Abces, nu raspunde la tratament

Buna seara,
Vinerea aceasta mi-a aparut un abces in jurul feselor pentru a doua oara. Prima data mi-a aparut acum 5 luni, iar atunci nu am apucat sa iau tratament cu antibiotice intrucat am fost consultat de 5 chirurgi si toti mi-au spus ca trebuie facuta incizie., cea ce am si facut. Acum mi-a reaparut si, avand in vedere ca am ramas traumatizat de prima data, am incercat un tratament cu creme si antibiotice. Am luat Ampicilina si ulterior Augmentin in primele 3 zile fara nici un rezultat. Am fost la un dermatolog si mi-a prescris Zinnat si Ciprolen. Am folosit Fucidin H, Ihtiol, Diclofenac, Cloramfenicol si inclusiv foi de varza alba si ceapa coapta. Nici un fel de tratament nu da rezultate, singurul avantaj fiind ca boala nu evolueaza. Zona respectiva este rosie si tare pe o suprafata de 1 cm2. In somn transpir foarte mult.
Orice sfat este binevenit.
Va multumesc si va doresc o noapte placuta.
Vinerea aceasta mi-a aparut un abces in jurul feselor pentru a doua oara. Prima data mi-a aparut acum 5 luni, iar atunci nu am apucat sa iau tratament cu antibiotice intrucat am fost consultat de 5 chirurgi si toti mi-au spus ca trebuie facuta incizie., cea ce am si facut. Acum mi-a reaparut si, avand in vedere ca am ramas traumatizat de prima data, am incercat un tratament cu creme si antibiotice. Am luat Ampicilina si ulterior Augmentin in primele 3 zile fara nici un rezultat. Am fost la un dermatolog si mi-a prescris Zinnat si Ciprolen. Am folosit Fucidin H, Ihtiol, Diclofenac, Cloramfenicol si inclusiv foi de varza alba si ceapa coapta. Nici un fel de tratament nu da rezultate, singurul avantaj fiind ca boala nu evolueaza. Zona respectiva este rosie si tare pe o suprafata de 1 cm2. In somn transpir foarte mult.
Orice sfat este binevenit.
Va multumesc si va doresc o noapte placuta.
1 comentarii

Ai mentionat ca transpiri foarte mult in somn.posibil sa aiba legatura abcesul cu glandele sudoripare.la mine-cel putin-are legatura.Mai poate fi si statul pe scaun prea mult timp.Sau poate sa ai doar ghinion si sa iti apara.Incizia a fost -dupa parerea mea-cea mai buna solutie.
In orice caz...te sfatuiesc sa mergi iar la doctor.el va decide ce e mai bine pentru tine.
Sanatate, omidee
In orice caz...te sfatuiesc sa mergi iar la doctor.el va decide ce e mai bine pentru tine.
Sanatate, omidee

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 3Alopecie areata dupa un an de la debut
- 2Onicomicoza
- 0Dermatita seboreica tratament natural si ieftin