acnee, va rog ajutor!!!!!

06-10-2010
dani1993
Nu este medic/terapeut
dani1993
sunt disperat...am acnee pe fata spate antebrate si acum incepe sa apara si pe gat
am fost la instit cantacuzino unde mi-a iesit stafilococ spp sensibil la amoxicilina+acid clavulanic, oflocsacina, tetraciclina. am hotarat sa fac autovaccinul si pana mi-l prepara ei sa i-au si antibiotic
doctorul meu mi-a da augmentin 10 zile la 12 ore si intre timp mai folosesc si tetraciclina unguent seara
pana sa merg la institut am incercat cu multe produse anti acneice dar fara rezultat ( zynerit..retin a..sodium sulfacetamid, zaclir 8%) aces6te produse decat imi provocau durere ( arsura) si imi uscau mult tenul
rog ajutor ce care au trecut prin asa ceva dak imi pot da alte sfaturi...dak tratamentul actual este bun.
am auzit cum ca produsul clearogen ar face minuni dar deocomdata nici vorba sa mi-l pot permite
varsta mea:17 ani
1 comentarii
0
07-10-2010, ora 08:45
Doina Perte
Nu este medic/terapeut
Doina Perte
Buna, sunt mama unui baiat de 16 ani, el trecut exact prin aceasi problema ca si a ta dar multumita dr. Brihan Ilarie din Oradea(de unde si suntem) a reusit sa scape aproape de tot de acnee. Tratamentul a fost de foarte lunga durata, aproape 2 ani de zile dar a primit un tratatment foarte agresiv (pastile SOTRET), unguiente alifii dar totul a fost sub supraveghere medicala, cel putin o data pe luna mergea la control si de fiecare data medicul schimba cremele si solutiile. Si acum are tratament adica dimineata se spala, se unge cu Diacneal, iar seara alternativ Isotrexin si Retin A. Pe perioada tratamentului fata se exfolia, la fel si buzele, a fost foarte greu dar a meritat efortul.
Trebuie sa gasesti medicul bun si sa ai ambitie multa. Probabil ca n-o sa vii la Oradea dar cazul baiatului meu a fost rezolvat aproape 100%.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.