abia am inceput viata sexuala ajutooooor

24-07-2008
Nu este medic/terapeut
abia mi-am inceput viata sexuala de maxim 3 luni, am 23 de ani... si trebuie sa recunosc ca inca am dureri la contactul sexual. o colega mi a spus ca pe ea a durut-o chiar si 7 luni si abia apoi i-a trecut. durerile sunt la inceput, adica la penetrare... apoi imi trec sau sunt foarte vagi. ce ar trebui sa fac? sa-mi fac griji sau e din cauza ca mi-am inceput viata sexuala asa tarziu? orgasm o sa am vreodata? ca nu am avut decat clitoridian
7 comentarii
0
24-07-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
nu-ti face griji, o sa treaca.Iar de orgasm.rabdare.E treaba delikata..
0
25-07-2008, ora 00:00
MagicianulCP
Nu este medic/terapeut
MagicianulCP
o sa ai sau n-o sa ai...
0
20-08-2008, ora 00:00
danelly_20_2006
Nu este medic/terapeut
danelly_20_2006
da de ce nu?doar pt k te doare acum n pik nu inseamna k durerea nu o sa se transforme peste putin timp in placere si cine stie poate chiar si orgasm
0
08-09-2008, ora 00:00
razvan_0788
Nu este medic/terapeut
razvan_0788
am 21 de ani si sunt inca virgin:(((Chestia la mine e ca sunt glumet tot da cand sunt cu o fata.nu scot nici o vorba:)))
Cred ca o sa fiu toata viata virgin daca nu am curaju sa intru cu o fata in vorba:(
0
11-09-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
razvan, stai linistit:va veni si vremea ta!:-)
0
21-02-2009, ora 18:39
Zana_Iubita
Nu este medic/terapeut
Zana_Iubita
ai rabdare in ceea ce priveste orgasmul ptk aceeasi probl am avut-o si eu...Depinde ff mult si de partenter dak simti ceva pt el, dak iti produce placere sau e simplu sex...
Durerile dispar o data ce te obisnuieste...incearca sa fii relaxata ;)
Numai placere !
0
21-02-2009, ora 18:41
Zana_Iubita
Nu este medic/terapeut
Zana_Iubita
iar tu Razvan ;) Don't worry...Iubitul meu avea tot 21 cand a avut primul act sexual...mai bine mai astepti si vei gasi pers potrivita
fii mai indraznet !
acum ca vine primavara iesi la agatat! Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •