acnee si matreata

18-05-2007
dudu.elena
Nu este medic/terapeut
dudu.elena
am 26 ani, si de 2 saptamani imi apar cosuri pe piept, unele sunt mai mari si cam dureroase, si altele in apropierea zonei gatului care sunt micute si urate, de fapt toate sunt inestetice. Ce imi recomandati sa fac?
De asemenea am un ten acneic, nu pot sa zic ca e foarte grav dar m-am saturat sa ma dau cu tot felul de lotiuni, creme nu pot sa scap de ele, si colac peste pupaza pielea nasului se usuca!
Daca tot va scriu aici, sa va spun si despre cojile de matreata pe care le-am dobandit...scapasem de matreata cu samponul Garnier, in schimb parul meu s-a ingrasat si mai rau...am ajuns sa ma spal la 2 zile. dupa ce am terminat cu samponul mentionat, am zis sa scap de parul gras.si am facut rost de un sampon Loncolor cu extract de grepfruit special pentru par gras...ok! testez.si sa innebunesc nu alta...am niste coji de toata frumusetea chiar pe marginea tenului unde se vede cel mai bine...chiar nu stiu ce sa mai fac...nu s-a inventat oare acel sampon si pentru par gras cu matreata??? Precizez ca am testat si nizoral, si Vichy si intr-adevar am scapat de matreata dar parul tot gras a ramas.e cam deranjant sa ma spal pe par la 2 zile mai ales ca am parul lung si stau 1 ora sa il usuc si sa il aranjez.
Va multumesc din suflet !
O zi buna, sanatate si weekend placut tuturor!
4 comentarii
0
18-05-2007, ora 00:00
sledge
Nu este medic/terapeut
sledge
pai... cosuletele de pe piept ar putea fi o reactie la parfum+caldura. e normal sa-ti apara cosulete, chiar si pe fata. e posibil sa fie din cauza transpiratiei de pe timpul zilei sau chiar soarelui.
eu am scapat de acnee cu o lotiune speciala pe care mi-a preparat-o un dermatolog. poti sa te duci la Batistei la Universitate.
referitor la matreata...zici ca ai parul lung...poate ar fi bine sa il tunzi un pic daca e inestetic (ingrasarea si matreata).
poti sa mai faci si o analiza a hormonilor...poate ai ceva in sange. se pot face la medsana dar stiu ca sunt destul de scumpe, cam 2 mil.
succes
0
18-05-2007, ora 00:00
dudu.elena
Nu este medic/terapeut
dudu.elena
si m-am gandit sa nu fie de la parfum, sau oare de la crema de corp, si am renuntat la ele in acea zona...astept efectele!
Batistei se numeste clinica? Sau pe strada Batistei? (recomanzi vreu doctor? sa imi fac si eu o trimitere de la medicul de familie)
la salariul urmator o sa fac si analiza hormonilor, merci mult de tot!
succes si tie!
0
21-05-2007, ora 00:00
sledge
Nu este medic/terapeut
sledge
Si clinica si strada se numesc Batistei. E prin spate pe la Intercontinental, dupa ambasada Americii. Din pacate nu mai stiu numele doctoritei. Poti sa te duci sa te uiti acolo si dupa aia sa ii ceri doctorului trimitere. Eu de obicei ma duc fara trimitere la doctor si-i spun ca ii aduc data viitoare. Vezi poate merge.
bafta! :)
0
22-05-2007, ora 00:00
dudu.elena
Nu este medic/terapeut
dudu.elena
multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Coșurile (acneea)
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • De ce apare mătreața?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • Mătreața - tratamente naturale şi sfaturi eficiente
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Ce este mătreața și cum scapi de ea
  •