Acnee in zona penisului!

Buna ziua.Am si eu o problema si vroiam sa va aflu parerea.Am niste bubite foarte asemanatoare cosurilor mici care ies pe fata la pubertate.Le am in zona penisului iesite la baza, chiar si pe penis cateva.Au iesit si pe scrot da nu exagerat de multe.Sunt f mici si unele sunt chiar albe ca acneele.Sincer nu ma deranjeaza f tare ca nu imi produc mancarimi nimik nici nu le simt, dar nu e placut cand le vad totusi.E ceva grav, este vreo boala care se poate transmite ?Cum ma pot trata? Se pare ca o boala a pielii alt ceva nu as putea spune.Va rog ajutati-ma astept raspuns.Multumesc
2 comentarii

Daca nu sunt inflamate si nu dor, inseamna ca pot fi glande sebacee.

Buna ziua la fel ca lui EugenRM mia parut si mie... doar ca mie mi-a aparut si ceva un pic mai mare si nu seamna cu un cos.. mai degraba ca o bubita... nu e mare e estimativ cam cat 5 mici ... nu doare, nu este rosie.. dar pur si simplu nu-mi place cand o vad. Ce imi recomandati ? Astept raspuns. Multumesc

OptiBac - probiotice adaptate nevoilor tale
Optibac Probiotic zilnic Extra Forte are o concentratie de 20 miliarde de bacterii vii si contine Lactobacillus acidophilus NCFM - cea mai cercetata tulpina acidophilus din lume. Este probioticul ideal pentru persoanele care au urmat un tratament indelungat cu antibiotice, se confrunta cu alergii sau afectiuni digestive. Detalii aici
Optibac Probiotic zilnic Extra Forte are o concentratie de 20 miliarde de bacterii vii si contine Lactobacillus acidophilus NCFM - cea mai cercetata tulpina acidophilus din lume. Este probioticul ideal pentru persoanele care au urmat un tratament indelungat cu antibiotice, se confrunta cu alergii sau afectiuni digestive. Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de vreo 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 5cosuri pe pielea penisului de vreo 2 ani si 4 luni
- 11Cosuri la baza penisului, si NU SUNT Papile Perlate!
- 7Bubite la baza penisului ca niste cosuri
- 3mi-a aparut ceva ca un cos la baza penisului
- 2mi-a iesit un fel de cos intre penis si Testicole..help
- 5-Cosuri- pe penis!
- 6bube sub pielea penisului
- 3cosuri albe in jurul penisului si pe el
- 0Vbuba in forma de cos pe penis
- 1Bubitze, cosuri pe testicule
- 4Cos, buba penis
- 1Punct rosu la baza capului penisului
- 1Cos penis..diagnosticare tratament(chist)
- 2Un fel de cos pe penis
- 0Bubita
- 0Buna ziua. Mi-a apărut acum câteva zile un Cos roșu la baza penisului
- 0Bubita un felcde cos pe penis
Mai multe informații despre: cosul pe penis