Acneea...
Buna ziua.Domnule doctor, am 21 de ani.De la o varsta frageda am inceput sa am probleme cu acneea, probleme destul de mari.Am fost la toti, absolut toti dermatologii din oras, am folosit inclusiv Roaccutane insa acneea inca persista(e drept, nu ca inainte, insa as dorii sa scap odata pt. totdeauna de ea).Ce e de facut?Multumesc
2 comentarii
Buna ziua tuturor..aceeasi problema..acneea..Am folosit Roaccutane, 7 luni..la inceput una pe zi, apoi dupa cateva luni..una la 2 zile.Sub sfatul medicului dermatolog, le-am intrerupt.Fata mea nu a fost niciodata mai curata..asta pana acum cateva zile..mi-au aparut cosurile..nu cum erau, dar acum sunt mai mici si inghesuite pe frunte si doar pe un obraz.Vreau sa stiu ce este de facut..am folosit n produse, numai ca Roaccutane nu mai pot lua..sunt casatorita si doresc un copil.Am inteles ca trebuie 2 ani de zile sa ma feresc sa raman insarcinata!Multumesc mult..si va rog sa ma ajutati..cel putin cu un sfat!Felicia 22 de ani.
Buna -* poti sa imi spui ce tip de acneea ti-a vindecat Revitol. Adik aveai pe fata, pe spate, erau multe sau aveai doar cosuri? A vrea sa incerc si eu dar eu am o forma grava de acnee si ma tem ca ar putea rezolva doar o forma usoara in pofida celor spuse pe internet. Ast rasp
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese