acnee, foliculita sau ceva combinat?
Am 35 ani, greutate normala, un copil, o viata activa dar agitata si inainte si dupa ciclul menstrual am probleme pe ten si pe spate, dintr-o seboree brusc se inflmeaza radacinile firelor de par si nu se mai vindeca. Am facut tratament cu roaucutane 6 luni si dupa aceea am luat-o de la capat in plus efectele adverse au fost foarte puternice la mine. Folosesc doar produse dermatocosmetice si le schimb pentru ca am senzatia ca de multe ori nu mai are nimic efect parca curge apa continuu si nu se mai usuca, incerc sa smulg firele in speranta ca eliminata radacina se va vindeca dar nu prea am efect. Uneori pentru o perioada scurta un preparat antifungic din farmacie parca usuca si contribuie la vindecare.
3 comentarii
Bistrita.
va multumesc pentru timpul acordat, astept sfatul dvs.
va multumesc pentru timpul acordat, astept sfatul dvs.
Imi pare rau, dar in Bistrita nu cunosc niciun medic dermatolog!
Poate este mai aproape sa ajungeti la Cluj, fie la doamna Prof. dr. Cosgarea, fie la domnul Prof. dr. Tataru, la Clinica Dermatologica.
Poate este mai aproape sa ajungeti la Cluj, fie la doamna Prof. dr. Cosgarea, fie la domnul Prof. dr. Tataru, la Clinica Dermatologica.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7cum pot scapa de semnele de la acnee?
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 3Cum pot sa scap de cosuri?
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 14Iarasi acneea !!!
- 4acnee pe fata si spate.. stafilococ aureus
- 3tratament naturist pentru acnee
- 4acnee de toate felurile
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 2Acnee rozacee?
- 4Azitromicina pentru acnee.
- 5De aproximativ un an ma confrunt cu o problema destul de neplacuta: semne si cosuri pe fese
- 5Acnee sau foliculită cronică
- 4Acnee persistenta(20 ani)
- 0flora comensurala
- 1Acnee recidivată după isotretinoin oral
- 0Acnee sau ce vrea ea sa fie
- 1Acnee Adolescent
- 0Crema pentru ten mixt cu acnee
Mai multe informații despre: Foliculita acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: