1 singur testicul
Buna ziua, imi cer scuze ca am postat intrebarea aici si nu la rubrica fitness si sport dar vreau parerea unui medic nu a unui antrenor de sport!Am un singur testicul functional respectiv cel drept cel stang suferind acum 3 ani jumate o torsiune testiculara si sa zic intr-un fel 'stafidindu-se'.Torsiunea putea fi salvata...dar am fost diagnosticat gresit la urgente si trimis acasa..M-am reintors dupa 4 zile si am primit crudul adevar..ramanand intr-un fel 'marcat ' pe viata.Am fost la 3 urlogi dupa un an la control, din 2 orase...si mi-au zis ca cel drept este sanatos, iar cel stang nu are rost sa mi-l extraga ca nu o sa ma incurce cu nimic..si o sa arate si m-ai 'gol' scrotu.M-au imbarbatat...si m-au asigurat ca nu-s diferit cu nimic de nici un alt barbat si am luat viata inainte.Problema mea este urmatoarea..am 18-19 ani 1.70 si de 2 luni m-am apucat de sala..am inceput sa cresc greutatile..pana acum nu am nici o problema..forta am...masa musculara a crescut...incerc sa evit aparatele care solicita zona inghinala..dar as vrea sa intreb daca este vreo problema daca voi continua acest sport avand grije sa nu ma lovesc sau sa presez acea zona?Si daca ridicarile de jos 'controlate' adica nu ca haplea afecteaza cu ceva aceasta zona?
2 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: