A folosit cineva Colon Cleanse?
Este cunoscut faptul ca multe dintre problemele de sanatate, inclusiv cele legate de piele, pot aparea din cauza reziduurilor din colon. Am tot citit despre acest Colon Cleanse, dar nu stiu daca sa-l incerc sau nu. L-a folosit cineva?
4 comentarii
Ai putea da un exemplu de o problema aparuta pe piele datorita "reziduurilor" din colon ?? Eu nu am auzit de asa ceva !
Am un chinuitor 'SINDROM DE COLON IRITABIL', fisura anala, hemoroizi extirpati de vreo 2 ori cu acele 'ineluse'si un virus hepatic B.Subscriu la ce a zis PITZI:Am tot citit despre acest Colon Cleanse, dar nu stiu daca sa-l incerc sau nu. L-a folosit cineva? Daca da, este chiar asa de minunat ca in reclama?SI oare m-ar putea ajuta in cazul meu?
Da eu l-am folosit. Am mai bine de o luna decind il folosesc si ma simt foarte bine
Pentru valy_1602:
Cam evaziv raspunsul, suna a reclama! Poti sa dai niste date de contact sau mai multe amanunte-ce probleme ai, de cand, etc?
Cam evaziv raspunsul, suna a reclama! Poti sa dai niste date de contact sau mai multe amanunte-ce probleme ai, de cand, etc?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut