AC luate inainte de menstruatie..

03-12-2011
Andutzika
Nu este medic/terapeut
Andutzika
Buna seara!am si eu o intrebare..iau anticonceptionale de cativa ani insa am facut o pauza si vreau sa le iau din nou.Ieri mi'a dat semne ca imi vine menstruatia(doar scurgeri maronii)..asa ca am luat prima pastila.Asta e deja a doua zi, am luat pastila la ora normala dar nu mi'a venit menstruatia propriu zisa..nici macar scurgeri nu am avut astazi desi..teoretic cam pa acuma trebuia sa imi vina menstruatia.E vreo problema am pastila inainte de stop ?Sunt protejata sau este vreo posibilitate sa imi intarzie ca nu am luat pastila din prima zi?Multumesc si astept raspuns:D
2 comentarii
0
03-12-2011, ora 22:38
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Era bine să o fi luat măcar a doua zi, dar acum, dacă aţi început, mergeţi mai departe cu folia. Consideraţi-vă protejată începând cu a 8-a pilulă.
0
04-12-2011, ora 15:38
Andutzika
Nu este medic/terapeut
Andutzika
Bine..insa este vreo posibilitate sa nu imi mai vina stopul?..de obicei am intarzieri.Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul