Abdomen umflat cu ameliorare

Orice as bea sau manca am senzatia ca mi se umfle abdomenul. Senzatia incepe sa se amelioreze dupa 2-3 ore de la masa. problema e ca dupa aproximativ 3 ore eu mananc din nou. Sunt si putin constipata (mai degraba elimin greu desi simt nevoia de defecatie). Am fost constipata de cand eram mica, acum 2 ani am descoperit cerealele, iar 1 an m-am simtit mai bine, dar balonarea a persistat. De 1 an se pare ca nu prea mai functioneaza. Am facut analizele de sange si urina si ecografie si reiese ca nu am nimic. Am fost si la gastroenterolog care mi-a dat sa iau Espumisan si Ibutin sau Debridat si optional fibre, dar nu a precizat pe ce perioada.
1 comentarii

Am o prietena care a trecut mult timp prin ceea ce treceti si dumneavoastra si a luat o multime de medicamente care nu au ajutat-o cu nimic.Asta pana a descoperit un produs natural foarte bun pentru detoxifiere-Super Colon Cleanse.Ea a luat cate 2 capsule de 3 ori pe zi si a fost foarte multumita.Mai multe informatii nu stiu sa va dau, dar puteti intra pe site-ul - de unde puteti si procura produsul in cazul in care va intereseaza.Sper sa va fie de ajutor.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?
- 2Sangerare anala
- 1Durere de burtă și febră
- 1Dureri de stomac