Astm bronsic
Am "astm bronsic" am fost diacnosticat acum 22 de zile cu astm bronsic dupa un tratament de 10 zile nu am avut nici o inbunatatire, am facut radiografie si este buna+analize de sange +ecg.iar toate bune, am fost la Marrie Currie si acolo mi-au zis ca am bronsita si mi-au dat alt tratament si ma simt mai bine, am avut si laringita acuta+rinita, dar totusi tot mai tusesc, dupa ce am fost la Marrie Currie am fost si la pneumolog si mi-a dat in plus fata de tratament Seretide, inainte am folosit Symbicot, cu toate astea cand expir brusc pe gura se aude un sunet ciudat, si mai tusesc.Este astm sau nu...Am facut spirometria si acolo mi-am zis ca am astm(78% la procente)dar doar atat tusesc de respirat nu respir greu dar din cand in cand cand pun mana in partea stanga la coaste simt un hrait, de la ce poate fi dar doar daca trag aer brusc in stanga nu, tusea a este cu sputa incolora dar nu tot timpul, cateodata da, cateodata nu
1 comentarii
Buna Tony, iti recomand uleiul de chimen negru 1 lingurița dimineata inainte de masa si o lingurița seara inainte de culcare si vei scapa de aceasta afectiune repede.Eu am avut multe afectiuni si am scapat datorita acestui ulei intru-un timp scurt!Daca ai intrebari nu ezita!O seara buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Sugar de 7 luni si astmul bronsic
- 3astm? va rog raspundeti!
- 3astm bronsic infecto alergic
- 3Astm bronsic alergic
- 6fibroza pulmonara, astm bronsic - infromatii
- 3este astm alergic sau distonie neurovegetativa
- 4Astmul si fumatul
- 3singulair pentru astm
- 1medicamentele pentru astm ingrasa?
- 8lipsa aer
- 4astm bronsic, alergii, spasm bronsic
- 1Posibil astm
- 14Bronsita astmatiforma vs. astm bronsic...diferente
- 6insuficienta respiratorie, astm bronsic
- 1Tratament astm si sarcina
- 1Tuse ca simptom in cazul astmului bronsic
- 10Montelukast raspund la tratament?ce inseamna?
- 1Nelanurire tratament singulair sugar
- 7Astm alergic?
- 1Interpretare analize
Mai multe informații despre: Astmul bronsic Astmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: