acnee pe fata si spate.. stafilococ aureus

buna ziua! eu am o nelamurire poate ma ajuta cineva. am a acnee de 5 luni puternica pe fata si pe spate si al fost la 4 medici. pana la urma am gasit medicul care cred ca ma va vindeca. ieri mi-am luat rezultatul la analize si am un STAFILOCOC AUREUS. intrebarea mea este daca l-am luat din mediul in care lucrez(in abator de porci si bovine). daca trebuie sa-mi schimb locul de munca. va rog mult sa-mi raspunde-ti.
4 comentarii

buna ziu a de 3 luni m aparut pe fata acnee si nu mai scap de ea, am 21 de ani si nu stiu caum s o tratez, un medic m dat o crema AFLODERM dar nu se schimba nimic ce as putea lua mai bun.?

buna seara am niste buburute mici pe fata am folosit fel de fel de creme si nu mia trecut mai multe am pe frunte ca rog sa ma ajutati m-am saturat am 20 de ani.:(( va rog din suflet sa-mi raspunde-ti.

raspuns pt mirick. trebuie sa-ti mergi la o clinica de analize si sa-ti faci ANTIBIOGRAMA din puroiul din cos, in functie de raspuns iti stabilesti ce stafilococ ai si la ce antibiotic e sensibil. apoi iti faci antibioticul impreuna cu o cantitate de sange din vena intramuscular, cantitatea de sangele din vena se ia dupa o schema(daca te intereseaza putem tine legatura). eu am o acnee de 6 luni si sunt in a 2 zi de injectii si se vad efectele.astept raspuns ADINA

sincer nu e pacaleala de 1 aprilie. Multa sanatate

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5arsura, puroi, umflatura si invinetire.. in urma unui tratament pentru acnee
- 3fata mea e varza
- 4tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
- 3tratament naturist pentru acnee
- 4Tot despre acnee...
- 6Mi-au depistat stafilococ auriu - sotul meu trebuie sa faca tratament?
- 4sindromul depresiv?
- 3cum pot scapa de acnee?
- 47Acneea - cauze
- 4Azitromicina pentru acnee.
- 5acnee stafilococica
- 1Acnee chistica, nici un doctor sau analiza nu are nici un raspuns
- 2stafilococus aures la nas
- 3Medicatie acnee
- 2Acnee spate
- 3Stafilococ auriu rezistent la antibiotice... pentru d-ul dct fvaleriu
- 3Stafilococ auriu
- 4Stafilococ auriu -se impune antibiotic? In attn Dl Dr Flueraru Valeriu