Crețu Ioan Alexandru

Vizite: 1350

Colaborator ROmedic din: 13-01-2016
Mă numesc Crețu C. Ioan Alexandru, sunt absolvent al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din Iași, specializările Psihologie – Licență și Psihologie Educațională și Consiliere – Master, iar în prezent urmez un program de masterat în Psihologie Clinică și Psihoterapie din cadrul aceleiași facultăți.

Pe perioada studiilor m-am implicat în proiecte de voluntariat în cadrul Asociației Societatea Pentru Psihologie Iași, Federația Cognosis și Asociația PsiTerra Iași – Proiectul Refuz abuzul împotriva bătrânilor.

Activitățile în care m-am implicat: organizarea de conferințe și prelegeri cu caracter științific în domeniile psihologiei și științele educației, publicarea de articole pe teme din psihologie într-un newsletter național, participare la programe de tip afterschool sau la stagii de practică în psihologie clinică.

Doresc ca prin colaborarea mea cu RoMedic să contribui la o bună informare a cititorilor cu privire la aspecte ce țin de dezvoltarea unui stil de viață sănătos, respectiv prevenirea unui stil de viață nesănătos sau patologic. De asemenea, îmi propun să redactez articole care să ofere atât cunoștințe, cât și mijloace de implementare a acestor cunoștințe pentru schimbarea stilului de viață sănătos într-o direcție pozitivă. 

Motto: Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. – Mahatma Gandhi

Articole publicate: