Abdomen umflat
Buna ziua,
Am observat la mama ca are mereu burta foarte umflata. Adesea o aud spunand 'ma simt umflata ca o toba'. Are pietre la fiere si osteoporoza, insa alte probleme de sanatate nu stim sa aiba. Nu o deranjeaza foarte tare si pune pe seama fierii, insa mi-e sa nu fie cumva ceva mai grav si sa nu ne dam seama. Ce poate indica abdomenul umflat? As duce-o la un consult, dar nu stiu la ce medic sa ma adresez. Va multumesc pentru rabdare!
Am observat la mama ca are mereu burta foarte umflata. Adesea o aud spunand 'ma simt umflata ca o toba'. Are pietre la fiere si osteoporoza, insa alte probleme de sanatate nu stim sa aiba. Nu o deranjeaza foarte tare si pune pe seama fierii, insa mi-e sa nu fie cumva ceva mai grav si sa nu ne dam seama. Ce poate indica abdomenul umflat? As duce-o la un consult, dar nu stiu la ce medic sa ma adresez. Va multumesc pentru rabdare!
2 comentarii
cel mai simplu ar fi sa faceti o ecografie abdominala acolo sa vad eventualele probleme.Nu vreau sa te sperii abdomen umflat am avut si eu si tot asa dadeam vina pe altceva;. de fapt era un chist ovarian.Multa sanatate
o ecografie este ideala, se vad si pietrele la fiere si chisturile aproape tot in afara de stomac.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Helicobacter pylori
- 1Gastroscopie
- 2Polipi colon
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?