Acnee recomandare
Bună, sufăr de o oarecare forma de acnee, n ar spune gravă, dar se regăsește atât pe față cat și pe spate și pe piept, și e foarte frustrant pentru ca eu am și prostul obicei de a stoarce coșurile, am folosit de capul meu diferite creme și „tratamente“ cosmetice care, bineînțeles, n au făcut nimic, doar făceau sa dispară coșurile o mica perioada, cat foloseam tinero gel sau retinol și niacinamide combinate, așa ca am decis sa merg la un control la un dermatolog și as vrea recomandări de dermatologi buni în Botoșani, când spun buni, mă refer care și fac treaba pe bune și nu ți prescriu medicație din stomac doar sa mai dai pe la ei ca deh.. consultația costa, am văzut ca e n trend și mulți s au plâns de cazuri ca ăsta. Mulțumesc ^^
1 comentarii
Bună ziua,
Mergeți și la un medic endocrinolog, ginecolog pentru a verifica posibile cauze ale acneei.
Zi frumoasă
Mergeți și la un medic endocrinolog, ginecolog pentru a verifica posibile cauze ale acneei.
Zi frumoasă
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4legatura dintre viata sexuala si acnee
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 4436roaccutane - pro sau contra
- 5arsura, puroi, umflatura si invinetire.. in urma unui tratament pentru acnee
- 4pete rosii si acnee
- 3acneea si solarul
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 5un tratament bun pentru acnee
- 4Azitromicina pentru acnee.
- 1Semnele lasate de acnee.Un sfat bun va rog!
- 1probleme cu acneea
- 0namol vs acnee
- 6Umflaturi pe fata
- 2acnee si ten gras dintr-o data
- 5De aproximativ un an ma confrunt cu o problema destul de neplacuta: semne si cosuri pe fese
- 2ACNEE
- 0ACNEE IN CAP - CEAFA SI LATERAL !
- 0flora comensurala
- 7Autovaccin in cazul stafilococului epidermisis ? AJUTOR
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: