acnee chistica
Buna ziua,
Care este tratamentul potrivit pentru aceasta afectiune?
Am facut tratament cu Skynoren 3 luni si nu s a vazut nici o ameliorare, iar pentru spate am folosit zineryt, s a cunoscut actiunea acestuia, dar cum l am oprit au inceput din nou sa apara.
Exista vreun set de analize prin care se poate depista agentul care determina acneea chistica?
Va multumesc!
Care este tratamentul potrivit pentru aceasta afectiune?
Am facut tratament cu Skynoren 3 luni si nu s a vazut nici o ameliorare, iar pentru spate am folosit zineryt, s a cunoscut actiunea acestuia, dar cum l am oprit au inceput din nou sa apara.
Exista vreun set de analize prin care se poate depista agentul care determina acneea chistica?
Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Acneea poate fi de etiologie endocrina- e necesar un testosteron liber intre zilele 3- 5de menstruatie si o echografie pelvina.Sunt si alte geluri- creme mult mai puternice( isotrexin, Duac) decat ce a-ti folosit dvs, dar ele se folosesc cu precautie in perioada de vara, mai ales daca va expuneti la soare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Acneea poate fi de etiologie endocrina- e necesar un testosteron liber intre zilele 3- 5de menstruatie si o echografie pelvina.Sunt si alte geluri- creme mult mai puternice( isotrexin, Duac) decat ce a-ti folosit dvs, dar ele se folosesc cu precautie in perioada de vara, mai ales daca va expuneti la soare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Buna seara,
am facut testosteronul iar rezultatul final este 0.18 ng/mL (Val de referinta 0.06 - 1.20, dupa datele furnizate de laborator). LH - 8.10 si DHEA-S - 3.1. Au aceste valori vreo importanta asupra acneei?
Va multumesc mult!
O seara frumoasa!
am facut testosteronul iar rezultatul final este 0.18 ng/mL (Val de referinta 0.06 - 1.20, dupa datele furnizate de laborator). LH - 8.10 si DHEA-S - 3.1. Au aceste valori vreo importanta asupra acneei?
Va multumesc mult!
O seara frumoasa!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7cum pot scapa de semnele de la acnee?
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 32Cosuri purulente, inestetice, care dau o stare de mancarime.
- 10Revitol Acnezine - pareri
- 3tratament naturist pentru acnee
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 6Acnee... fara leac
- 5Acnee - demodex
- 2ACNEE
- 0Bactroban Crema pentru stafilococi si acnee
- 9Menstruatie neregulata, ovare micropolichistice si acnee
- 1ISOTREXIN GEL in timpul sarcinii.
- 1extractul din samburii de grapefruit pt acnee
- 1acnee, pete, vergeturi
- 1bubite albe pe fata si pe cap nu mai scap
- 3Zynerit acnee..pro sau contra?
- 0Pete acnee
- 1Acnee polimorfa si Foliculita cu germeni gram negativi -sunt disperat