Abdomen umflat
Buna seara! De cateva zile am observat ca abdomenul meu e umflat, poat sa trag burtica inapoi, nu cred ca este vorba de o sarcina, sper! Dar am o secretie urat mirosioare si mancarimi. Am facut'o cu prietenul meu si am 18 ani. cand imi umflu burtica parca sunt insarcinata in luna a 3 a, dar pana acum stopul mi a venit regulat, nush ce ar putea fi. Va multumesc mult! Sanatate!
3 comentarii
Se pare ca "te-ai captusit" cu ceva...E cazul sa-ti faci control ginecologic+PAP+analiza secretiei. Altfel nu scapi si daca te tratezi singura risti sa devina ceva cronic, greu de tratat.
Acum esti femeie matura, ceea ce impune un control anual.
Daca iese la analize ceva transmisibil sexual, intreaba de tratament si pentru partenerul tau.
Poti sa-ti faci acasa si un test de srcina luat de la farmacie.
Sanatate!
Acum esti femeie matura, ceea ce impune un control anual.
Daca iese la analize ceva transmisibil sexual, intreaba de tratament si pentru partenerul tau.
Poti sa-ti faci acasa si un test de srcina luat de la farmacie.
Sanatate!
Si cat costa, aproximativ, aceasta consultatie? ar putea fi vorba de cancer? Menstruatia imi vine de obicei ori cu 2 zile inainte sau cu 2 zile dupa fata de luna precedenta, dar nu cred k e vorba de sarcina deoarece mi a venit menstruatia. Multumesc, Sanatate!
Cu trimitere de la medicul de familie, cred ca e gratis. La clinica particulara poti intreba la telefon de fiecare. Probabil in jur de 1, 5 milioane vechi.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5iritatie in zona abdomenului... iarna nu prea am probleme, in schimb vara e dezastru
- 8Durere in jurul buricului
- 125 ani - se plange de dureri de burtica
- 3ECOGRAFIE ABDOMEN INFERIOR
- 4durere abdominala, am crezut ca e apendicita. Medicul mi-a zis: anexita
- 24dureri abdominale in partea dreapta
- 5m-am trezit durere pe sub burta
- 7miscari la nivelul abdomenului
- 10boala celiaca!
- 5Durere testicul drept si partea inferioara abdomen
- 4Dureri de abdomen
- 9ce sa fie oare
- 1umflaturi in abdomen