14 ani si doresc un raspuns daca se poate

Am 14 ani si am si eu o 2 intrebari
Am un penis de 15, 5-16cm
1]Cand ejaculez iese in cea mai mare parte ca o apa.Este normal sau daca nu care este motivul ?
2]Testiculele mele sunt lasate si cam moi cum se poate trata?
Am un penis de 15, 5-16cm
1]Cand ejaculez iese in cea mai mare parte ca o apa.Este normal sau daca nu care este motivul ?
2]Testiculele mele sunt lasate si cam moi cum se poate trata?
3 comentarii

1. In timp culoarea o sa devina albicioasa. In caz de masturbare fregventa sperma tot transparenta ramane.
2. Testiculele lasate si moi le au majoritatea si nu e caz de tratament. Daca exista alte simptome, atunci trebuie mers la o consultatie. Se trateaza un diagnostic. Daca nu aveti unul, de ce sa va tratati?
Incercati abstinenta sexuala timp de o saptaman, sa vedeti cum se schimba situatia.
2. Testiculele lasate si moi le au majoritatea si nu e caz de tratament. Daca exista alte simptome, atunci trebuie mers la o consultatie. Se trateaza un diagnostic. Daca nu aveti unul, de ce sa va tratati?
Incercati abstinenta sexuala timp de o saptaman, sa vedeti cum se schimba situatia.

Multumesc mult si aveti dreptate
o parte dintr-un testiucl era de culoarea alba
o parte dintr-un testiucl era de culoarea alba

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11penisul curbat
- 44penisul meu ciudat
- 14Pete albe si mancarime
- 5cum se masoara penisul?
- 4Penis orificiu
- 10Problema !
- 24Problema grava penis
- 2Penis normal
- 2penis uscat
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 3Micsorare penis
- 4Adenopatie: Ganglion inghinal inflamat 15 30 hiperecogena intens vascularizata
- 5Problema penis: secreteie galbena
- 0Bubite albe pe capul penisului
- 2Probleme penis ?
- 1Prezint usturimi ale penisului
- 0Pielea de pe capul penisului este "crapata"
- 0puncte rosii, iritatii pe pielea ce decaloteaza capul penisului, roseata penis si uscat
- 0Scadere
- 1Adancituri pe capul penisului + poze
Mai multe informații despre: Penisul marimea penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: