acnee, foliculita sau ceva combinat?

Am 35 ani, greutate normala, un copil, o viata activa dar agitata si inainte si dupa ciclul menstrual am probleme pe ten si pe spate, dintr-o seboree brusc se inflmeaza radacinile firelor de par si nu se mai vindeca. Am facut tratament cu roaucutane 6 luni si dupa aceea am luat-o de la capat in plus efectele adverse au fost foarte puternice la mine. Folosesc doar produse dermatocosmetice si le schimb pentru ca am senzatia ca de multe ori nu mai are nimic efect parca curge apa continuu si nu se mai usuca, incerc sa smulg firele in speranta ca eliminata radacina se va vindeca dar nu prea am efect. Uneori pentru o perioada scurta un preparat antifungic din farmacie parca usuca si contribuie la vindecare.
3 comentarii

Bistrita.
va multumesc pentru timpul acordat, astept sfatul dvs.
va multumesc pentru timpul acordat, astept sfatul dvs.

Imi pare rau, dar in Bistrita nu cunosc niciun medic dermatolog!
Poate este mai aproape sa ajungeti la Cluj, fie la doamna Prof. dr. Cosgarea, fie la domnul Prof. dr. Tataru, la Clinica Dermatologica.
Poate este mai aproape sa ajungeti la Cluj, fie la doamna Prof. dr. Cosgarea, fie la domnul Prof. dr. Tataru, la Clinica Dermatologica.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4437roaccutane - pro sau contra
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 4recidiva - acnee
- 3tratament naturist pentru acnee
- 66pete albe si pete maronii
- 5Cicatrici de dupa acnee...
- 1foliculita si herpes genital
- 2candidoza vaginala si acneea
- 83Cum mi-am tratat eu acneea, cu ajutorul produsului Clearogen, după câţiva ani de coşmar!
- 2Acnee minora, dar persistenta
- 1probleme cu acneea
- 1Boli de piele multiple
- 3Acnee, matreata, ati facut curatare cu laser?
- 0Crema de zi pentru ten mixt
- 0ACNEE IN CAP - CEAFA SI LATERAL !
- 1herpes genital? acnee, micoza? barbat 25 ani
- 4Acnee persistenta(20 ani)
- 1sa fie foliculita?
- 2Acnee
Mai multe informații despre: Foliculita acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: