acnee chistica
Buna ziua,
Care este tratamentul potrivit pentru aceasta afectiune?
Am facut tratament cu Skynoren 3 luni si nu s a vazut nici o ameliorare, iar pentru spate am folosit zineryt, s a cunoscut actiunea acestuia, dar cum l am oprit au inceput din nou sa apara.
Exista vreun set de analize prin care se poate depista agentul care determina acneea chistica?
Va multumesc!
Care este tratamentul potrivit pentru aceasta afectiune?
Am facut tratament cu Skynoren 3 luni si nu s a vazut nici o ameliorare, iar pentru spate am folosit zineryt, s a cunoscut actiunea acestuia, dar cum l am oprit au inceput din nou sa apara.
Exista vreun set de analize prin care se poate depista agentul care determina acneea chistica?
Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Acneea poate fi de etiologie endocrina- e necesar un testosteron liber intre zilele 3- 5de menstruatie si o echografie pelvina.Sunt si alte geluri- creme mult mai puternice( isotrexin, Duac) decat ce a-ti folosit dvs, dar ele se folosesc cu precautie in perioada de vara, mai ales daca va expuneti la soare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Acneea poate fi de etiologie endocrina- e necesar un testosteron liber intre zilele 3- 5de menstruatie si o echografie pelvina.Sunt si alte geluri- creme mult mai puternice( isotrexin, Duac) decat ce a-ti folosit dvs, dar ele se folosesc cu precautie in perioada de vara, mai ales daca va expuneti la soare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Buna seara,
am facut testosteronul iar rezultatul final este 0.18 ng/mL (Val de referinta 0.06 - 1.20, dupa datele furnizate de laborator). LH - 8.10 si DHEA-S - 3.1. Au aceste valori vreo importanta asupra acneei?
Va multumesc mult!
O seara frumoasa!
am facut testosteronul iar rezultatul final este 0.18 ng/mL (Val de referinta 0.06 - 1.20, dupa datele furnizate de laborator). LH - 8.10 si DHEA-S - 3.1. Au aceste valori vreo importanta asupra acneei?
Va multumesc mult!
O seara frumoasa!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 2Tratamentul cicatricilor lasate de acneea severa
- 2Acnee conglobata si anticonceptionale
- 2acnee polimorfa
- 4interpretare analize medicale
- 4Tot despre acnee...
- 9tratament demodex
- 18Acneea - o mare problemă!
- 2Roaccutane, acnee agravata
- 0Roaccutane pentru acnee
- 1Bioptron. Acnee. Cicatrici
- 3tenul gras si acnee
- 6cum pot scapa de acnee?
- 7Acnee, matreata si piele uscata.
- 4Cosuri in carne, dureroase, in zona barbiei.
- 3Medicatie acnee
- 2Acnee spate
- 3Acnee
- 0Caut dermatolog pentru acnee in Iasi
- 2Acnee
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: