Acnee ce solutie imi recomandati

Am incercat Skinoren am incercat si cutaden si duac gel si tot nu imi trece acneea ce solutie imi recomandati? Ce creme sa mai folosesc de doi ani am acnee am 24 de ani.
1 comentarii

Sunt mai multe variante de creme ce pot fi incercate, spre exemplu: mask gel, epiduo, kurac pentru a enumera doar cateva din ele.
Trebuie insa precizat ca tratamentul in acnee este de lunga durata, adaptat fiecarui tip de pacient, pot fi necesare combinatii de tratamente. Uneori terapia locala nu este suficienta si poate fi nevoie de o medicatie interna: antibiotice, retinoizi, anticonceptionale ( in cazul femeilor ce asociaza si modificari hormonale).
Sfatul meu ar fi sa mergeti la un consult dermatologic pentru a stabili ce tip de tratament ar fi mai potrivit pentru dumneavoastra.
Trebuie insa precizat ca tratamentul in acnee este de lunga durata, adaptat fiecarui tip de pacient, pot fi necesare combinatii de tratamente. Uneori terapia locala nu este suficienta si poate fi nevoie de o medicatie interna: antibiotice, retinoizi, anticonceptionale ( in cazul femeilor ce asociaza si modificari hormonale).
Sfatul meu ar fi sa mergeti la un consult dermatologic pentru a stabili ce tip de tratament ar fi mai potrivit pentru dumneavoastra.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de vreo 4 luni tenul meu s-a incarcat de o acnee foarte puternica
- 3acneea si Diane 35
- 1acnee?
- 5un tratament pentru acnee si am inceput sa am mancarimi in zona genitala
- 4pete pe fata in urma acneei
- 4revitol acnezine este eficient in tratamentul acneii?
- 2acnee polimorfa
- 65Compatibilitate Derma Magic - Brevoxyl? Raspuns URGENT, va rog!
- 14Iarasi acneea !!!
- 1stiti produse antiaccneice?
- 4semne pe fata
- 2acnee provocata de mercilon?
- 9Tratament pentru acnee cu propria urina
- 6cum pot scapa de acnee?
- 0Flutasin pt acnee?
- 3Medicatie acnee
- 1Anticonceptionale pentru acnee
- 2Acnee - ce as mai putea folosi?
- 0cum scap de roseata si acnee usoara de pe fata?
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: