acnee la 19 ani
Buna ziua!
Problema mea este legata de o forma de acnee care apare pe tot corpul. O sa le numesc cosuri.
Aceste cosuri desi apar pe tot corpul nu sunt dese dar ma deranjaza.sa fiu mai clar cam 4 pe suprafata fetei, 12.15 pe spate. Care ar fi problema? Si ce imi recomandati?
Problema mea este legata de o forma de acnee care apare pe tot corpul. O sa le numesc cosuri.
Aceste cosuri desi apar pe tot corpul nu sunt dese dar ma deranjaza.sa fiu mai clar cam 4 pe suprafata fetei, 12.15 pe spate. Care ar fi problema? Si ce imi recomandati?
2 comentarii
Iti recomand sa mergi la dermatologie, acolo vei primi tratament medicamentos si cosmetic.
Intre timp ai grija la alimentatie si renunta definitiv la lactate iar pentru acneea de pe spate iti recomand multa plaja la vara. Soarele vindeca acneea de pa spate.
Intre timp ai grija la alimentatie si renunta definitiv la lactate iar pentru acneea de pe spate iti recomand multa plaja la vara. Soarele vindeca acneea de pa spate.
buna,
aproape ca subscriu la tot ce a zis Otilia...mai putin la partea cu statul la soare...da, usuca, dar dupa ce nu te mai expui reapar...asa ca neaparat mergi la un doctor bun ca sa incepi cat mai repede un tratament. ideea e ca pana ajungi la dr sa nu te expui la soare fara protectie solara. eu ti-l recomand pe dr Kaleshi de la institutul Paulescu, la piata 1 Mai.
aproape ca subscriu la tot ce a zis Otilia...mai putin la partea cu statul la soare...da, usuca, dar dupa ce nu te mai expui reapar...asa ca neaparat mergi la un doctor bun ca sa incepi cat mai repede un tratament. ideea e ca pana ajungi la dr sa nu te expui la soare fara protectie solara. eu ti-l recomand pe dr Kaleshi de la institutul Paulescu, la piata 1 Mai.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4legatura dintre viata sexuala si acnee
- 4acneea nodulochistica
- 5MINOCICLINE-tratament anti acnee avansata
- 32Acnee - Dezbatere serioasa?
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 5tenul sensibil
- 14Acnee - Daca problema este in interior, nu la exterior?
- 8Demodex Foliculorum + Stafilococ Alb Hemolitic
- 0stiti produse antiacneeice?
- 80Acneea, tenul foarte gras
- 1continuarea tratamentului cu roacutane sau.nu ?
- 6acnee si cicatrici
- 0yazmin pentru acnee
- 3tenul gras si acnee
- 9Tratament dermatologic acnee
- 1yasmin in tratarea acneei
- 4Cosuri in cap
- 4Cosuri in carne, dureroase, in zona barbiei.
- 2brevoxyl
- 1Acnee DUREROASA!!
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: