how much regenerative capacity each childs insulin-producing cells have
0
09-11-2009, ora 23:39
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
@Iuliana draga:
Din pacate cei mai multi de cred pe tine, de data asta insa ai dat de o mamica desteapta !
Iti promit ca voi face acel test cu colegi de ai tai sa vedem ce zic ei la propunerea de a da un medicament care blocheaza asimilarea calciului la un bebelus. Credeti ca noi cei "muritori" care nu ne punem diploma sau studiile in fata nu putem sti sau intelege ce scrie intr-un lexicon medical ?

Bineinteles ca pacientii sunt nestiutori, insa chiar prosti nu sunt sa creada ca laptele de vaca este mai daunator decat cel praf asa cum se invata azi la facultate si daca nu ar fi nestiutori nici nu ar face ce le comanda medicii.

De aceea si ajung si la folosirea acestui forum: pt. ca sunt disperati dupa tratamentele facute la medici !

Ori vreti sa spuneti ca face cinste meseriei de medic sa se ajunga la un astfel de stadiu (macar de ar fi singurul) ca o mama sa apeleaze la un forum in loc sa apeleze la un medic din spital sau din cartier ????
Cat de mare trebuie sa fie neincrederea in medici la o mama ca sa nu mai asculte de sfaturile evident proaste ale unui medic !

Copilul a ajuns aici fiindca nu a fost vindecat de medici, de viitorii dvoastra colegi si nu de mine sau de Badea Gheorge fara studii ! Se pare ca de atata varva argumentatorice uitati acest lucru.
0
09-11-2009, ora 23:45
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Of Iulie draga,
nu mai crede tot ce citesti ca tu dai numai de lucrurile gresite si nu de alea bune.
Iti moare plodul in casa si tu iti faci griji de un posibil diabet ?
In plus si de o teorie moderna inventata de Nestle si Milupa si de producatorii de lapte praf, contrariu experientei umane. Cat de naivi am ajuns oare ?
Oare de ce nu exista la tara diabet cand copii mananca atata lapte de vaca si de ce nu au facut generatiile mai vechi diabet de la lapte de vaca?
Si apropo, ai uitat sa-mi spui ce fel de lapte, de la ce animal, se face praf si se pune in acel lapte praf ???????
0
09-11-2009, ora 23:47
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
păi dacă întrebaţi exact aşa "medicament care blochează asimilarea calciului la un bebeluş" nu este echivalentul cu "medicament blocant al canalelor de calciu"- aşa informativ. Şi ca idee se tot descoperă lucruri şi studii noi legate de anumite afecţiuni şi boli- şi în ultimii ani chiar se cercetează legătura dintre a da lapte de vacă la un copil sub vârsta de un an şi apariţia diabetului la cei predispuşi. Doar pentru că e un lucru nou cercetat şi pentru că nu se cerceta mai demult nu înseamnă automat ca e fals. Oricum eu am sfătuit o pe această mămică să nu respingă 100% nicio opţiune de tratament, nici a medicilor nici a dumneavoastră. Nimeni care respinge sau acceptă în totalitate până la absolut o alternativă nu are dreptate- medicina clasică şi homeopatia ar trebui să se ajute, dar dvs încercaţi să convingeţi oamenii să respingă total sistemul medical şi orice ţine de acesta.
0
10-11-2009, ora 00:26
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
scarface, am incercat sa las id-ul d mess dar nu merge imi da eroare.dak puteti lasati-l dvs si va contactez eu.
0
10-11-2009, ora 10:54
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
@Iulia:
"medicament care blochează asimilarea calciului la un bebeluş" nu este echivalentul cu "medicament blocant al canalelor de calciu"- aşa informativ"
Atunci explica-ne tu te rog ce face aceste medicament "medicament blocant al canalelor de calciu" dupa parerea ta.
0
10-11-2009, ora 11:02
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
a fost sotul la farmacie dar nu a gasit dilutia pe care ai scris-o.de ex calcarea carbonik nu era ch 15 era ch 7.sa cumpere asa?
0
10-11-2009, ora 13:21
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
e ok si CH7 pentru moment, dar sa cumpere si una mai inalta, de exemplu CH30
0
10-11-2009, ora 13:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ti-am trimis id-ul in mesaj (da un click pe "modificacti profilul dvoastra" si il vei vedea
Adaugă un comentariu / răspuns
64 comentarii 12 3 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Utilizarea irațională a antibioticelor și răspândirea Stafilococului auriu meticilinorezistent
  • Celulele imune pot proteja împotriva infecției cu stafilococ
  • Escherichia coli și Staphylococcus aureus, distruse în lumină de intensitate scăzută
  • De ce vaccinurile antistafilococice nu funcționează la oameni?
  •